Kerstmarkten.net prijsvragen

Ook dit jaar delen we vrijkaarten voor een kerstmarkt, het Kerstmarkten.net prijzenpakket en gratis toegangskaartjes voor een winterfair en andere leuke evenementen uit. We geven het allemaal gratis weg in 2018!

Wil je ook kans maken op een leuke prijs? Je hebt geen actiecode, kortingscode, unieke code, of pincode nodig! Simpel: doe mee met onderstaande prijsvragen. Heel veel succes!

Archief

Country & Christmas Fair

Laat je betoveren door de sprookjesachtige sfeer van 20e Country & Christmas Fair. Terwijl buiten de vrieskou kraakt, spelen zich hier de warmste verhalen af.

Deelname tot wo 15 nov 2017
Bekijk winnaars

Margriet Winter Fair

Margriet Winter Fair is het grootste winterfeest van Nederland. Het is een jaarlijks terugkerend evenement dat dit jaar voor de zeventiende keer wordt gehouden.

Deelname tot wo 15 nov 2017
Bekijk winnaars

Gemeentegrot Valkenburg

Vanaf 17 november tot 23 december 2017 zal de Kerstmarkt Gemeentegrot Valkenburg voor de 32ste keer haar deuren openen.

Deelname tot di 28 nov 2017
Bekijk winnaars

Fluweelengrot Valkenburg

Dit is alweer de 20ste editie van de sfeervolle en warme kerstmarkt in de Fluweelengrot. Meer dan 50 winkeltjes met producten en ambachten zijn te bezoeken.

Deelname tot do 30 nov 2017
Bekijk winnaars

Christmas Fair Twente

De fair biedt een rijk en diverse aanbod van de mooiste moderne en traditionele must-haves op het gebied van decoratie, stijl, fashion & food.

Deelname tot vr 1 dec 2017
Bekijk winnaars

Allerhande Kerstfestival

Het Allerhande Kerstfestival is een uitje voor iedereen, waar je helemaal in de kerststemming komt en inspiratie op doet voor het kerstdiner.

Deelname tot ma 4 dec 2017
Bekijk winnaars

Magisch Maastricht

Maastricht zal dit jaar ook weer magisch stralen. Het Vrijthof met haar historisch decor en monumentaal karakter fungeert als middelpunt.

Deelname tot wo 6 dec 2017
Bekijk winnaars

Kleurwedstrijd

Ben jij ook zo dol op kleuren? Leef je uit op deze kleurplaat, want de 2 mooiste tekeningen ontvangen een te gek prijzenpakket. Meedoen van 1 t/m 15 jaar!

Deelname tot do 28 dec 2017
Bekijk winnaars

Ice*Amsterdam

Winterweer of geen winterweer, toch ligt er dit jaar ligt opnieuw ijs in Amsterdam. Wil jij de mooiste ijsbeleving van Nederland ervaren?

Deelname tot do 28 dec 2017
Bekijk winnaars