Kerstmarkten.net prijsvragen

Ook dit jaar delen we vrijkaarten voor een kerstmarkt, het Kerstmarkten.net prijzenpakket en gratis toegangskaartjes voor een winterfair en andere leuke evenementen uit. We geven het allemaal gratis weg in 2019!

Wil je ook kans maken op een leuke prijs? Je hebt geen actiecode, kortingscode, unieke code, of pincode nodig! Simpel: doe mee met onderstaande prijsvragen. Heel veel succes!

Archief

Country & Christmas Fair

De Country & Christmas Fair is in 21 jaar tijd uitgegroeid tot de grootste, mooiste en meest gevarieerde Kerstfair van de Benelux! Vanaf het moment dat u door de toegangspoorten loopt ademt u kerst in fabelachtige sferen.

Deelname tot wo 14 nov 2018
Bekijk winnaars

Margriet Winter Fair

Margriet Winter Fair is het grootste winterfeest van Nederland. Het is een jaarlijks terugkerend evenement dat dit jaar voor de achttiende keer wordt gehouden.

Deelname tot do 15 nov 2018
Bekijk winnaars

Kerstminiaturen in MergelRijk

Kerstminiaturen, Mergelbeelden en nog véél méér kerstbeleving! In de grot van MergelRijk zijn er dit jaar nóg meer kerstminiaturen te bewonderen. U komt ogen tekort bij het zien van de vele details, honderden huisjes, bewegende attracties, duizenden figuranten en kerstbomen.

Deelname tot zo 25 nov 2018
Bekijk winnaars

Fluweelengrot Valkenburg

Dit is alweer de 21ste editie van de sfeervolle en warme kerstmarkt in de Fluweelengrot. Meer dan 50 winkeltjes met producten en ambachten zijn te bezoeken.

Deelname tot di 4 dec 2018
Bekijk winnaars

Digitaal IJsbeelden museum Brugge

Het 1e Digitaal IJsmuseum in de wereld: net als zonlicht op water, is niks méér magisch, dan videoprojectie op kristalhelder ijs. De schittering van licht reist door het kristal van ijs, in een onwerkelijke en betoverende glans, en creëert een spectaculaire Glowshow.

Deelname tot zo 9 dec 2018
Bekijk winnaars

Ice*Amsterdam

Winterweer of geen winterweer, dit jaar wordt het Museumplein in Amsterdam weer omgetoverd tot een winterse ijsbeleving. Ice*Amsterdam keert als gezelligste schaatsbaan van de hoofdstad terug op zijn vertrouwde locatie.

Deelname tot do 13 dec 2018
Bekijk winnaars

Kerstmarkt Düsseldorf

Ontvang gratis kaarten voor een bezoek aan de kerstmarkt in Düsseldorf inclusief retourvervoer op zaterdag 15 december 2018. In samenwerking met TravelBerry mogen wij maar liefst 35 keer een retourvervoer naar de kerstmarkt Düsseldorf weggeven.

Deelname tot za 15 dec 2018
Bekijk winnaars

Nederlands IJsbeelden festival

Het grootste ijssculpturenfestival van Europa staat van 15 december 2018 tot en met 3 maart 2019 in Zwolle. Het thema van het Nederlands IJsbeelden Festival dit jaar is: “Wereldberoemde verhalen”.

Deelname tot zo 16 dec 2018
Bekijk winnaars

Magisch Zoetermeer

Vanaf 27 december 2018 staat 4 dagen lang de Zoetermeerse markt in het teken van een gezellig winters dorp. Kom jij straks schaatsen op onze schaatsbaan of maak jij een rondje in het reuzenrad? Voor jong en oud zijn er nostalgische spelletjes en bijzonder entertainment.

Deelname tot wo 19 dec 2018
Bekijk winnaars

Kleurwedstrijd kinderen t/m 15 jaar

Ben jij ook zo dol op kleuren? Leef je uit op deze kleurplaat, want de 2 mooiste tekeningen ontvangen een te gek prijzenpakket. Meedoen van 1 t/m 17 jaar!

Deelname tot ma 31 dec 2018
Bekijk winnaars

Kleurwedstrijd volwassenen vanaf 15 jaar

Kleuren alleen voor kinderen? Nee ook volwassene zijn dol op kleuren! Kleur de kleurplaat zo mooi mogelijk in en maak kans op één mooi IXXI foto wanddecoratie cadeaubon. Meedoen vanaf 15 jaar!

Deelname tot ma 31 dec 2018
Bekijk winnaars