Meldingen ontvangen?

Altijd direct op de hoogte van de nieuwste artikelen vol inpiratie en de leukste prijsvragen!

Terug naar prijsvragen Win 2 toegangskaarten het gezelligste winterfeest; Margriet Winterfair!

Win 2 toegangskaarten het gezelligste winterfeest; Margriet Winterfair!

De uiterste inzenddatum van deze prijsvraag is verlopen.

De winnaars zijn bekend!

Tot 18 november 2019 kon je deelnemen aan de Margriet Winterfair prijsvraag. Door mee te doen aan onze prijsvraag kon je 2 vrijkaarten voor Margriet Winterfair winnen! Heb jij meegedaan en ben je benieuwd of je gewonnen hebt? Kijk dan snel of jouw naam in de lijst hieronder staat.

  • Bets Pijnappels, Udenhout
  • Ingrid Kleijer, Veenendaal
  • Koby Bot, Maasland
  • Wim Wentink, Maasdijk

Alle winnaars hebben inmiddels een e-mail van ons ontvangen. Kerstmarkten.net wenst jullie veel plezier met de gewonnen prijzen!


Om kans te maken op 2 toeganskaarten voor dit evenement, moet je het onderstaande formulier invullen.

Margriet Winterfair is het grootste winterfeest van Nederland. Het is een jaarlijks terugkerend evenement dat dit jaar voor negentiende keer wordt gehouden van 22 t/m 28 november 2018 binnen bij de Brabanthallen in Den Bosch. Shop bij meer dan driehonderd winkeltjes en kraampjes, volg leuke en creatieve workshops, proef de lekkerste gerechten, doe mode- en beauty-inspiratie op en nog veel meer. Leuker kunnen je feestdagen niet beginnen!

Groep van 5 vriendinnen; geslaagd met shoppen.

Optredens & workshopplekken

Snuffel rond bij de leuke kraampjes, in de veelzijdige shops en op de sfeervolle kerstmarkt. Ontdek je favoriete kledingtrends bij de catwalk en modeshows en stel je ideale kerstmenu samen met behulp van profs. Meer dan driehonderd stands bieden alles wat je nodig hebt om dit jaar op elk gebied te schitteren tijdens de feestdagen.

Sfeervolle stands en looppad met bezoekers.

Wat kun je winnen?

We mogen maar liefst vier keer 2 toegangskaarten weggeven dus onder alle inzendingen kunnen we vier winnaars kiezen die de twee toegangskaarten winnen. Deelname aan deze winactie is gratis en kan tot maandag 18 november 2019.


Meer weten?

Proef de sfeer en laat je inspireren op onze detailpagina van Margriet Winterfair. Bezoek de officiƫle website voor uitgebreide bezoekersinformatie.