Terug naar blog artikelen Tips voor de feestdagen in december 2020
Cadeaus

Tips voor de feestdagen in december 2020

We zijn nog maar een korte periode verwijderd van het leukste moment van ‘t jaar: de feestdagen. Feestdagen draaien altijd om een hoop gezelligheid, het samenzijn met je familie & vrienden en natuurlijk lekker smullen van zelfgemaakte (of gekochte, mag ook…) creaties. Om dit jaar de feestdagen nét even wat leuker te maken, hebben wij voor jullie een aantal tips onder elkaar in een rijtje gezet om jullie feestdagen tot een succes te maken!


Koop voordelig alle cadeaus tijdens Black Friday

Dit is zeker een tip waar jullie allemaal wat aan hebben. Op zoek naar leuke sinterklaas- of kerstcadeaus dit jaar? Tijdens Black Friday stunten veel winkels met hoge kortingen op veel verschillende producten in hun assortiment. Zo kopen jullie onder andere verschillende PlayStation Black Friday aanbiedingen met extra veel korting bij een groot aantal webshops. Bedank ons later maar!

Vrijdag 27 november is het weer Black Friday.
Vrijdag 27 november 2020 is het weer Black Friday, ideaal voor je online kerstinkopen.

Maak een verlanglijstje

Of jullie dit jaar nu kiezen voor lootjes trekken, het maken van een surprise of gewoon een leuk cadeau voor elkaar willen kopen, zorg dat je verlanglijstje ruim op tijd af is. Niets is vervelender dan last minute voor de feestdagen nog een leuk cadeau ergens te moeten scoren. Helemaal niet wanneer jouw favoriete must have is uitverkocht. Zorg dus dat je luid en duidelijk van tevoren jouw wensen openbaar maakt. Geen inspiratie voor een leuk cadeau? Neem dan zeker eens een kijkje bij deze Black Friday deals. Gegarandeerd dat jullie een leuk cadeau zullen vinden!


Geniet met volle teugen

Wat iedereen ook kan beamen is dat de feestdagen na een hoop gezelligheid ook een hoop stress met zich meelevert. Er moet van tevoren veel worden gepland, alle boodschappen moeten op tijd in huis worden gehaald en daarnaast moet op de dag zelf de hele dag voor de visite worden gezorgd. Vergeet daarom dit jaar niet om even extra te genieten van elkaar en van de gezellige momenten want voor je het weet is het nieuwe jaar weer in zicht en moet je weer hard aan de bak. Gun jezelf dus wat rust en gezelligheid, dan komt het zeker goed!

Geniet tijdens de feestdagen.
Zorg ervoor dat je ook voldoende geniet tijdens de drukke feestdagen.

Maak een goede planning

Zoals net al aangegeven kunnen de feestdagen gepaard gaan met een hoop stress omdat er in een korte periode veel moet worden geregeld. Wat dacht je ervan om alvast de kerstkaarten in huis te halen en alvast een beginnetje te maken met het schrijven ervan? Zo hoef je de kaarten voor kerst alleen nog maar op de post te doen et voilà: klaar is Kees. Het maken van een goede planning is essentieel en kan je een hoop tijd besparen.

Begin al tijdig met het schrijven van je kerstkaarkten!
Voorkom stress en schrijf tijdig je kerstkaarten, extra leuk tijdens deze Corona tijd om een kaart te ontvangen.