We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. Meer informatie

Win 2 toegangskaarten voor Margriet Winter Fair

De uiterste inzenddatum van deze prijsvraag is verlopen.

De winnaars zijn bekend!

Tot 15 november 2017 kon je deelnemen aan de Margriet Winter Fair prijsvraag. Door mee te doen aan onze prijsvraag kon je 2 vrijkaarten voor Margriet Winter Fair winnen! Heb jij meegedaan en ben je benieuwd of je gewonnen hebt? Kijk dan snel of jouw naam in de lijst hieronder staat.

  • Ans Simons, Grubbenvorst
  • Denise Watzema, Hilversum
  • Saskia van de Laar, Hardinxveld

Alle winnaars hebben inmiddels een e-mail van ons ontvangen. Kerstmarkten.net wenst jullie veel plezier met de gewonnen prijzen!


Margriet Winter Fair is het grootste winterfeest van Nederland. Het is een jaarlijks terugkerend evenement dat dit jaar voor de zeventiende keer wordt gehouden en is qua locatie verhuisd van Utrecht naar Den Bosch.

Optredens & workshopplekken

Snuffel rond bij de leuke kraampjes, in de veelzijdige shops en op de sfeervolle kerstmarkt. Ontdek je favoriete kledingtrends bij de catwalk en modeshows en stel je ideale kerstmenu samen met behulp van profs. Meer dan driehonderd stands bieden alles wat je nodig hebt om dit jaar op elk gebied te schitteren tijdens de feestdagen.

Wat moet je er voor doen?

Om kans te maken op 2 toeganskaarten voor dit evenement, moet je het onderstaande formulier invullen.

We mogen maar liefst drie keer 2 toeganskaarten weggeven dus onder alle inzendingen kunnen we drie winnaars kiezen die de twee toeganskaarten winnen. Deelname aan deze winactie is gratis en kan tot woensdag 15 november 2017.

Meer weten?

Proef de sfeer en laat je inspireren op onze detailpagina van Margriet Winter Fair. Bezoek de officiële website voor uitgebreide bezoekersinformatie.

Foto’s