Proef de sfeer en laat je inspireren!

Ooit begonnen als kleine hobby website. Nu de website met het meest complete overzicht van kerstmarkten in o.a. Nederland, Duitsland en België. Al sinds 2003 hebben we maar één doel: proef de sfeer en laat je inspireren!

Sfeervolle evenementen die je niet mag missen Bekijk hier het volledige overzicht van alle kerstmarkten in Europa.


Gezonde gekheid

Evenementen website Kerstmarkten.net is 20 jaar geleden opgericht door Cédric Schretlen en Lars Hessels, twee oud-schoolvrienden uit Rosmalen met een gedeelde 'gezonde gekheid' rondom kerst.

Cédric Schretlen en Lars Hessels, schoolvrienden en oprichters van Kerstmarkten.net


Blog boordevol inspiratie

Als bezoeker kun je tegenwoordig niet alleen de leukste en mooiste winterse evenementen vinden. Ook zetten wij de leukste blogs over trends en sfeerverslagen voor je op een rij. En schrijven we interessante artikelen over kerstmarkten, kerstwinkels en praktische informatie.

Blog boordevol inspiratie Wij hebben de leukste blog artikelen voor je op een rij gezet.


Wie niet waagt, die niet wint...

In samenwerking met onze partners en sponsoren mogen wij regelmatig prijsvragen organiseren. Ook dit jaar delen we vrijkaarten voor leuke evenementen uit. Kans maken op leuke prijzen? Bekijk hier het actuele prijsvragen overzicht.

Doe mee met onze prijsvragen Win gratis toegangskaarten voor leuke evenementen in Nederland.


Kleurwedstrijd voor jong en oud

Onze leukste en oudste traditie is de kleurwedstrijd. Ieder jaar opnieuw worden wij blij verrast met alle geweldig mooie kunstwerken van kinderen die we mogen ontvangen. Vanaf dit jaar organiseren we ook een kleurwedstrijd voor volwassenen.

Dol op kleuren? Download een van onze kleurplaten! Ontdek al onze te gekke kerstkleurplaten of doe mee aan de webstrijd.