Kerstmarkten.net prijsvragen

Wil je ook kans maken op een leuke prijs? We geven het allemaal gratis weg in 2019! Je hebt geen actiecode, kortingscode, unieke code, of pincode nodig! Simpel: doe mee met onderstaande prijsvragen. Heel veel succes!

Wie niet waagt, die niet wint...

Win € 150,- shoptegoed!

Stel je mooiste Kerst- of Nieuwjaarsoutfit samen. Of een lekkere warme winterjas. Met meer dan 600 designer merken is er voor ieder wat wils, voor zowel dames als heren.

Deelname tot wo 20 nov 2019
Naar de prijsvraag

Castle Christmas Fair

Castle Christmas Fair, dé indoor en outdoor kerstmarkt van Noord-Holland wordt gehouden van 28 november t/m 1 december 2019 in en rondom Buitenplaats Beeckestijn.

Deelname tot vr 22 nov 2019
Naar de prijsvraag

Kerstminiaturen in MergelRijk

Kerstminiaturen, Mergelbeelden en nog véél méér kerstbeleving! In de grot van MergelRijk zijn er dit jaar nóg meer kerstminiaturen te bewonderen. U komt ogen tekort bij het zien van de vele details, honderden huisjes, bewegende attracties, duizenden figuranten en kerstbomen.

Deelname tot zo 24 nov 2019
Naar de prijsvraag

Win een nostalgische notenkraker

Het is een traditioneel stuk vakmanschap, zo'n houten pop die eruitziet als een speelgoedsoldaatje, maar eigenlijk een notenkraker is. Maak kans om een nostalgische notenkraker van Intratuin in wit/goud of roze/goud te winnen.

Deelname tot di 10 dec 2019
Naar de prijsvraag

Nederlands IJsbeelden festival in Zwolle

Het grootste ijssculpturenfestival van Europa staat van 14 december 2019 tot en met 1 maart 2020 in Zwolle. Maak kans op twee vrijkaartjes voor het thema “R-IJS DOOR DE TIJD”!

Deelname tot di 17 dec 2019
Naar de prijsvraag

Kerstcircus Ahoy Rotterdam

Komt dat zien, komt dat zien! Kerstcircus Ahoy. Het oudste en grootste kerstcircus van Nederland. Aan het einde van het jaar is het altijd extra gezellig in Rotterdam Ahoy. In het sfeervolle Ahoy Theater verzamelt zich dan de crème de la crème van de internationale circuswereld. Win twee 1e rang tribunetickets voor zaterdag 28 december om 15.00 uur!

Deelname tot di 17 dec 2019
Naar de prijsvraag

Magisch Zoetermeer

Vanaf 27 december 2019 staat 4 dagen lang de Zoetermeerse markt in het teken van een gezellig winters dorp. Kom jij straks schaatsen op onze schaatsbaan of maak jij een rondje in het reuzenrad? Voor jong en oud zijn er nostalgische spelletjes en bijzonder entertainment.

Deelname tot vr 20 dec 2019
Naar de prijsvraag

Kleurwedstrijd kinderen

Ben jij ook zo dol op kleuren? Leef je uit op deze kleurplaat, want de mooiste tekeningen ontvangen een te gek prijzenpakket. Meedoen van 8 t/m 17 jaar!

Deelname tot di 31 dec 2019
Naar de prijsvraag

Kleurwedstrijd volwassenen

Kleuren alleen voor kinderen? Nee ook volwassene zijn dol op kleuren! Kleur de kleurplaat zo mooi mogelijk in en maak kans op een Bol.com cadeaukaart t.w.v. € 50,-. Meedoen vanaf 18 jaar!

Deelname tot di 31 dec 2019
Naar de prijsvraag

Kleurwedstrijd jonge kinderen

Ben jij ook zo dol op kleuren? Leef je uit op deze kleurplaat, want de mooiste tekeningen ontvangen een te gek prijzenpakket. Meedoen kan t/m 7 jaar!

Deelname tot di 31 dec 2019
Naar de prijsvraag

Winnaars bekend!

Country & Christmas Fair

De Country & Christmas Fair is in 22 jaar tijd uitgegroeid tot de grootste, mooiste en meest gevarieerde Kerstfair van de Benelux! Vanaf het moment dat u door de toegangspoorten loopt ademt u kerst in fabelachtige sferen.

Deelname tot wo 13 nov 2019
Bekijk winnaars

Margriet Winterfair

Margriet Winterfair is het grootste winterfeest van Nederland. Het is een jaarlijks terugkerend evenement dat dit jaar voor de negentiende keer wordt gehouden. Leuker kunnen je feestdagen niet beginnen!

Deelname tot ma 18 nov 2019
Bekijk winnaars

Archief

Fluweelengrot Valkenburg

Dit is alweer de 21ste editie van de sfeervolle en warme kerstmarkt in de Fluweelengrot. Meer dan 50 winkeltjes met producten en ambachten zijn te bezoeken.

Deelname tot di 4 dec 2018
Bekijk winnaars

Digitaal IJsbeelden museum Brugge

Het 1e Digitaal IJsmuseum in de wereld: net als zonlicht op water, is niks méér magisch, dan videoprojectie op kristalhelder ijs. De schittering van licht reist door het kristal van ijs, in een onwerkelijke en betoverende glans, en creëert een spectaculaire Glowshow.

Deelname tot zo 9 dec 2018
Bekijk winnaars

Ice*Amsterdam

Winterweer of geen winterweer, dit jaar wordt het Museumplein in Amsterdam weer omgetoverd tot een winterse ijsbeleving. Ice*Amsterdam keert als gezelligste schaatsbaan van de hoofdstad terug op zijn vertrouwde locatie.

Deelname tot do 13 dec 2018
Bekijk winnaars

Nederlands IJsbeelden festival

Het grootste ijssculpturenfestival van Europa staat van 15 december 2018 tot en met 3 maart 2019 in Zwolle. Het thema van het Nederlands IJsbeelden Festival dit jaar is: “Wereldberoemde verhalen”.

Deelname tot zo 16 dec 2018
Bekijk winnaars

Kerstmarkt Düsseldorf

Ontvang een gratis overnachting voor twee personen in Düsseldorf en combineer dit met een bezoek aan de kerstmark. In samenwerking met Hotelspecials.nl mogen wij een hotelovernachting vlakbij de kerstmarkt Düsseldorf weggeven!

Deelname tot ma 28 okt 2019
Bekijk winnaars

Iedereen wordt enthousiast van een winactie!

Wil jij een evenement of product onder de aandacht brengen? Wij helpen jou met het opzetten van een winactie en zorgen voor veel bereik.

Organiseer prijsvraag