Terug naar blog artikelen Hoera! Kerstmarkten.net is jarig en bestaat 20 jaar
Cadeaus

Hoera! Kerstmarkten.net is jarig en bestaat 20 jaar

Het is tijd om de kerstverlichting aan te steken, want Kerstmarkten.net viert dit jaar haar 20-jarig jubileum! Al twee decennia lang hebben we met passie en toewijding de magie van kerstmarkten over de hele wereld met jullie gedeeld, en dat moet gevierd worden.

Hoera! Kerstmarkten.net is jarig en bestaat 20 jaar
Hoera! Kerstmarkten.net is jarig en bestaat 20 jaar

Van een kleine hobbywebsite tot dé bestemming met het meest complete overzicht van kerstmarkten in Nederland, Duitsland, België en verder. Sinds 2003 hebben we één duidelijk doel voor ogen: proef de sfeer en laat je inspireren door de magie van kerst!


Gezonde gekheid

Kerstmarkten.net werd 20 jaar geleden opgericht door Cédric Schretlen en Lars Hessels, twee oud-schoolvrienden uit Rosmalen met een gedeelde 'gezonde gekheid' rondom kerst. Wat begon als een kleine passie, groeide uit tot dé website voor winterse evenementen.

De oprichters van Kerstmarkten.net en oud-schoolvrienden Cédric Schretlen en Lars Hessels
De oprichters van Kerstmarkten.net en oud-schoolvrienden Cédric Schretlen en Lars Hessels

Bekijk hier het volledige overzicht van alle kerstmarkten in Europa en ontdek de meest betoverende plekken om de feestdagen door te brengen.


Boordevol inspiratie

Naast het vinden van de leukste en mooiste winterse evenementen, kun je als bezoeker ook genieten van onze blogs over trends, sfeerverslagen en interessante artikelen over kerstmarkten, kerstwinkels en praktische informatie. Ontdek de inspiratie die onze blogs bieden en laat je meenemen in de warme sfeer van de feestdagen.

In samenwerking met onze gewaardeerde partners en sponsoren organiseren we regelmatig prijsvragen, waarmee we jou de kans geven op gratis toegangskaarten voor leuke evenementen. Bekijk hier het actuele prijsvragenoverzicht en waag je kans!


Kleurwedstrijd voor jong en oud

Een van onze leukste en oudste tradities is de kleurwedstrijd. Ieder jaar worden we blij verrast door de prachtige kunstwerken van kinderen. En sinds een aantal jaren organiseren we ook een kleurwedstrijd voor volwassenen. Doe mee en laat jouw creativiteit stralen!


Ontdek de magie van onze Kerstmarkten app

Als kers op de taart lanceren we op deze bijzondere dag onze gloednieuwe Kerstmarkten app! Deze app is ontworpen om jouw kerstervaring naar een hoger niveau te tillen met realtime updates over de nieuwste kerstmarkten over de hele wereld. Het is jouw persoonlijke gids voor een betoverende kerst!


Cadeautjes als dank voor jullie steun

En omdat we dankbaar zijn voor jullie onvoorwaardelijke steun gedurende deze 20 jaren, delen we als bedankje meerdere cadeautjes uit! Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken, is onze nieuwe app downloaden en jouw gegevens achterlaten. Dat is alles!

Maak kans op cadeautjes!

Kerstmarkten app: jouw persoonlijke gids voor een betoverende kerst!
Kerstmarkten app: jouw persoonlijke gids voor een betoverende kerst!

Wie niet waagt, die niet wint...

Ontdek hoe je de kans kunt vergroten om kans te maken op de betoverende cadeautjes die we speciaal voor jou in petto hebben door de nieuwe app te downloaden. Jouw onmisbare steun gedurende de afgelopen twee decennia heeft een enorme impact gehad, en we willen graag samen met jou dit bijzondere moment vieren!


Hoe maak je kans op cadeautjes?

  1. Download de Kerstmarkten app
    Ga naar de App Store of Google Play en download de Kerstmarkten app.

      

  2. Ga naar de jubileumpagina
    Ga naar de jubileumpagina in het hamburgermenu en vul het formulier in, laat jouw gegevens achter, en maak op die manier kans op het winnen van een reeks cadeautjes, allemaal als dank voor de onschatbare steun die jij door de jaren heen aan ons hebt geschonken!

Het jubileumjaar belooft een onvergetelijk feest te worden, en we kijken ernaar uit om samen met jullie de magie van kerst te vieren. Bedankt voor 20 fantastische jaren, en laten we samen uitkijken naar nog veel meer!


Voor meer informatie over ons jubileum en de nieuwe app, kun je terecht op onze Over Ons, Adverteren en App pagina's.

Laten we samen de feestdagen inluiden!