Terug naar blog artikelen Kerstcadeaus die altijd een schot in de roos zijn!
Cadeaus

Kerstcadeaus die altijd een schot in de roos zijn!

Beter te vroeg dan te laat. Dat is de insteek van dit artikel met cadeautips voor de feestelijke kerstperiode. Vaak denk je pas op het laatste moment aan de cadeaus die je moet halen voor iemand en dan kan het enorm frustrerend zijn als je veel tijd kwijt bent aan het bedenken van een cadeau. Maar maak je geen zorgen, dit jaar ben jij goed voorbereid! Wij hebben namelijk een lijst samengesteld met kerstcadeaus die altijd in de smaak vallen.

Kerstcadeaus vallen altijd in de smaak bij je partner, kinderen, ouders of vrienden.
Kerstcadeaus vallen altijd in de smaak bij je partner, kinderen, ouders of vrienden.

Of je nu op zoek bent naar leuke kerstcadeaus voor je partner, kinderen, ouders of vrienden, deze ideeën zullen je zeker inspireren. Noteer nu jouw favoriete tips en in december heb jij razendsnel alle cadeautjes al besteld.


Spellen

Kerst is de perfecte tijd om gezellig samen te komen en spelletjes te spelen. Geef daarom een leuk gezelschapsspel cadeau dat voor urenlang vermaak zorgt. Deze cadeaus brengen familie en vrienden bij elkaar en zorgen voor onvergetelijke speelmomenten.

Het spel Kolonisten van Catan kan eigenlijk niet ontbreken in de spelletjeskast van een echte liefhebber. Bij dit bordspel draait alles om strategie, handel en bouwen. Doel van het spel is om een eigen nederzetting te bouwen. Dit misschien wel de kortste uitleg ooit van het spel. Maar we willen ook niet te veel verklappen, ontdek het vooral zelf!

Uno is een kaartspel, gerelateerd aan het pesten met een gewoon spel kaarten.
Uno is een kaartspel, gerelateerd aan het pesten met een gewoon spel kaarten.

Een ander toegankelijk en populair spel is UNO. Voordeel van dit kaartspel is dat jonge kinderen dit ook makkelijk mee kunnen spelen. Het is dus echt een spel waar het hele gezin plezier van heeft. En niet alleen het gezin heeft hier plezier van. Wanneer je het spel alleen met volwassenen speelt zul je ook de grootste lol hebben.


Gepersonaliseerde cadeaus

Een cadeau met een persoonlijke touch laat zien dat je echt moeite hebt gedaan. Je hebt zelf een selectie van foto’s gemaakt of een mooie tekst geschreven. Wat je ook hebt gedaan, er zit meer tijd in dan bij een cadeau wat je met een paar klikken via een webshop hebt besteld. Door deze extra moeite zullen de cadeaus meer gewaardeerd worden.

Bij een gepersonaliseerd cadeau kun je bijvoorbeeld denken aan een borrelplank. Op een borrelplank kun je bijvoorbeeld een datum toevoegen, denk hierbij aan een trouwdag of een andere belangrijke datum. Ook kun je er een naam in graveren of een design toevoegen. De echte borrelaar zal je hier een groot plezier mee doen!

Een cadeau met een persoonlijke touch laat zien dat je echt moeite hebt gedaan.
Een cadeau met een persoonlijke touch laat zien dat je echt moeite hebt gedaan.

Een andere optie voor een gepersonaliseerd cadeau is een theeglas. Elke keer dat hij/zij uit het theeglas drinkt, wordt er automatisch toch even gedacht aan jouw creativiteit. En een theeglas past natuurlijk perfect bij de koude winterdagen, echt een leuk kerstcadeau om te geven!


Gadgets

Voor de tech-liefhebbers zijn er talloze gadgets en elektronische snufjes die altijd in de smaak vallen. Want laten we eerlijk zijn, wie wilt er nou geen gadget die het dagelijks leven makkelijker of leuker maakt?

Een goed voorbeeld van een gadget wat het altijd goed doet zijn draadloze oordopjes. Nooit meer je draad in de knoop, dit is toch een luxe! En als je een beetje met de tijd mee wilt gaan is dit toch wel een gadget dat je moet hebben.

Een bluetooth-speaker is super handig om mee te nemen naar het strand, op vakantie of naar het park.
Een bluetooth-speaker is super handig om mee te nemen naar het strand, op vakantie of naar het park.

Ook kun je denken aan een Bluetooth-speaker. Super handig om mee te nemen naar het strand, op vakantie of naar het park. Eigenlijk hoef je hem niet eens mee te nemen, natuurlijk ook hartstikke relaxt om in de tuin te zetten terwijl je geniet van je gepersonaliseerde borrelplank.


Dit zijn slechts enkele tips. Op Kado-Kopen.nl vind je nog veel meer cadeautips voor Kerst. Hopelijk hebben we je kunnen helpen bij jouw zoektocht naar een leuk cadeau voor Kerst. Vergeet de tips niet te noteren, dit bespaart je in de maand december een hoop tijd.