Terug naar blog artikelen De 5 voordelen van adventskalenders als relatiegeschenk
Cadeaus

De 5 voordelen van adventskalenders als relatiegeschenk

Een adventskalender is een kalender waarmee je vanaf 1 december elke dag aftelt tot aan de kerst dagen. In totaal 24 vakjes die je elke dag mag openmaken en waar dan een lekker chocolaatje achter het venster zit.

Een bedrukte adventskalender is sinds een aantal jaren een geliefd relatiegeschenk bij veel bedrijven en organisaties. En dat is niet zo vreemd want er zijn veel voordelen die de adventskalender met zich meebrengt. Wij vertellen hier graag wat de voordelen van de adventskalender zijn.


1. Groot oppervlak

Er zijn adventskalenders in vele soorten en maten en in veel verschillende vormen. Van een plat A4 of A5 model tot aan een huisvormige, in de vorm van een auto en nog vele andere modellen. Echter alle modellen zijn gemaakt van stevig karton dat over de gehele buitenzijde te bedrukken is.


2. Geheel te personaliseren

De adventskalenders kunnen geheel in full colour worden bedrukt aan de buitenzijde. Je kunt er dus foto’s, logo’s, tekeningen, sfeerbeelden en nog veel meer op kwijt. Zo wordt dit een geheel eigen ontwerp en product dat past bij jullie bedrijf of organisatie.  


3. Gevuld met lekkernijen

De adventskalenders zijn gevuld met heerlijke merkchocolade, zoals van Barry Callebaut, Milka, Rittersport of Lindt chocolade. Daar hout iedereen van.

Een bedrukte adventskalender is sinds een aantal jaren een geliefd relatiegeschenk.
Een bedrukte adventskalender is sinds een aantal jaren een geliefd relatiegeschenk.

4. Elke dag in the picture

Bij een Adventskalender is het de bedoeling om elke dag een vakje te openen waardoor je elke dag een heerlijk chocolaatje mag pakken. Je staat dus 24 dagen in the picture bij de mensen die jouw adventskalender ontvangen.


5. Eenvoudig te versturen/weg te geven

Bijna alle adventskalenders zijn makkelijk te versturen. Wij hebben zelfs standaard verzenddozen die we erbij kunnen leveren. Postzegel en adres erop en je kunt deze versturen naar al je medewerkers, klanten of relaties.


Wil je meer weten over onze adventskalenders en de mogelijkheden. Bel of mail ons. We sturen je ook graag een gratis sample toe zodat jezelf de vele voordelen van de adventskalender kunt beoordelen. Bel of mail met ons via 0546-433120 of info@businessgifts4you.nl