Terug naar blog artikelen Zelf een origineel kerstpakket samenstellen
Cadeaus

Zelf een origineel kerstpakket samenstellen

Wat hebben de langste dag en de kortste dag met elkaar gemeen? Eigenlijk weinig zou je in eerste instantie zeggen. Toch is dat voor ons niet helemaal het geval. Terwijl op het noordelijk halfrond de langste dag rond 21 juni valt en voor iedereen de vakantieprikkels toenemen, is het bij ons precies andersom. Van de langste dag naar de kortste dag, die op het noordelijk halfrond rond 22 december valt, zijn wij druk bezig met de voorbereidingen voor de kerstperiode. Pas na de feestdagen in december kunnen we weer een beetje opgelucht ademhalen als we iedereen weer van originele kerstpakketten hebben kunnen voorzien.

Drie collega's in kerstoutfit openen een kerstpakket
Breng een waardering tot leven en breng collega's samen.

Kerstballen of teenslippers?

De meeste mensen denken in die zomerperiode helemaal nog niet aan de kerstdagen. In plaats van kerstballen en kerstslingers denken ze liever aan strandlakens en teenslippers. Logisch ook, zeker als het lekker weer is. Toch is het niet onverstandig om wel bijtijds over het kerstpakket na te denken. Ondanks dat het aanbod zeer ruim is, wil je graag ook een ruime keuze hebben als je de kerstpakketten gaat bestellen.


Zelf een kerstpakket samenstellen

Vroeger was het allemaal een stuk eenvoudiger. Kerstpakketten worden namelijk al gegeven sinds het begin van de 19e eeuw. De medewerkers van de bakkerij kregen wat producten uit de winkel mee naar huis met de feestdagen en bij de slager of andere winkels ging het al net zo. De kerstpakketten zijn ook een tijdje uit geweest. Bedrijven gaven geen kerstpakketten meer, mede ook om financiële redenen. Vandaag de dag is het kerstpakket weer helemaal hot, maar wel in een 2.0 versie. Gewoon zomaar een doos met wat spullen geven met de feestdagen is niet zo hip. Er moet wel een beetje over nagedacht zijn. Bijvoorbeeld een kerstpakket met een thema, zoals allemaal Italiaanse producten, een outdoor kerstpakket of een pakket op kleur.

Rood kerstpakket samenstellen met producten
Bij Kerstpakket.net kun je bijvoorbeeld een kerstpakket zelf samenstellen en ook kiezen voor een pakket wat past bij een bepaald budget.

De laatste trends voor kerstpakketten

Daarnaast wordt er bij Kerstpakket.net goed ingespeeld op de laatste trends. Zo kun je hier ook de kerstpakketten aanvullen met donaties aan een goed doel. Je hebt de keuze uit verschillende goede doelen. Maar er zijn gezonde kerstpakketten, luxe verwennerij, je kunt werkelijk alle kanten op met een kerstpakket. Bestel ze op tijd, dus een paar maanden voor de feestdagen zodat je ook daadwerkelijk de perfect aansluitende kerstpakketten kunt bestellen.


Dit artikel is geschreven samen met de Brabantse Kerstpakketten Specialist.