Filters
Land
Plaats
Datum
Duur
Types
Afstand vanaf
Kenmerken

Evenementen

4 van 344 evenementen

Kerstmarkten in Rotterdam 2019

Breng een bezoek aan één van de onderstaande 4 evenementen in Rotterdam (Nederland). Ben jij al naar een evenement geweest? Deel je ervaringen met ons en schrijf in een review wat je van het evenement in Rotterdam hebt gevonden.

Charloisse Winterfair

Rotterdam, Nederland
1 review
Ook dit jaar geheel overdekt in meer dan 400m² tenten. Dit alles in winter- en kerstsfeer, muziek, artiesten en natuurlijk gezellige kramen met een diversiteit van aanbod in Kerst en Winter style. Ook Kerstbingo in de middag.
Bekijk evenement
14 t/m 15 december 2019 Vandaag gesloten

Kerstmarkt Hoek van Holland

Rotterdam, Nederland
0 reviews
Op 14 en 15 december zal er een gezellige en verwarmde kerstmarkt zijn in Hoek van Holland.
Bekijk evenement
14 t/m 15 december 2019 Vandaag gesloten

Winterfair Rotterdam

Rotterdam, Nederland
0 reviews
Ca. 200 deelnemers presenteren in winterse sferen hun producten en diensten. Je treft er alles op het gebied van woonaccessoires, sieraden, persoonlijke verzorging, fashion, kerstartikelen, interieur, kookgerei, groendecoratie, reizen en nog veel meer. Daarnaast is er volop eten en drinken. Alles wordt gepresenteerd in mooie sfeerkramen en stands, in een feestelijke winterse sfeer.
Bekijk evenement
5 t/m 8 december 2019 Vandaag gesloten

WinterFair Ahoy

Rotterdam, Nederland
1 review
De WinterFair in Ahoy is een hele gezellige en sfeervolle beurs waar veel te zien en te beleven valt. Het vindt plaats in Ahoy Rotterdam van 5 t/m 9 december. Be there!
Bekijk evenement
5 t/m 9 december 2019 Vandaag gesloten
Prijsvraag

Gratis toegangskaartjes winnen?!

Kans maken op vrijkaarten voor een kerstmarkt of gratis toegang voor een winterfair en andere leuke evenementen? Simpel: doe mee met onze prijsvragen.