Meldingen ontvangen?

Altijd direct op de hoogte van de nieuwste artikelen vol inpiratie en de leukste prijsvragen!

Kraamhuurders gezocht

Bij deze kerstmarkten zoekt men nog kraamhuurders:

Dickensdag Medemblik

Medemblik, Nederland

Prijs vanaf: € 49,50

Omschrijving: Kosten kraam 4 meter incl. verlichting: € 49,50 Kosten grondplaats € 10,- per meter. Voor aanmelden of aanvullende informatie: Corona Rentenaar, corona@promoject.nl, 06-26354975
Bekijk contactgegevens
13 december 2019 Vandaag gesloten

Hembrug Winterfair

Zaandam, Nederland

Prijs vanaf: € 50

Omschrijving: Kosten standhouders: * Stand 3 meter (commercieel): € 75,- * Stand 3 meter (hobbyist): € 50,- * Pipowagen: € 100,- (2 stuks beschikbaar) * Wijnvat: € 50,- (1 stuks) Kosten foodstations: * Foodstation 2,40 meter: € 100,- * Foodstation 6 meter: € 250,- Deze prijzen zijn per dag en daarbij inbegrepen is het volgende: stand, verlichting, stroom, verwarming, water, vrij parkeren, toiletvoorziening, Wi-Fi en BTW. De locatie biedt nog 4 drankjes per stand per dag aan.
Bekijk contactgegevens
30 november t/m 22 december 2019 Vandaag gesloten

Hoornse Kerstmarkt

Hoorn, Nederland

Prijs vanaf: € 20

Omschrijving: Sfeer! Dat zoeken we bij de werving van kooplieden voor deze markt. Alle handel is welkom mits inpasbaar in de thema's kerst, winter, oud & nieuw enzovoorts. De markt wordt dit jaar groots aangepakt. Een lang lint met verlichte kramen loopt vanaf het Kleine Noord over het Grote Noord tot aan de ijsbaan op de Roode Steen. Het evenement en het bijbehorende entertainment worden gefinancierd en daarom hoeft u slechts de kostprijs voor een standplaats te betalen. Een kraam met verlichting kost maar € 20,00 inclusief BTW per kraam van 4 meter. Dat geldt ook voor de grondplaatsen. Stroomverbruik wordt apart berekend. Het is deze zondag een officiele Superkoopzondag, dat betekent dat vrijwel alle winkels geopend zijn.
Bekijk contactgegevens
15 december 2019 Vandaag gesloten

Kaarslicht in Vreeswijk

Vreeswijk - Nieuwegein, Nederland
Omschrijving:
Bekijk contactgegevens
18 december 2019 Vandaag gesloten

Kerst- Wintermarkt Purmerend

Purmerend, Nederland

Prijs vanaf: € 45

Omschrijving: Kraam 4 meter kost 45 euro per dag
Bekijk contactgegevens
20 t/m 22 december 2019 Vandaag gesloten

Kerstmarkt Bemmel

Bemmel, Nederland

Prijs vanaf: € 32,50

Omschrijving: Voor kraamverhuur informatie wordt verwezen naar de aanmeld-link
Bekijk contactgegevens
8 december 2019 Vandaag gesloten

Kerstmarkt Elzasplein Sittard

Sittard, Nederland
Omschrijving: Kosten tafel (2.20 x 0.80 m) 27,50 voor 1 dag en 50,- voor beide dagen. Borg is eenmalig 20,-.
Bekijk contactgegevens
7 t/m 8 december 2019 Vandaag gesloten

Kerstmarkt Gouderak

Gouderak, Nederland

Prijs vanaf: € 35

Omschrijving: € 35,00 per kraam
Bekijk contactgegevens
13 december 2019 Vandaag gesloten

Kerstmarkt Hellendoorn

Hellendoorn, Nederland

Prijs vanaf: € 25

Omschrijving: De voorbereidingen voor onze gezellige kerstmarkt in 2019 zijn alweer in volle gang. Dit jaar zal de kerstmarkt gehouden worden op 21 december van 14:00 uur tot 18:00 uur. Net zo als voorgaande jaren zal het plaats vinden in en rondom Restaurant en Zalencentrum In de Tonne. Kraamkosten €25,- voor particuliere verkopers en stichtingen €30,- commerciële verkoop We nemen alleen kramen aan die bijdragen aan de kerstsfeer van onze markt. We bieden tijdens de kerstmarkt buiten en binnen plekken aan. Buiten zullen de kramen overdekt zijn (als een standaard marktkraam) en een afmeting hebben van 3 meter 85 in de lengte en 1 meter 15 in de breedte. Binnen zijn het geen kramen maar tafels waar u uw spullen op kwijt kunt (let op, hier kunt u dus ook geen spullen ophangen!). De afmeting van deze tafels zijn 2 meter 40 in de lengte en 80 cm in de breedte. Voor vragen kunt u altijd mailen naar kerstmarkthellendoorn@hotmail.com Laten we er weer een gezellige kerstmarkt van maken!
Bekijk contactgegevens
21 december 2019 Vandaag gesloten

Kerstmarkt in het Maaskantje

Maaskantje, Nederland

Prijs vanaf: € 32,50

Omschrijving: Prijs per kraam € 32,50
Bekijk contactgegevens
14 december 2019 Vandaag gesloten

Kerstmarkt Leersum

Leersum, Nederland

Prijs vanaf: € 30,00

Omschrijving: Kraam 4 meter € 54,50 incl. btw Grondplaats 4 meter € 30,00 btw vrij Extra meter grondplaats € 5,00 btw vrij
Bekijk contactgegevens
13 december 2018 Vandaag gesloten

Kerstmarkt Rosmalen

Rosmalen, Nederland
Omschrijving:
Bekijk contactgegevens
15 december 2019 Vandaag gesloten

Kerstmarkt Santpoort

Santpoort Noord, Nederland

Prijs vanaf: € 67.50

Omschrijving: Kraamhuur is incl. gebruik van electra voor (zelf mee te brengen) verlichting. Aangezien wij graag diversiteit houde in handelswaar bepalen wij na aanmelding of we een kraam beschikbaar hebben voor u.
Bekijk contactgegevens
15 december 2019 Vandaag gesloten

Kerstsfeer op Kasteel Vorden

Vorden, Nederland
Omschrijving: Kraamverhuurders kunnen een aanvraag doen.
Bekijk contactgegevens
13 t/m 15 december 2019 Vandaag gesloten

Lemster Dickens Festijn

Lemmer, Nederland

Prijs vanaf: € 90

Omschrijving: Deze knusse winterfair vindt plaats in hartje lemmer tijdens het Lemster Dickens Festijn op za 14 & zo 15 december 2019 FAIR OPENINGSTIJDEN; ZA 16-21 UUR / ZO 14-19 UUR > de fair ligt in de route en vlakbij de in/uitgang van het festijn > er worden ca. 30.000 bezoekers verwacht > deelnemers wordt verzocht hun (aan)kleding aan te passen aan de Dickens sfeer van het evenement > voor food gelden aparte prijzen en regels - neem contact op > geen grondplaatsen. De kramen kosten €90 voor twee dagen > 10% korting bij inschrijving + betaling vóór 1 september > kijk voor meer details of aanmelden op de website of mail naar: fair@lemsterdickensfestijn.nl
Bekijk contactgegevens
14 t/m 15 december 2019 Vandaag gesloten

Sfeer en Meer Kerstmarkt

Heerde, Nederland
Omschrijving: Commerciële deelnemers betalen € 57,50 voor een kraam van 4 m. incl. achterzeil, excl. kraamverlichting. Wij zorgen voor diverse stroompunten waarop u kunt inpluggen. Prijzen voor andere doelgroepen vindt u op onze website.
Bekijk contactgegevens
13 december 2019 Vandaag gesloten

Westzaanse Winterfair

Westzaan, Nederland

Prijs vanaf: € 65

Omschrijving: Kosten Staplek Kerstmarkt / huur Marktkraam incl. sfeerverlichting € 65,00 incl. BTW per kraam (L300 x H250 x D100) Kosten voor extra kramen: 2 kramen, per stuk: € 55,00 3 kramen, per stuk: € 50,00
Bekijk contactgegevens
14 december 2019 Vandaag gesloten

Winteravondmarkt Zuidland

Zuidland, Nederland

Prijs vanaf: € 15 per meter

Omschrijving: Drenkwaard winteravondmarkt 2019 Op vrijdagavond 29 november van 17:00 tot 23:00 organiseren we in de Drenkwaard voor de 5e keer een winteravondmarkt. Het idee hierachter is dat veel mensen juist eind november, begin december bezig zijn met sinterklaas en kerst. Met decoraties en plannen maken. Met het uitzoeken van kleding en kado’s. Veel meer dan later in december wanneer er veel kerstmarkten zijn. De toegang is gratis voor bezoekers. Ook zorgen we voor gratis vervoer vanaf de parkeerplaatsen. Het betreft een markt in een sportzaal dus de elementen spelen geen rol. We garanderen dat het bijna niet te zien is dat u in een sporthal staat. Op de bijgevoegde foto’s ziet u een sfeerimpressie van de inrichting van de kramen. We zijn begonnen in 1 zaal en dit jaar gebruiken we ze alle 3. Dit jaar voegen we een “kinderzaal” toe met artikelen en activiteiten speciaal voor kinderen. De zalen delen we op in 4 “pleinen” waardoor er een besloten sfeer ontstaat. De kramen en pleinen zijn sfeervol verlicht met kleine lampjes. Op de pleinen staan lantarenpalen en is er ruimte voor ontmoeting. Indien u denkt stroom voor extra verlichting of apparatuur nodig te hebben verzoeken wij u dit kenbaar te maken. Tijdens de markt hopen we weer muziek ten gehore te brengen. Dit keer wat kleiner podium op een “plein” met meer ruimte er omheen. We zijn het afgelopen jaren overdonderd door de enorme bezoekersaantallen. Het was gezellig druk en de meeste ondernemers waren zeer tevreden over de avond. Het aantal beschikbare kramen breiden we daarom ook dit jaar weer uit. De aanbieders vragen we aan te geven welke waren er zullen worden aangeboden. We verdelen het aantal kramen naar rato om te trachten niet teveel kramen van eenzelfde soort aan te bieden. Helaas komt het nogal eens voor dat de omschrijving niet helemaal de lading dekt. Toch proberen wij zoveel mogelijk aanbieders van verschillende artikelen enthousiast te maken voor deze gezellige markt waar de weergoden geen invloed op hebben . We hebben op veler verzoek de aanvangstijd eerder gezet en we stoppen een uur eerder van 17:00 tot 22:00. Kramen op het kinderplein moeten om 17:00 bezet zijn, de overige kramen liefst ook, uiterlijk 18:30 moet iedereen de kraam ingericht hebben. Het zal best druk zijn op de parkeerplaats als u later komt kan het zijn dat u een grote afstand af moet leggen met uw goederen. We willen een leuke, diverse markt aanbieden met mooie, interessante en unieke artikelen. Mocht u een collega tegen komen die het leuk zou vinden op onze markt te staan, geeft u gerust het formulier door marktkraam 3 bij 1,2 € 45, halve marktkraam € 25, meter ruimte € 15 per meter Inschrijven via onderstaande link voor 5 november:
Bekijk contactgegevens
29 november 2019 Vandaag gesloten

Winterland Hasselt

Hasselt, België

Prijs vanaf: € 2750

Omschrijving: De kerstmarkt van Winterland Hasselt biedt chalets en kramen in tenten aan. Vraag een informatiepakket voor deelname aan via info@winterland.be.
Bekijk contactgegevens
23 november 2019 t/m 5 januari 2020 Vandaag gesloten

Wintermarkt Utrecht

Utrecht, Nederland
Omschrijving:
Bekijk contactgegevens
15 december 2019 Vandaag gesloten

Winterweekends Blokzijl

Blokzijl, Nederland
Omschrijving:
Bekijk contactgegevens
6 t/m 7 december 2019 Vandaag gesloten