Terug naar blog artikelen Leuke cadeau ideeën voor de feestdagen
Cadeaus

Leuke cadeau ideeën voor de feestdagen

De feestdagen staan weer voor de deur. Dat betekent niet alleen dat we de komende tijd weer zullen genieten van gezelligheid en het samenzijn met vrienden en familie, maar ook dat het eeuwige gediscussieer over cadeautjes weer zal beginnen. Want wat geef je je dierbaren nu weer voor de feestdagen? Natuurlijk gaat het niet om cadeautjes, maar het is wel leuk om ze iets kleins te kunnen geven. Gewoon om te laten zien hoeveel ze voor jou betekenen. Het wordt echter ieder jaar wel een heel stuk lastiger om origineel te blijven. Gelukkig hoeft dit niet te betekenen dat het een hopeloze zaak is. In dit artikel geven we namelijk de nodige inspiratie voor leuke cadeau ideeën de komende feestdagen. Lees mee en laat je inspireren!

Geef je dierbaren een cadeau tijdens de kerstdagen; gewoon om te laten zien hoeveel ze voor jou betekenen.
Geef je dierbaren een cadeau tijdens de kerstdagen; gewoon om te laten zien hoeveel ze voor jou betekenen.

Verzorgingsproducten voor man of vrouw

Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor een man of een vrouw, met verzorgingsproducten zit je altijd goed. Dit komt eigenlijk altijd wel van pas en geeft jouw dierbaren de kans om wat extra aandacht aan zichzelf te besteden. Met de producten van La Roche Posay geven zij hun lichaam de boost die zij nodig heeft. Zeker in de huidige tijd waarbij veel mensen zichzelf voorbij lopen, is het fijn als je een rustmomentje kunt creëren. Even een dagje tutten met verzorgingsproducten en je voelt je weer een stuk fijner. Een fijn cadeau dus om te geven (én om te krijgen!). Bovendien kan je het zo duur maken als jezelf wilt.

Voor hem of haar: koop een mandje en vul deze met allerlei verzorgingsproducten.
Voor hem of haar: koop een mandje en vul deze met allerlei verzorgingsproducten.

Wil je het net wat feestelijker maken? Koop dan een goedkoop mandje en vul deze met allerlei verzorgingsproducten. Probeer hierbij het hele lichaam te betrekken. Denk aan een goede shampoo, huidverzorgingsproducten, nagellak, enzovoorts. Een prima cadeau voor elk moment.


Gepersonaliseerde cadeaus

De feestdagen draaien vooral om het samenzijn. Het is zeer persoonlijk hoe je de dagen met jouw dierbaren invult. Maar het draait bovenal om gezelligheid. Met een cadeau probeer je te tonen hoeveel deze mensen voor jou betekenen. En dat kan natuurlijk bijna niet anders dan met een mooi, gepersonaliseerd cadeau. Hiermee laat je zien dat je écht nagedacht hebt over het cadeau. Groot voordeel is dat tegenwoordig bijna alles te personaliseren is. Van een pen tot een telefoonhoesje. Laat je creativiteit daarom de vrije loop en personaliseer hetgeen wat hij of zij écht goed kan gebruiken.

Laat je creativiteit de vrije loop en geef een gepersonaliseerd fotoalbum cadeau.
Laat je creativiteit de vrije loop en geef een gepersonaliseerd fotoalbum cadeau.

Wil je het nóg persoonlijker maken? Stel dan een fotoalbum samen van jullie mooiste foto’s en vergezel deze met lieve teksten en/of inspirerende quotes.


Surprises maken

Bij surprises denken de meeste mensen direct aan Sinterklaas, maar er zijn ook steeds meer mensen die dit met de Kerstdagen doen. Dit is een leuke manier om je creativiteit de vrije loop te laten en op ludieke wijze jouw dierbaren te verrassen. Groot voordeel is dat je jouw verlanglijstje aan deze persoon weet te geven en deze ook weer terug ontvangt. Zo weet je altijd zeker dat je het juiste cadeau koopt en hoef je je enkel druk te maken om de surprise die je gaat maken.