Terug naar blog artikelen Collega's verrassen met kerst? Inspiratie voor orginele kerstpakketten 2020
Cadeaus

Collega's verrassen met kerst? Inspiratie voor orginele kerstpakketten 2020

Geef toe, eigenlijk ben je nooit heel blij wanneer je zo’n standaard kerstpakket krijgt van je werkgever. Van die kartonnen dozen vol met supermarkt voedsel wat meteen in de voorraadkast verdwijnt en waarvan de helft eigenlijk niet eens super lekker is. Of wat dacht je van die cadeaubonnen waar je dan op een websites iets voor uit mag zoeken. Dan weet je ook meteen weer hoeveel je werkgever je waard vindt.

Uniek samengesteld kerstpakket per stad!
Uniek samengesteld kerstpakket per stad!

Sinds 2 jaar bestaat er ook iets nieuws, iets unieks, en iets wat je waarschijnlijk nog nooit aan gedacht had. Ontstaan in Alkmaar en geleidelijk neemt het concept meerdere steden over. Het gaat om leuk uitziende Boxen gevuld met lokale lekkernijen. Deze lekkernijen worden stuk voor stuk gemaakt door lokale ondernemers die met hun product ook een lokaal karakter willen uitstralen en trots zijn op de stad. Dit proef je meteen terug in de heerlijke speciaalbiertjes, snoepgoed, koek, koffie, thee en zoveel meer!

Kerstpakket Alkmaar bevat heerlijke lokale producten, extra orgineel om te geven!
Kerstpakket Alkmaar bevat heerlijke lokale producten, extra orgineel om te geven!

Rotterdam, Amsterdam en Breda hebben al ook al een eigen Box gekregen en meerdere steden zullen volgen.

Je hebt oneindig mogelijkheden qua samenstellingen. Ga je voor een standaard Box of wil je er liever je eigen draai aan geven? Alles is mogelijk. Bezorgen, afhalen, opsturen, de jongens van Alkmaar in a Box doen het graag.


Regelmatig nieuwe producten

Er komen ook regelmatig nieuwe producten bij en daarbij is het assortiment vrij uitgebreid waardoor je zonder problemen elk jaar je kerstpakket er vandaan kan halen zonder in herhaling te vallen.


Persoonlijk cadeau

Als laatste heeft Alkmaar in a Box de unieke service op een persoonlijke tekst op elke Box te schrijven/bedrukken. Hierdoor voelt je personeel zich echt gewaardeerd met een persoonlijk cadeau waar nog lang over gepraat zal worden!