Meldingen ontvangen?

Altijd direct op de hoogte van de nieuwste artikelen vol inpiratie en de leukste prijsvragen!

Terug naar blog artikelen Margriet Winter Fair

Margriet Winter Fair

Op zaterdagochtend heeft het team van Kerstmarkten.net weer een bezoek gebracht aan een winters evenement. Ditmaal een sfeerverslag van de Margriet Winter Fair in de Brabanthallen 's-Hertogenbosch.

Workshops

Een grote ontvangstruimte en handige looproute leidt ons overal langs de verschillende hallen waar je o.a. kunt shoppen en kan deelnemen aan workshops. De workshops zijn overzichtelijk verdeeld in pleinen: Margriet Plein, Museumplein, Beauty-Plaza, Happy & Healthy, DIY-plein, Culi-plein, Modetoren, Groenplaats en het Margriet Theater. 

De laatst genoemde locatie, het Margriet Theater, heeft dagelijks een vol entertainment programma. Je ervaart er het echte Margriet-gevoel, maakt kennis met columnisten en redactieleden en kunt genieten van optredens van topartiesten en bekende cabaretiers zoals: Diggi Dex, VanVelzen en Birgit Schuurman.

Doe mee aan de prijsvraag Win 2 toegangskaarten voor Margriet Winter Fair

Shoppen

Voor wat betreft het shoppen komen de bezoekers, die veelal uit vrouwen bestaan, hier absoluut niets tekort. Van huishoudelijke producten tot woonaccessoires en van kleding, schoenen en accessoires tot beauty- en cometicaproducten. Aan niets lijkt het te ontbreken. De stand zijn mooi opgezet en lijken op kleine tuinhuizen of serres. Dit geeft de fair een gezellig knusse sfeer. 

Met 350 stands kun je er kerstcadeaus, kleding, juwelen en decoraties kopen én zelf maken, producten testen en inspiratie opdoen om je huis in feestsfeer te brengen.

Eten & Drinken

De Margriet Winter Fair heeft vele gezellige horecapleinen die ruim opgezet zijn. Sommige lijken zelfs op een mini foodtruck festival. Naast de horecapleinen zijn er genoeg stands waar je kunt proeven van heerlijke hapjes en snacks. Naast het eten hebben we veel kunnen proeven van lekkere drankjes zoals: sapjes, fruitdrankjes, smoothies en diverse alcoholische dranken. Onze meest favoriete drankjes waren te vinden aan de Disaronno bar. 

Tas + Magazine

Bij binnenkomst ontvang je een tas en als je weg gaat een tweetal magazines: Margriet + Libelle.

Praktisch

Er is een garderobe (€ 1,50 per jas) bij de ingang en tassenstalling in de centrale hal.

Pendelbussen

Vanaf het station rijden vanaf 08.30 uur tot 19.30 uur gratis pendelbussen in ongeveer 5 minuten naar de entree en ze brengen je weer terug naar het station. Om de 5 minuten zal er een nieuwe pendelbus klaarstaan om je naar de Fair te brengen.


Openingsdagen

17 november - 23 november 2017

Openingstijden

ma-zo  10:00 tot 18:00

Entree

€ 19,95  Kassaticket
€ 49,95  Vip-ticket
€ 8,95  Kinderen tot 11 jaar

Bezoek brengen?

Wil je Margriet Winterfair nog bezoeken, dit kan dagelijks t/m 23 november 2017 tussen 10.00 - 18.00 uur.

Wij zijn benieuwd naar jou ervaring, laat een reactie hier achter.