Terug naar prijsvragen

Win 2 toegangskaarten voor Margriet Winter Fair

De uiterste inzenddatum van deze prijsvraag is verlopen.

De winnaars zijn bekend!

Tot 15 november 2018 kon je deelnemen aan de Margriet Winter Fair prijsvraag. Door mee te doen aan onze prijsvraag kon je 2 vrijkaarten voor Margriet Winter Fair winnen! Heb jij meegedaan en ben je benieuwd of je gewonnen hebt? Kijk dan snel of jouw naam in de lijst hieronder staat.

  • Antoinette Lodewijks, Rijen
  • Elvira Lindner, Gouda
  • Koby Bot, Maasland
  • Ria Parijs, Vlijmen

Alle winnaars hebben inmiddels een e-mail van ons ontvangen. Kerstmarkten.net wenst jullie veel plezier met de gewonnen prijzen!


Om kans te maken op 2 toeganskaarten voor dit evenement, moet je het onderstaande formulier invullen.

Margriet Winter Fair is het grootste winterfeest van Nederland. Het is een jaarlijks terugkerend evenement dat dit jaar voor achttiende keer wordt gehouden en voor de 2e keer plaatsvindt van 23 t/m 29 november 2018 binnen bij de Brabanthallen in Den Bosch.

Sfeervolle stands en looppad met bezoekers

Optredens & workshopplekken

Snuffel rond bij de leuke kraampjes, in de veelzijdige shops en op de sfeervolle kerstmarkt. Ontdek je favoriete kledingtrends bij de catwalk en modeshows en stel je ideale kerstmenu samen met behulp van profs. Meer dan driehonderd stands bieden alles wat je nodig hebt om dit jaar op elk gebied te schitteren tijdens de feestdagen.

In gesprek met auteur Saskia Noort

Wat kun je winnen?

We mogen maar liefst vier keer 2 toegangskaarten weggeven dus onder alle inzendingen kunnen we drie winnaars kiezen die de twee toegangskaarten winnen. Deelname aan deze winactie is gratis en kan tot donderdag 15 november 2018.


Meer weten?

Proef de sfeer en laat je inspireren op onze detailpagina van Margriet Winter Fair. Bezoek de officiële website voor uitgebreide bezoekersinformatie.