Kerstmarkten.net prijsvragen

Wil je ook kans maken op een leuke prijs? We geven het allemaal gratis weg vanaf 1 oktober 2023! Je hebt geen actiecode, kortingscode, unieke code, of pincode nodig! Simpel: doe mee met onderstaande prijsvragen. Heel veel succes!

  Geduld is een schone zaak!

Binnenkort mogen wij weer leuke prijzen weggeven. Het is dus belangrijk om deze pagina regelmatig te bezoeken.

Archief

Kerstmarkt Düsseldorf

Ontvang een gratis overnachting voor twee personen in Düsseldorf en combineer dit met een bezoek aan de kerstmark. In samenwerking met Hotelspecials.nl mogen wij een hotelovernachting vlakbij de kerstmarkt Düsseldorf weggeven!

Deelname tot ma 28 okt 2019
Bekijk winnaars

Kerstmarkt Berlijn

Ontvang een gratis overnachting voor twee personen in Berlijn en combineer dit met een bezoek aan de kerstmark. In samenwerking met Hotelspecials.nl mogen wij een hotelovernachting vlakbij de kerstmarkt Berlijn weggeven!

Deelname tot wo 11 dec 2019
Bekijk winnaars

Kerstcircus Ahoy Rotterdam

Komt dat zien, komt dat zien! Kerstcircus Ahoy. Het oudste en grootste kerstcircus van Nederland. Aan het einde van het jaar is het altijd extra gezellig in Rotterdam Ahoy. In het sfeervolle Ahoy Theater verzamelt zich dan de crème de la crème van de internationale circuswereld. Win twee 1e rang tribunetickets voor zaterdag 28 december om 15.00 uur!

Deelname tot di 17 dec 2019
Bekijk winnaars

3 x Intratuin cadeaukaart € 25,-

Kerstmis hangt in de lucht en alles staat in het thema van samen zijn, knusheid en gezelligheid met een hoofdletter G. Maak nu kans op een Intratuin cadeaukaart ter waarde van € 25,00!

Deelname tot za 18 dec 2021
Bekijk winnaars

2 x Fotoboek XL t.w.v. € 49,95

Maak in je kerstvakantie een SmartPhoto Fotoboek XL van jullie leukste herinneringen! Je maakt kans op een gratis fotoboek ter waarde van € 49,95 inclusief verzending en verwerking!

Deelname tot zo 26 dec 2021
Bekijk winnaars

Margriet Winterfair - Brabanthallen Den Bosch

Hét gezelligste winterfeest van Nederland | 25 november t/m 1 december, Brabanthallen Den Bosch

Deelname tot ma 21 nov 2022
Bekijk winnaars

WinterDroom in de Orchideeën Hoeve

Met één stap in WinterDroom ben je de wereld om je heen al vergeten. Bezoek van 1 t/m 31 december 2022 dit indoor winterspektakel in de Orchideeën Hoeve en beleef er alles wat een kersthart maar wensen kan.

Deelname tot ma 5 dec 2022
Bekijk winnaars

Winter-Fair Rotterdam Ahoy

Ontdek bij meer dan 250 deelnemers van alles op het gebied van de gezellige feestdagen, lifestyle, persoonlijke verzorging, mode, woon accessoires, culinaire lekkernijen en nog veel meer, gepresenteerd in de vele gezellige sfeerkramen en stands.

Deelname tot vr 9 dec 2022
Bekijk winnaars

Maak kans op de leukste kersttrui!

Doe mee met deze prijsvraag en win een kersttrui! Net op tijd voor de leukste, beste en foutste kersttrui op 14 december 2022, kersttruiendag!

Deelname tot zo 11 dec 2022
Bekijk winnaars

Maak kans op de leukste kerstmuts!

Doe mee met deze prijsvraag en win een kerstmuts! De kers(t) op de taart; maak jouw kerstoutfit helemaal compleet met een kerstmuts.

Deelname tot zo 11 dec 2022
Bekijk winnaars

Nederlands IJsbeelden festival in Zwolle

Het grootste ijssculpturenfestival van Europa staat van 17 december 2022 t/m 5 maart 2023 in Zwolle. Maak kans op twee vrijkaartjes voor het thema “WHAT A WONDERFUL WORLD”!

Deelname tot di 13 dec 2022
Bekijk winnaars

Fluweelengrot Valkenburg

Dit is alweer de 23ste editie van de sfeervolle en warme kerstmarkt in de Fluweelengrot. Meer dan 50 winkeltjes met producten en ambachten zijn te bezoeken.

Deelname tot wo 14 dec 2022
Bekijk winnaars

Kerstshow in MergelRijk

Een magische Kerstbeleving in de Valkenburgse grotten. Deze editie met nieuwe 3D Kerstschilderingen om de leukste Kerstfoto's bij te maken!

Deelname tot ma 19 dec 2022
Bekijk winnaars

Kleurwedstrijd kinderen (8 t/m 17 jaar)

Ben jij ook zo dol op kleuren? Leef je uit op deze kleurplaat, want de mooiste tekeningen ontvangen een te gek prijzenpakket. Meedoen van 8 t/m 17 jaar!

Deelname tot za 31 dec 2022
Bekijk winnaars

Kleurwedstrijd volwassenen

Kleuren alleen voor kinderen? Nee ook volwassene zijn dol op kleuren! Kleur de kleurplaat zo mooi mogelijk in en maak kans op een Bol.com cadeaukaart t.w.v. € 50,-. Meedoen vanaf 18 jaar!

Deelname tot za 31 dec 2022
Bekijk winnaars

Kleurwedstrijd kinderen (t/m 7 jaar)

Ben jij ook zo dol op kleuren? Leef je uit op deze kleurplaat, want de mooiste tekeningen ontvangen een te gek prijzenpakket. Meedoen kan t/m 7 jaar!

Deelname tot za 31 dec 2022
Bekijk winnaars

Iedereen wordt enthousiast van een winactie!

Wil jij een evenement of product onder de aandacht brengen? Wij helpen jou met het opzetten van een winactie en zorgen voor veel bereik.

Organiseer prijsvraag