Proef de sfeer en laat je inspireren!

Filters:
279 resultaten

Winterland & kerstmarkt Hasselt

Hasselt, België

De negende editie van Winterland Hasselt op het Kolonel Dusartplein start dit jaar op zaterdag 19 november en zal Hasselt 7 weken lang omtoveren in de mooiste kerststad van België. In het midden van de wondere wereld van Winterland Hasselt staat het huis van de kerstman terwijl de kerstmarkt, de overdekte ijspiste, de attracties en het sfeervolle Grand Café met de originele Aspen Lounge zorgen voor vertier voor jong en oud.

Lees verder
19 november - 8 januari 2017 Vandaag van 10:00 tot 22:00 geopend

Kerstmarkt Zijtaart

Zijtaart, Nederland

Proef op 17 december aanstaande de geweldige kerstsfeer in Zijtaart !! De kerstmarkt in Zijtaart is een 2 jaarlijks terugkerend evenement welke vanaf dit jaar voor het eerst georganiseerd wordt door de Zijtaartse Ondernemersvereniging.

Lees verder
17 december Vandaag gesloten

Kerstmarkt Bremerhaven

Bremerhaven, Duitsland

De kerstmarkt 'Weihnachtswelt am Meer' – kerstwereld aan zee – in de prachtig versierde binnenstad van Bremerhaven verenigt maritieme sfeer met de feestelijkheid van de adventstijd

Lees verder
21 november - 22 december 2016 Vandaag van 09:30 tot 20:30 geopend

Kerstmarkt Hilversum

Hilversum, Nederland

Rondom het restaurant “Fly” Inn aan de Noodweg in Hilversum (naast het vliegveld), is op zaterdag 17 december vanaf 14.00 uur een kerstmarkt. Het is een vervolg op de 1e succesvolle en inmiddels bekende kerstmarkt van vorig jaar.

Lees verder
17 december Vandaag gesloten

Kerstmarkt Wismarer

Wismar, Duitsland

Met het decor van het prachtig verlichte stadhuis, mooie fonteinen en in oude bouwstijl opgetrokken woningen zal op de historische marktplaats van Wismar de traditionele “Wismarer kerstmarkt” plaatsvinden.

Lees verder
21 november - 21 december 2016 Vandaag van 11:00 tot 20:00 geopend

Kerstmarkt Bernkastel-Kues Duitsland

Bernkastel-Kues, Duitsland

In de adventstijd verfraaien meer dan 40 kerststalletjes en een traditionele kerstkribbe uit de Moezelregio, een klokkenspel en een burcht met notenkrakermannetjes het historische centrum van Bernkastel-Kues. Op de Karlsbader Platz kunnen de kinderen hun wensen in het wensenboek schrijven en in de kerstdraaimolen een ritje maken, terwijl de volwassenen verschillende soorten Glühwein en een glaasje likeur kunnen proeven.

Lees verder
19 november - 21 december 2016 Vandaag gesloten

Kerstmarkt Heenvliet 2016

Heenvliet, Nederland

Een van de grootste en sfeervolste kerstmarkten in de regio

Lees verder
10 december Vandaag gesloten

kerstmarkt centrum volendam

Volendam, Nederland

Kerstmarkt Volendam 18 december

Lees verder
18 december Vandaag gesloten

Wiener Weihnachtstraum am Christkindlmarkt

Wenen, Oostenrijk

De traditionele kerstmarkt met ongeveer 150 kraampjes met kerstcadeaus, kerstboomversieringen, kunstnijverheid, culinaire lekkernijen, snoep en verwarmende dranken.

Lees verder
12 november - 26 december 2016 Vandaag van 10:00 tot 22:00 geopend

Kerstmarkt Bad Hersfeld

Bad Hersfeld, Duitsland

De 'Weihnachtsmarkt der 30.000 Lichter' op de historische Linggplatz midden in de binnenstad van Bad Hersfeld is een echte belevenis.

Lees verder
23 november - 23 december 2016 Vandaag van 11:00 tot 20:00 geopend

Prachtige hotel aanbiedingen

Combineer het bezoeken van een kerstmarkt met een leuke hotel overnachting!

Hotel aanbiedingen

Kerstmarkt Sevilla

Sevilla, Spanje

Kerst in Sevilla is net een sprookje. Meer dan 80 straten worden elk jaar kleurrijk verlicht en de Sevillianen gaan massaal de straat op om daar naar te kijken. De geur van geroosterde kastanjes en de verschillende kerstmarktjes zorgen voor een gezellige kerstsfeer. 

Lees verder
14 december - 5 januari 2017 Vandaag gesloten

Kerstshow Tuincentrum Leurs

Venlo, Nederland

De kerstshow van Tuincentrum Leurs is inmiddels een begrip geworden in Nederland en Duitsland. Ieder jaar opnieuw presenteren we tijdens de wintermaanden een kerstshow vol inspiratie en de allernieuwste kersttrends. Tuincentrum Leurs is meerdere malen in de prijzen gevallen met de uitverkiezing van Beste Kerstshow van Nederland. Met de kerstshow 'Christmas Dreams' van dit jaar willen we onszelf opnieuw overtreffen om u een nóg mooiere en grotere kerstshow te presenteren in een prachtige droomwereld.

Lees verder
29 september - 8 januari 2017 Vandaag van 09:00 tot 21:00 geopend