Terug naar blog artikelen 5 kerstcadeaus onder de 15 euro
Cadeaus

5 kerstcadeaus onder de 15 euro

Voor je het weet staat Kerstmis voor de deur. Deze magische periode zit vol geluksmomenten met vrienden en familie, maar kan ook behoorlijk duur zijn. Zeker als je van plan bent om voor elk van je geliefden een cadeau te kopen! Natuurlijk draait Kerstmis niet om materiële zaken, maar soms is het leuk om iemand waar je om geeft te verrassen met een speciale gedachte. Het is niet nodig om grote bedragen uit te geven. Je kunt iemand blij maken met een cadeau dat uit je hart komt, iets dat door jou is gemaakt of dat je doet denken aan de ontvanger.

Geef een unieke sleutelhanger met foto cadeau!
Geef een unieke sleutelhanger met foto cadeau!

Maak Kerstmis uniek met een gepersonaliseerd cadeau!

Dit jaar schiet YourSurprise je te hulp met een selectie gepersonaliseerde kerstcadeaus, allemaal onder de €15! YourSurprise is een e-commerce bedrijf gespecialiseerd in gepersonaliseerde cadeaus, met een uniek motto: spread a little happiness. 

Het creëren van jouw cadeau is heel eenvoudig. Je kunt kiezen uit duizenden unieke kerstcadeaus en ontwerpen, en vervolgens je eigen foto, naam en/of tekst toevoegen! 

Geef een persoonlijk tintje aan jouw verrassing Kerstcadeaus geven verpakt in zelf ontworpen inpakpapier.

Bij YourSurprise vind je een cadeau voor elk budget, groot of klein. Soms wil je iemand verrassen met een kleine attentie, misschien wil je "Merry Christmas" zeggen tegen jouw vriendengroep of wil je jouw buurvrouw bedanken en haar een fijne kersttijd wensen. Wil je jouw cadeau vinden, maar niet te veel tijd verliezen door op en neer te scrollen? Je kunt de zoekbalk gebruiken en jouw prijsklasse selecteren, zo kan je jouw eigen budget selecteren en de beste cadeaus vinden!


De beste goedkope kerstcadeaus

We hebben leuke en goedkope cadeautips om het een stuk makkelijker te maken.

  • Gepersonaliseerde mok: met je eigen foto of tekst om elk ontbijt uniek te maken;
  • Een paar gezellige en grappige sokken: met jouw foto om iemand waar je om geeft aan het lachen te maken;
  • Een doos heerlijke gepersonaliseerde chocolaatjes: om een echte chocoladeliefhebber te verrassen; 
  • Een gepersonaliseerd glas: gegraveerd met de naam van de ontvanger. Je kunt kiezen uit een ruime selectie glazen (wijn, bier, water, thee, whisky enz...);
  • Een unieke sleutelhanger: met een foto naar keuze en verkrijgbaar in verschillende vormen en materialen.
Deze bedrukte magic mok met jouw ontwerp is pas echt een magische verrassing.
Deze bedrukte magic mok met jouw ontwerp is pas echt een magische verrassing.

Geen cadeau maar wel een kerstwens

Als je geen cadeau wilt kopen maar toch jouw kerstwensen wilt overbrengen, kun je altijd een leuke kaart sturen. Wil je een alternatief voor de gebruikelijke kerstkaart, dan kan je gaan voor een houten kaart of voor een videokaart die met een QR-code kan worden gescand en bekeken!


Neem even de tijd om een bijzonder cadeau samen te stellen, de ontvanger zal verrast zijn om zoiets attents te ontvangen. Met YourSurprise kan je jouw cadeau overal naartoe sturen. Een onverwachte verrassing ontvangen is het mooiste cadeau!