Hoe kunnen we je helpen?

Op zoek naar een antwoord? Onze zelfhulpsectie is de snelste manier om hulp te krijgen. Je vindt hier antwoorden op veel gestelde vragen en onderwerpen, waaronder evenementen, prijsvragen en accounts.


Mijn account

Je kunt als bezoeker of organisator een account aanmaken via deze aanmeldpagina waarbij je de keuze hebt om Twitter, Facebook of je e-mailadres te gebruiken. Gebruik je bij het aanmelden jouw e-mailadres dan ontvang je van ons een e-mailbericht ter verificatie. Tot slot vragen we je om jouw profiel te vullen.  

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte over de leukste evenementen.

Heb je een account? Ga naar je profiel om je e-mailvoorkeuren te beheren. Je kunt je aanmelden of afmelden voor berichtgeving van Kerstmarkten.net. Je kunt ook kiezen of je meldingen voor je favoriete evenementen wilt ontvangen. 

Onderaan de ontvangen nieuwsbrief staat een link om je af te melden. Heb je een account? Ga naar je profiel om je e-mailvoorkeuren te beheren.

Inloggen met Twitter of Facebook

Wanneer je met Twitter of Facebook bent aangemeld en het inloggen lukt niet, dan kun je de stappen voor het herstellen van de gebruikersnaam en/of wachtwoord bij Twitter of Facebook doorlopen.

Inloggen met e-mailadres

Wanneer je de melding 'Het e-mailadres is niet bekend bij ons' krijgt dan is de gebruikersnaam niet juist. Neem met ons contact op; we helpen je graag verder.

Wanneer je de melding 'Het wachtwoord is onjuist' krijgt dan kun je gebruik maken van de optie 'wachtwoord vergeten'. Deze link staat rechtsonder in het inlogvenster.

Inlogmethode onbekend

Wanneer je niet meer weet via welke methode je bent aangemeld, kun je contact met ons opnemen.

Het is niet mogelijk om binnen je account het e-mailadres te wijzigen. Wil je het e-mailadres wijzigen? Neem dan contact met ons op.

Ga naar je profiel om je wachtwoord te beheren. Geef het nieuwe wachtwoord op bij 'Wachtwoord wijzigen' en herhaal dit bij 'Wachtwoord herhalen'.

Het nieuwe wachtwoord moet bestaan uit:

  • minimaal 6 karakters
  • 1 vreemd teken
  • 1 cijfer
  • 1 letter

Rechtboven vindt je het favorieten hartje. Op deze pagina staat een overzicht van je persoonlijke interessante evenementen.

Let op! Vergeet niet in te loggen wanneer je interessante evenementen hebt toegevoegd terwijl je was ingelogd.

Ga naar behoordelingen in je account om je beoordelingen te bekijken. 

Let op! Hier staan alleen beoordelingen die je hebt geschreven terwijl je was ingelogd.

Prijsvragen

Op de prijsvraag overzichtspagina staan verschillende prijsvragen en acties waar je aan kunt deelnemen. Kies een prijsvraag die je leuk vindt en beantwoord de vragen. Bij de kleurwedstrijd hoef je geen vragen te beantwoorden, maar willen wij graag dat je jouw creatie naar ons opstuurd.

De winnaar wordt bepaald aan de hand van een winnaar generator of een jury. Dit betekend dat wij voor een prijsvraag alle unieke deelnemers met de juiste antwoorden in het systeem vullen. Daarna zal automatisch een winnaar worden bepaald.

Per prijsvraag of actie kan het onvangen van de prijs verschillen. Bij elke prijsvraag staat duidelijk vermeld wat je kunt winnen en hoe je dit zal ontvangen. In de meeste gevallen zal het gaan om een digitale prijs.

Per prijsvraag of actie is een bepaalde periode voor deelname. Nadat deze periode is afgelopen, zal de winnaar worden bepaald en bekend worden gemaakt op de prijsvraag pagina. Ook zullen alle deelnemers per e-mail op de hoogte worden gebracht.

Voor iedere prijsvraag en actie gelden er algemene spelregels. Per prijsvraag kunnen er ook aanvullende voorwaarden gelden, deze staan dan duidelijk vermeld bij de prijsvraag.

Wil jij een evenement of product onder de aandacht brengen neem dan contact met ons op. Wij helpen jou met het opzetten van een winactie en zorgen voor veel bereik.

 

COVID-19

Het kan voorkomen dat een evenement bezoekers verplicht vooraf een reservering te maken. Per evenement wordt dit duidelijk in een gele balk vermeld op de evenementen detailpagina.


Ga goed voorbereid op reis en bekijk altijd voor je vertrekt de meest actuele informatie per evenement.

Het kan voorkomen dat een evenement bezoekers verplicht om gebruik te maken van een looproute.


Ga goed voorbereid op reis en bekijk altijd voor je vertrekt de meest actuele informatie per evenement.

Wij gaan er vanuit dat wanneer een evenement doorgaat de organisator de nodige maatregelen treft om een veilig bezoek aan het evenement te faciliteren.

Neem zelf ook de nodige voorzorgsmaatregelen: 

  • Heb je klachten? Blijf thuis.
  • Was regelmatig je handen.
  • Hoest/nies in je elleboog, niet je handen.
  • Houd 1,5 meter afstand.

Ga goed voorbereid op reis en bekijk altijd voor je vertrekt de meest actuele informatie per evenement.

Het kan voorkomen dat een evenement bezoekers verplicht om gebruik te maken van een mondmasker.


Ga goed voorbereid op reis en bekijk altijd voor je vertrekt de meest actuele informatie per evenement.

Voor een groot aantal landen in Europa is een wisselend reisadvies. Voor Duitsland kunnen er andere maatregelen gelden dan in bijvoorbeeld Nederland of België. Neem altijd de noodzakelijke maatregelen wanneer je van- en naar evenementen reist.

Op de pagina informatie over het coronavirus voor bezoekers lees je meer over het coronavirus en maatregelen in Duitsland.

Voor een groot aantal landen in Europa is een wisselend reisadvies. Voor Nederland kunnen er andere maatregelen gelden dan in bijvoorbeeld Duitsland of België. Neem altijd de noodzakelijke maatregelen wanneer je van- en naar evenementen reist.

Op de pagina informatie over het coronavirus voor bezoekers lees je meer over het coronavirus en maatregelen in Nederland.

Voor een groot aantal landen in Europa is een wisselend reisadvies. Voor België kunnen er andere maatregelen gelden dan in bijvoorbeeld Nederland of Duitsland. Neem altijd de noodzakelijke maatregelen wanneer je van- en naar evenementen reist.

Op de pagina informatie over het coronavirus voor bezoekers lees je meer over het coronavirus en maatregelen in België.


Heb je nog vragen?

Mocht er een vraag niet tussen staan dan beantwoorden we deze graag.

Stel je vraag via e-mail Stel je vraag op Facebook Stel je vraag op Twitter