Terug naar informatie artikelen Een dagje naar de kerstmarkt met een touringcar
Vervoer

Een dagje naar de kerstmarkt met een touringcar

Als de dagen korter worden en de feestdagen er langzaam maar zeker aan beginnen te komen, plan je vast en zeker graag een dagje uit naar een kerstmarkt. Niets is zo fijn dan het geluid van de kerstliederen op de achtergrond, schaatsen op de schaatsbaan, genieten van een warm drankje en het doen van de nodige inkopen. Plan je dit uitje graag met een grote groep vrienden, met collega’s of met familie? En wil je maximaal worden ontzorgd? Overweeg dan om een touringcar in te schakelen voor dit dagje uit.

Stap in een luxe touringcars en geniet op uw favoriete locatie in kerstsferen.
Stap in een luxe touringcars en geniet op uw favoriete locatie in kerstsferen.

Het gezelschap wordt op een vast tijdstip opgehaald en afgezet

Door te kiezen voor een touringcar, profiteer je van een aantal voordelen. Het gezelschap wordt op een vast tijdstip opgehaald en afgezet. Hierdoor weet iedereen precies waar hij of zij aan toe is en kan er dus ook geen miscommunicatie ontstaan. Ook kan een touringcar in worden gehuurd voor een bezoek aan een kerstmarkt in eigen land en in het buitenland. Daarnaast heb je de keuze uit verschillende formaten op het gebied van het vervoer. Op deze manier is er voor vrijwel ieder gezelschap passend vervoer te huur.


Je hebt niet te maken met hoge parkeerkosten of het vinden van een parkeerplek

Je weet het vast en zeker wel. Als je wel eens een bezoek hebt gebracht aan een kerstmarkt, dan weet je maar al te goed dat het vervoer een dingetje kan zijn. Zo kunnen er vaak al lange rijen auto’s rondom het gebied staan waar de kerstmarkt wordt gehouden en het is erg lastig om een parkeerplek te vinden. Om het nog niet eens te hebben over de hoge parkeerkosten die je na een dagje naar de kerstmarkt kwijt bent. Kies je voor het huren van een touringcar? Dan zijn deze problemen verleden tijd. De touringcar kan jouw gezelschap op een fijne plek, dichtbij de ingang van de kerstmarkt, afzetten en ophalen.


Het huren van een touringcar doe je makkelijk online

Kun je niet wachten om binnenkort een bezoek te brengen aan een kerstmarkt? Goed om te weten! Een touringcar huren doe je erg makkelijk online. Zoek simpelweg op een website naar het type touringcar dat past bij de grootte van de groep en vraag eenvoudig en snel een offerte aan. Een enthousiaste chauffeur staat voor je klaar en brengt jou en je gezelschap graag naar de plek van best