Terug naar blog artikelen Een gepersonaliseerd kerstcadeau maken en versturen
Cadeaus

Een gepersonaliseerd kerstcadeau maken en versturen

Het is altijd leuk om een kerstcadeautje te geven. Of dat nu aan je partner, je familielid, een goede vriend(in) of een collega is. Van geven groei je zelf als mens. Het kerstcadeau hoeft niet duur te zijn, want het gaat om het gebaar. Wil je je kerstcadeau persoonlijk maken, omdat je bijvoorbeeld iemand wil steunen of bedanken? Bij Hallmark.nl kun je een gepersonaliseerde boodschap toevoegen, zodat de ander weet dat het echt uit je hart komt. Welke cadeaus zijn dat? Dat vind je in dit artikel.

Geef een bijzonder cadeau in winterse stijl bij een kerstkaart.
Geef een bijzonder cadeau in winterse stijl bij een kerstkaart.

Een vrolijke kerstkaart

Een kerstkaartje is voor veel mensen al voldoende om te weten dat je aan ze denkt en dat ze iets voor je betekenen. Bij Hallmark verstuur je de mooiste kaarten vanuit huis. Je voert online je persoonlijke boodschap in en je verstuurt ze naar wie je wil. Om de kaart nog persoonlijker te maken, kun je een kerstfoto van het hele gezin op de voorkant plaatsen. Zo’n kaart staat bij de opa’s en oma’s tot juni in de vensterbank.


Ballon met een boodschap

Als je een ballon verstuurt, maak je het bij de ontvanger thuis gelijk extra feestelijk. De ballonnen van Hallmark worden verstuurd in een luxe geschenkverpakking en zijn gevuld met helium. Door een klein gewichtje aan de onderkant, blijven ze vast staan aan de grond. De persoon die dit cadeautje krijgt, heeft hier weken plezier van. Ook hieraan kun je een persoonlijke kaart met boodschap toevoegen.

De ballon gevuld met helium straalt hoop en blijdschap uit, met de persoonlijke boodschap die erop geschreven staat.
De ballon gevuld met helium straalt hoop en blijdschap uit, met de persoonlijke boodschap die erop geschreven staat.

Fles wijn met een persoonlijk etiket

Er zijn zoveel gelegenheden in een mensenleven, waarop geproost kan worden. Daarom komt een flesje wijn altijd goed van pas. Zeker met de feestdagen komt een fles wijn snel op. Hallmark verstuurt de flessen in een mooie houten kist. Net zoals wanneer je ze bij de slijterij haalt. Alleen verstuur je dit kerstcadeau gewoon vanuit je luie stoel en hoef je niet naar die winkel in de decemberdrukte.


Chocolade met een persoonlijke boodschap

Chocolade met een persoonlijke boodschap, dat is altijd een lekker kerstcadeau! Als je iemand wil bedanken, dan is een doosje Merci een goede zet. Net zoals een reep Tony’s. De laatste is zelfs in een speciale kerstuitvoering te bestellen. De wikkel ziet er feestachtig uit en smaakt naar glühwein. Op de wikkel voeg je nog een persoonlijke boodschap toe voor de ontvanger. Zo wordt dit kleine cadeautje een groot gebaar.

Weet je al wat je de ander wil geven? Bestel op Hallmark.nl en de ontvanger heeft het de volgende dag al in huis. In de shop kun je ook inspiratie opdoen, dus je vindt hier ongetwijfeld iets om te versturen. Bekijk het nu en bestel online!

Een hartverwarmend cadeau van kleine chocoladeletters voor je relaties of vrienden.
Een hartverwarmend cadeau van kleine chocoladeletters voor je relaties of vrienden.