Kraamhuurders gezocht

Bij deze kerstmarkten zoekt men nog kraamhuurders:

Katwijk Winterdorp

Katwijk aan Zee, Nederland

Prijs vanaf: € 2240

Omschrijving: 2240,- euro excl btw voor 26 dagen incl stroompunt van 220volt en dagelijks geopend van 10:00 tot 22:00 behalve op zondagen en 1e kerstdag.
Bekijk contactgegevens
29 november t/m 28 december 2024 Vandaag gesloten

Kerstfair Dokkum in Dickensstijl

Dokkum, Nederland

Prijs vanaf: € 70,00

Omschrijving: Om de kwaliteit van de kerstmarkt te bewaken (het moet géén braderie worden) werken we met ballotage. Kramen: we zoeken kramen met kerst- en/of winterwonen gerelateerde producten. Dat kunnen óók cadeaus voor onder de kerstboom zijn. Grondplaatsen: worden bij hoge uitzondering vergeven. Kraamprijs is incl. priksnoer verlichting. Voor Foodtrucks: prijzen op aanvraag.
Bekijk contactgegevens
13 december 2024 Vandaag gesloten

Kerstival Hoorn

Hoorn, Nederland

Prijs vanaf: € 50

Omschrijving: Er is ruimte voor eigen kramen, grondplaatsen of foodtrucks. Stroom is beperkt aanwezig, dit dien je zorgvuldig aan te geven bij je inschrijving zodat we met het opstellen van de markt rekening kunnen houden met de wensen van iedereen. Versier je kraam zodat de hele uitstraling van de markt gezelligheid uitstraalt Een kraam kost maar € 50,00 en voorwaarde is dat de handel op de kraam past binnen de kaders van winter/kerst/oud- en nieuw en wanneer dat niet helemaal lukt, de kraam in kerstsfeer wordt aangekleed. Er is beperkt mogelijkheid om in de overdekte Noorderkerk een kraam te huren.
Bekijk contactgegevens
15 december 2024 Vandaag gesloten

Kerstmarkt Eext

Eext, Nederland

Prijs vanaf: € 30

Omschrijving: Verhuur van marktkramen en chalets
Bekijk contactgegevens
20 t/m 21 december 2024 Vandaag gesloten

Kerstmarkt Steenen Camer - Arnhem

Arnhem, Nederland

Prijs vanaf: € 31,00

Omschrijving: U kunt een kraam van 3 meter huren, er zijn slechts een beperkt aantal overdekte marktplaatsen beschikbaar. De organisatie bepaalt of uw verzoek wordt gehonoreerd, zo zijn er geen kramen meer te huur voor food-verkoop. Aanmelden kan uitsluitend via onze website.
Bekijk contactgegevens
15 december 2024 Vandaag gesloten