Terug naar blog artikelen Grootste Country & Christmas Fair
Sfeerverslag

Grootste Country & Christmas Fair

In de avond heeft het team van Kerstmarkten.net weer een bezoek gebracht aan een kerstevenement. Ditmaal een sfeerverslag van de Grootste Country & Christmas Fair bij Kasteel de Haar nabij Utrecht.

Kerstshoppen in hartje Nederland

Rondom het sfeervol uitgelichte Kasteel de Haar staan ruim 220 prachtige verwarmde stands. Decoraties en kerstbomen zorgen voor een feestelijke ambiance en gezellige shopbeleving.

 

 

We hebben ons laten betoveren door de sprookjesachtige sfeer van Country & Christmas Fair en de verleiding kunnen weerstaan om niet alles te kopen aan kerstcadeaus, kleding, juwelen en decoraties.

De centrale ligging van dit kerstevenement zorgt ervoor dat het voor iedereen erg toegankelijk is. De paden zijn goed te bewandelen en de stands zijn prima te bezoeken voor minder-validen.

Het is belangrijk te vermelden dat het parkeerterrein (€ 5,00 per auto) voornamelijk bestaat uit grasweiland. Door de hevige regenbuien is dit getransformeerd tot één groot modderlandschap. Om het vastzitten met de auto te voorkomen, is het aan te raden om zover mogelijk door te rijden tot aan de verharde wegen.

Watershow

Ieder half uur is een waterspectakel te zien van fonteinen, lichteffecten en vuur. Alles onder begeleiding van winterse en bijna filmische muziek. Met name in de avond komt deze watershow in de Kruisvijver volledig tot zijn recht.

Het is uiteraard niet te vergelijken met de watershow Aquanura in De Efteling of Font màgica in Barcelona, desondanks waren wij onder de indruk.

 

 

Paradise Bigband

De regen, op deze daardoor druilerige avond, zorgde ervoor dat we zo nu en dan moesten schuilen. We besloten de muziek die uit de nostalgische spiegeltent Moulin Rouge kwam te volgen. Eénmaal binnen hebben we onder het genot van een heerlijke warme chocolademelk met slagroom en glühwein kunnen luisteren naar de Paradise Bigband. Swingende Jazzmuziek en verrassende arrangementen van bekende kerst klassiekers.