Terug naar blog artikelen Ideeën voor originele kerstcadeaus
Cadeaus

Ideeën voor originele kerstcadeaus

De kerstperiode is de feestelijkste periode van het jaar. Dit is het ultieme moment om je waardering voor het personeel te uiten en ze te verrassen met een klein cadeautje voor hun harde werken van afgelopen jaar. Elk jaar komt dezelfde vraag weer terug: wat voor kerstcadeau moet je je personeel geven?

We kunnen ons voorstellen dat je zelf geen tijd hebt om na te denken over een goed kerstcadeau, omdat je het natuurlijk al druk genoeg hebt met de dagelijkse werkzaamheden. Gelukkig heb je daar ons voor. Wij zijn gespecialiseerd in kerstcadeaus en geven jou het beste advies.

In dit artikel lees je wat de beste kerstcadeaus zijn die jouw personeel intens gelukkig zullen maken. De tijd van saaie kerstcadeaus is voorbij. Lees snel verder om de leukste kerstcadeaus te ontdekken.


Kerstpakket

Wie op zoek is naar een leuk kerstgeschenk voor personeel, kan ervoor kiezen om een traditioneel kerstpakket te geven. Een dergelijk kerstpakket bestaat uit fijne producten die de feestdagen nog leuker maken.

Weet je ook niet welk cadeau je dit jaar jouw medewerkers moet geven?
Weet je ook niet welk cadeau je dit jaar jouw medewerkers moet geven?

Een traditioneel kerstpakket bestaat vooral uit luxe hapjes en drankjes die heerlijk op een lange avond na het kerstdiner kunnen worden genuttigd. Er is een ruime keuze aan verschillende kerstpakketten. Zo kun je voor jongeren kiezen voor een kerstpakket met verschillende biertjes, terwijl een ouder team juist meer waarde zal hechten aan een lekkere fles wijn.

Met een kerstpakket zit je altijd goed, want er zit voor iedereen altijd wel iets leuks in het kerstpakket. Vind je een traditioneel kerstpakket toch iets te saai? Dan zijn er nog een hoop andere leuke kerstcadeaus die je aan het personeel kunt geven.


Digitale kerstmarkt

Wil je liever een wat moderner cadeau geven waarbij het personeel zelf het cadeau kan uitkiezen? Dan is het wellicht interessant om te kijken naar een digitale kerstmarkt. Dit lijkt heel erg op een fysieke kerstmarkt, alleen nu worden de cadeaus digitaal tentoongesteld.

Bij een digitale kerstmarkt laat je zelf eenvoudig en snel een soort van webshop bouwen die heel erg lijkt op een fysieke kerstmarkt. Je kiest zelf welke cadeaus je beschikbaar wilt stellen in deze webshop. Vervolgens geef je het personeel een bepaald bedrag dat kan worden besteed op de kerstmarkt. Zo kan jouw personeel zelf een leuk cadeau uitkiezen waardoor je zeker weet dat ze altijd tevreden zullen zijn.

Een digitale kerstmarkt is de oplossing, zodat iedereen zelf een leuk cadeau kan uitzoeken!
Een digitale kerstmarkt is de oplossing, zodat iedereen zelf een leuk cadeau kan uitzoeken!

Dit is een ideaal cadeau als het personeel niet vaak op kantoor is en voornamelijk thuiswerkt.


Keuze kado kerst

Het keuze kado kerst lijkt een beetje op de digital kerstmarkt. Ook hier heeft het personeel een ruime keuze aan verschillende producten die zij online kunnen kiezen. Echter, dit lijkt iets meer op een brievenbuscadeau waarbij het cadeau thuis wordt bezorgd.

Vooraf wordt een vast bedrag vastgesteld dat het personeel kan besteden aan een cadeau naar keuze. Vervolgens wordt het cadeau gepersonaliseerd en in een mooie doos gestopt. Deze doos kan worden versierd en er is ook de mogelijkheid om een persoonlijke brief mee te sturen. Dit maakt het cadeau net iets persoonlijker.

Pak je ontvangen cadeau uit met kerstmis!
Pak je ontvangen cadeau uit met kerstmis!

De bovengenoemde cadeaus zijn allemaal leuk om het personeel mee te verrassen. Welk cadeau het beste is, is een persoonlijke keuze. Hoe dan ook, een kerstcadeau wordt altijd gewaardeerd!