Meldingen ontvangen?

Altijd direct op de hoogte van de nieuwste artikelen vol inpiratie en de leukste prijsvragen!

Terug naar blog artikelen Kerstshow Intratuin Rosmalen
Sfeerverslag

Kerstshow Intratuin Rosmalen

Liekes Shot Of Life Photography

Elk jaar wil de Intratuin haar bezoekers opnieuw verrassen. In 2021 is dit natuurlijk niet anders! We willen dit jaar allemaal weer graag samen komen met de kerstdagen. Laten we er samen een top kerst van maken, op de manier die past bij jou! Ben je ooit al eens opgewacht door besneeuwde kerstbomen en pratende rendieren? De sneeuw, de lampjes, de geuren en het geluid: Kerstmis komt eraan!

Een wand vol met sfeervolle kerstdecoraties.
Een wand vol met sfeervolle kerstdecoraties.

Beleving

Even waan je je in die andere wereld en treed je binnen in een winterwonderland. Laat je overdonderen, geef jezelf over aan de warme kerstsfeer en geniet met al je zintuigen. Een bezoek aan de Intratuin kerstshow is een magische beleving voor jong en oud. Ook mensen in een rolstoel zijn van harte welkom, alle Intratuin tuincentra zijn hierop ingericht en goed bereikbaar voor mindervaliden.

Laat je overdonderen in een winterwonderland met kerstversieringen in alle kleuren!
Laat je overdonderen in een winterwonderland met kerstversieringen in alle kleuren!

De werelden van Intratuin

Buiten vind je de echte kerstbomen. Met de heerlijke dennengeur staan de echte kerstbomen vanaf eind november voor je klaar. Winterse landschappen vind je terug in de warmte binnen, bij de kerstdorpen met hun lampjes en winterpret. Kunstkerstbomen, alle soorten kerstverlichting en kerstballen zijn uitgestald om ontdekt te worden. Gezellige hoekjes zullen inspireren om jouw kerststijl van dit jaar te vinden. Kijk goed om je heen, want werkelijk overal is wat te zien. Manden met ballen op de grond, lichtbollen in de lucht, notenkrakers, pluimen, ornamenten, beelden, droogbloemen, slingers en nog zoveel meer. Ga voor wild, uitbundig en kleurrijk of blijf dicht bij de natuur met aardetinten en natuurlijke materialen.

Doe mee aan de prijsvraag Maak nu kans op een Intratuin cadeaukaart ter waarde van € 25,00!

Kun je niet wachten om deze kerstshows te bezoeken? Check dan de website voor openingstijden

Mooi fotomoment: prachtige presentaties van miniatuurdorpen.
Mooi fotomoment: prachtige presentaties van miniatuurdorpen.

Intratuin vestigingen

Wil je liever naar een andere intratuin vestiging, bekijk hier alle vestgingen en openingstijden.