Filters
Land
Stad
Afstand vanaf
Datum
Types
Kenmerken
2

Kerstmarkten in Oberhausen 2018

Net over de grens bij Arnhem vind je de oergezellige kerstmarkt van Oberhausen. Alhoewel deze kerstmarkt in een modern winkelcentrum wordt gehouden, ontbreekt het er niet aan sfeer en gezelligheid. De kerstmarkt van Altstad heeft meer weg van een traditionele kerstmarkt. In het oude stadscentrum van Oberhausen vind je een knusse kerstmarkt met tientalen kraampjes, geurende dennenbomen en sfeervolle kerstmuziek.

Kerstmarkt CentrO

In het enorme overdekte winkelcentrum CentrO slaag je gegarandeerd voor je kerstinkopen. In de aanloop naar kerst worden hier maar liefst drie kerstmarkten opgezet. De markten hebben ieder hun eigen thema.
De kaboutermarkt is speciaal bedoeld voor kleine kinderen. Op deze betoverende kerstmarkt kunnen kinderen plaats nemen in het treintje of een rondje meedraaien in de ouderwetse carrousel. De sprekende sprookjesboom zal voor veel open monden zorgen en de snoepjesmaker kan de kinderen uren zoet houden.
In Santa’s Village vind je tientallen kraampjes met leuke kerstcadeaus, speelgoed en handgemaakte spulletjes.
De Bergkerstmarkt geeft je het gevoel alsof je net van de skipiste komt. Hier kun je veel sneeuwpret beleven met activiteiten zoals rodelen en sleeën. Je kunt er je honger stillen met typische kerstlekkernijen en kerstinkopen doen bij de sfeervolle marktkramen.

Kerstmarkt Altstad

Middenin het oude centrum vind je de Altstad kerstmarkt. Deze markt bevind zich vlak achter het treinstation, dus je kunt de kerstmarkt uitstekend per trein bereiken. Kenmerkende chalets en sfeervolle verlichting zorgen voor een gemoedelijke kerstsfeer. Voor de gelegenheid zijn er bospaden aangelegd en echte dennenbomen geplaatst, waardoor het lijkt alsof je door een kerstbos wandelt.

Kerstmarkt CentrO Oberhausen

Oberhausen, Duitsland
0 reviews
De kerstmarkten van Oberhausen zijn niet alleen bijzonder populair onder Nederlanders, een van de kerstmarkten ligt ook nog eens bij een winkelcentrum met maar liefst tweehonderd winkels. Je kunt deze kerstmarkt dus prima combineren met een middagje shoppen en kerstinkopen doen.
Bekijk evenement
16 november t/m 23 december 2018 Vandaag gesloten 6368 km

Oberhausener Weihnachtswald (Altstadt)

Oberhausen, Duitsland
0 reviews
Een bos in het midden van de stad? - Twee dingen die op het eerste gezicht niet bij elkaar passen, is de aantrekkingskracht van de Advent in de stad Oberhausen.
Bekijk evenement
16 november t/m 23 december 2018 Vandaag gesloten 6368 km
Verplicht

Met de auto naar Oberhausen? Vergeet niet de Mileusticker!

Reis je binnen de milieuzone dan is een umweltplakette verplicht. Voorkom een boete van € 80,00!

Meer informatie
gratis verzending
12.50
OAD

Bremen en Hamburg tijdens de adventstijd

  • Verblijf in uitstekend hotel
  • Inclusief ontbijtbuffet
  • Kerstmarkt Hamburg
  • Historische kerstmarkt Bremen
Boek nu
incl. ontbijt v.a.
59.00 p.p.