Terug naar informatie artikelen Met een georganiseerde busreis naar een kerstmarkt
Vervoer

Met een georganiseerde busreis naar een kerstmarkt

Een georganiseerde kerstreis rondom de feestdagen helpt je echt om in de kerstsfeer te komen. Je kan een kerstmarkt in Duitsland of Oostenrijk bezoeken, waar gebouwen feestelijk zijn aangekleed en overal lichtjes branden en kraampjes met eten en drinken hun specifieke waren aanbieden. Als je liever naar grote steden gaat, zoals Londen, Berlijn, Wenen en Praag, zal je kunnen genieten van prachtig versierde straten met decoraties en verlichtingen. Of je nu alleen bent, met vrienden of uit bent op een romantische reis, overal zal je een unieke kerstsfeer kunnen proeven die je nog een lange tijd bij zal blijven. 

Gemakkelijk op reis

Als je besluit om een georganiseerde busreis wilt boeken, heb je verschillende mogelijkheden. Er zijn 1-daagse uitstapjes naar kerstmarkten in de buurt zoals in Duitsland, België of Nederland zelf. Je kan er ook langer tussenuit gaan en meerdere dagen wegblijven zodat je inclusief een paar overnachtingen echt de kerstsfeer in je kan opnemen.

Volledig tot rust komen met een busreis

Natuurlijk kan je zelf ook in de auto stappen en naar je bestemming rijden, maar een georganiseerde busreis kan je veel meer bieden. Zo hoef je je geen zorgen te maken over je overnachtingen, want die zitten er al bij inbegrepen. Je wordt voor je hotel afgezet en als je moe bent doe je gewoon een dutje en één van de comfortabele toerbussen. Er is geen parkeergeld waar je rekening mee moet houden en je hoeft zelf niet te rijden zodat je ook optimaal kan genieten van de kerstervaring. De georganiseerde reizen zijn goedkoop, gezellig en je kan zonder zorgen genieten van de tocht.

Wat kan je nog meer doen?

Behalve alle kerst-activiteiten, kan je natuurlijk ook nog andere dingen doen als je je bestemming bereikt hebt. Zo kan je schitterende steden bezichtigen in een periode dat het aantal toeristen over het algemeen lager is. Als je meerdere dagen gaat kan je ook de stad verlaten en de natuur opzoeken, zoals in Zwitserland, Duitsland of in Tsjechië. In Londen kan je een musical bezoeken, in Parijs kan je naar vele musea en in Praag kan je urenlang rondstruinen in de kleine steegjes. Waar je ook besluit naartoe te gaan, vaak is er nog veel meer te zien.

Waar kan je naar toe?

Georganiseerde kerstreizen van 1 dag gaan meestal naar Nederland, Duitsland of België. Deze zijn goedkoop en zorgen voor een heerlijk dagje weg. Als je meerdere dagen kiest weg te gaan, kan je met een georganiseerde bus naar Duitsland, Oostenrijk, Polen, Tsjechië, België, Frankrijk of Groot Brittannië. Er zijn georganiseerde busreizen rond de kerst waarmee je wel 7 dagen lang kan genieten voor een lage prijs.

De beste reisorganisators in Nederland

Verschillende maatschappijen organiseren verschillende reizen. Zo kan je met Effeweg een aantal reizen boeken naar grote steden vanaf €199 en 5 dagen lang. OAD heeft veel 1-daagse uitstapjes in de aanbieding en vanaf €12 kan je al een dag naar Münster. Peter Langhout biedt vele reizen aan van 3 dagen Valkenburg tot cruises over de rivier of de zee. Bebsy organiseert goedkope reizen naar onder andere Düsseldorf, Keulen, Londen of Disneyland.

Boek snel een kerstrondreis

Ben je geïnteresseerd en wil je er rond de feestdagen even helemaal uit? Boek hier dan snel en simpel de reis van jouw keuze en je kan binnen een paar dagen al in de bus zitten. Of je nu alleen bent, of met een gezelschap, een kerstreis heeft voor iedereen wat te bieden en de sfeer in de comfortabele tour bus is altijd goed en gezellig. Zo kom je nieuwe mensen tegen én heb je dit jaar een kerst die je niet snel zal vergeten.