Winterevenement gratis aanmelden

Ben je de organisator van een winterevenement? Meld jouw evenement gratis aan op kerstmarkten.net. Via onze website kun je meer publiciteit en bereik krijgen voor jouw evenement. Van oktober tot en met december bezoeken honderdduizenden bezoekers kerstmarkten.net en zien zo ook jouw evenement.


7-stappen-plan

In 7 éénvoudige stappen kun jij jouw evenementpagina samenstellen; van openingstijden en entreeprijzen tot kenmerken en foto's. Het toevoegen van een evenement is binnen 1 tot 5 minuten gebeurd en komt direct online te staan. Maak een account aan en vervolgens kun je jouw evenement toevoegen.

Stap 1 – Algemeen
Voeg algemene informatie toe over het evenement zoals type, plaatst en editie.

Stap 2 – Beschrijving
Schrijf een korte inleiding en uitgebreide omschrijving van het evenement.

Stap 3 – Openingstijden
Geef aan wanneer het evenement geopend is en meld eventuele uitzonderingen.

Stap 4 – Prijzen
Is het evenement niet gratis? Geef dan bijvoorbeeld de kosten per leeftijdsgroep aan.

Stap 5 – Afbeeldingen
Afbeeldingen kunnen jouw evenementpagina tot leven brengen!

Stap 6 – Organisatie
Met de toenemende vraag van bezoekers naar contactgegevens en over de mogelijkheid voor kraamhuur is de zichtbaarheid van jouw evenement ontzettend belangrijk geworden.

Stap 7 – Status
Gepubliceerde evenementen hebben standaard de status 'Gepland'. Je kunt de status van jouw evenement ook handmatig instellen. Laat bijvoorbeeld de bezoekers weten dat het evenement beperkt open is.

Evenement toevoegen


Organisatie contactgegevens en kraamverhuur advertentie

Tegen een kleine vergoeding is het mogelijk om social media koppelingen en contactgegevens op te laten nemen. Zo kunnen bezoekers contact met je opnemen bij vragen en meer achtergrond informatie krijgen via jouw website.


Extra opvallen?

Jouw evenement extra laten opvallen onder de duizenden dagelijkse bezoekers? Wij hebben verschillende promotie mogelijkheden op kerstmarkten.net. Voor een kleine vergoeding per dag per evenement kun je jouw evenement op belangrijke posities binnen de website plaatsen.


Heb je een fout gemaakt? Geen zorgen... na het toevoegen zijn alle gegevens te bewerken en kun je het evenement verder aanvullen. Heb je vragen of hulp nodig bij het toevoegen van het evenement neem dan contact met ons op.