Kerstmarkten.net prijsvragen

Ook dit jaar delen we vrijkaarten voor een kerstmarkt, het Kerstmarkten.net prijzenpakket en gratis toegangskaartjes voor een winterfair en andere leuke evenementen uit. We geven het allemaal gratis weg in 2017!

Wil je ook kans maken op een leuke prijs? Je hebt geen actiecode, kortingscode, unieke code, of pincode nodig! Simpel: doe mee met onderstaande prijsvragen. Heel veel succes!

Kleurwedstrijd 2017

Ben jij ook zo dol op kleuren? Pak je viltstiften en je potloden en leef je uit op deze kleurplaat! De 2 mooiste tekeningen ontvangen een prijzenpakket.

Deelname tot do 28 dec 2017
Naar de prijsvraag

Archief

Kleurwedstrijd 2016

Ben jij ook zo dol op kleuren? Pak je stiften en potloden en leef je uit op deze kleurplaat! De 2 mooiste tekeningen ontvangen een prijzenpakket.

Deelname tot vr 30 dec 2016
Bekijk winnaars

Castle Christmas Fair

Een van de mooiste plekjes in Noord-Holland is het toneel voor een prachtige authentieke kerstmarkt. Begin de feestdagen in stijl en laat u inspireren door de laatste trends.

Deelname tot do 8 dec 2016
Bekijk winnaars

Gemeentegrot Valkenburg

Vanaf 18 november tot 23 december 2016 zal de Kerstmarkt Gemeentegrot Valkenburg voor de 31ste keer haar deuren openen.

Deelname tot ma 5 dec 2016
Bekijk winnaars

Christmas Fair Twente

Breng een bezoek aan de eerste editie van Christmas Fair Twente op het mooie Landgoed Het Rheins te Enter.

Deelname tot vr 2 dec 2016
Bekijk winnaars

Allerhande Kerstfestival

Het Allerhande Kerstfestival is een uitje voor iedereen, waar je helemaal in de kerststemming komt en inspiratie op doet voor het kerstdiner. Je loopt als het ware door het menu.

Deelname tot do 1 dec 2016
Bekijk winnaars

Fluweelengrot Valkenburg

Dit is alweer de 31ste editie van de sfeervolle en warme kerstmarkt in de Fluweelengrot. Meer dan 50 winkeltjes met producten en ambachten zijn te bezoeken.

Deelname tot wo 23 nov 2016
Bekijk winnaars

Country & Christmas Fair

Laat je betoveren door de sprookjesachtige sfeer van Country & Christmas Fair. Terwijl buiten de vrieskou kraakt, spelen zich hier de warmste verhalen af.

Deelname tot vr 18 nov 2016
Bekijk winnaars