Proef de sfeer en laat je inspireren!

Filters:
4 resultaten

Kerst in Disneyland Parijs

Parijs, Frankrijk

Je allermooiste kerstcadeau ligt extra vroeg voor je klaar dit jaar, want in Disneyland Paris begint de kerst al op 11 november ... om pas op 7 januari te eindigen! Met de mooiste muziek, dwarrelende sneeuw en Disney figuren in prachtige feestkostuums worden dit feestdagen vol verrassende ervaringen en onvergetelijke herinneringen voor de hele familie.

Lees verder
11 november - 26 maart 2017 Vandaag gesloten

Winter Efteling

Kaatsheuvel, Nederland

Wanneer de dagen korter worden en de wind door de bomen waait, verandert de Efteling in een sprookjesachtige wereld van twinkelende lichtjes, ijspret en knisperende vreugdevuren.

Lees verder
14 november - 31 januari 2017 Vandaag van 11:00 tot 19:00 geopend

Kerstmarkt Aken (Aachen)

Aken, Duitsland

De kerstmarkt van Aken – de charme van feestelijke kerstkraampjes in de omgeving van de dom en het stadhuis. Ieder jaar opnieuw tijdens de periode voor kerstmis veranderen de pleinen en steegjes in de omgeving van het Akense stadhuis in een sfeervol paradijs van schitterende lichtjes en prachtige kleuren, feestelijke klanken en verleidelijke (aangename) geuren.

Lees verder
24 november - 23 december 2017 Vandaag gesloten

Amsterdam Light Festival

Amsterdam, Nederland

Donkere wintermaanden zijn in Amsterdam verleden tijd dankzij Amsterdam Light Festival. Tijdens dit jaarlijkse festival voor jong en oud toveren hedendaagse (internationale) lichtkunstenaars de stad om tot een ware lichtstad.

Lees verder
1 december - 22 januari 2017 Vandaag gesloten

Prachtige hotel aanbiedingen

Combineer het bezoeken van een kerstmarkt met een leuke hotel overnachting!

Hotel aanbiedingen