Meldingen ontvangen?

Altijd direct op de hoogte van de nieuwste artikelen vol inpiratie en de leukste prijsvragen!

Terug naar blog artikelen Kerstcadeaus voor de skiliefhebber
Cadeaus

Kerstcadeaus voor de skiliefhebber

Kerst is bij uitstek een gelegenheid om de mensen om je heen met leuke kerstcadeaus te verwennen. Het is vaak lastig om een passend geschenk uit te zoeken, omdat je rekening houdt met persoonlijke voorkeuren. Het is een stuk gemakkelijker als je weet dat de ontvanger van het cadeau een skiliefhebber is. Daar zijn namelijk allerlei passende kerstcadeaus voor te vinden. Bekijk de onderstaande ideeën maar eens.


Skihelm

Een skihelm is een superleuk kerstcadeau voor de skiliefhebber. Er zijn allerlei soorten skihelmen verkrijgbaar in de meest uiteenlopende kleuren. Daar kan je dan eventueel ook rekening mee houden bij het maken van een keuze. Sinner heeft bijvoorbeeld een gevarieerde collectie met skihelmen beschikbaar. Een skihelm is een mooi kerstcadeau, maar ook een praktisch geschenk, omdat de helm bescherming biedt tegen hoofdletsel. Bovendien is het dragen van een helm tijdens het skiën ook ideaal als het gaat om de warmte. Zo is een skihelm warmer dan een muts.

Een skihelm is een mooi en praktisch kerstcadeau; de helm biedt bescherming tegen hoofdletsel
Een skihelm is een mooi en praktisch kerstcadeau; de helm biedt bescherming tegen hoofdletsel.

Touchscreen handschoenen

Een ander origineel kerstcadeau voor wintersporters is het geven van touchscreen handschoenen. Tijdens het skiën is het af en toe even tijd voor pauze. Zoals de meeste mensen gewend zijn is een rustmoment bij uitstek geschikt om de mobiel er even bij te pakken. Hoe handig is het dan om dat met handschoenen áán te doen. Er zijn speciale touchscreen handschoenen die dat mogelijk maken. Dat is ook handig als je bovenop de piste bijvoorbeeld een foto met je mobiel wilt maken.

Touchscreen handschoenen zijn handig tijdens wintersport om onze website te bekijken.
Met touchscreen handschoenen kun je jouw mobiel bedienen zonder koude handen te krijgen.

Indoor skiën cadeau geven

Als de wintersport nog ver weg is na kerst dan is het mogelijk om de fantieke skiër alvast in de stemming te laten komen. Bijvoorbeeld door als kerstcadeau een dagje indoor skiën weg te geven. Er zijn in Nederland verschillende indoor skipistes die zowel voor beginners als voor gevorderden geschikt zijn. Een dagje indoor skiën cadeau doen wordt warm ontvangen door de liefhebber van wintersport.

Geef indoor skiën cadeau tijdens kerstmis.
Geef een cadeaubon voor een dagje indoor skiën tijdens de kerstdagen.

Skibril

Het is natuurlijk ook mogelijk om een skibril als kerstcadeau te geven. Een skibril is misschien een persoonlijk cadeau, maar er valt dan ook rekening te houden met de voorkeuren. Of met andere kenmerken, zoals met de categorie en kleur lens. Heb je geen verstand van skibrillen laat je dan wel eerst even informeren als je een skibril als kerstcadeau wilt geven. Er zijn namelijk allerlei verschillende soorten te onderscheiden. Is het de bedoeling om meerdere kerstgeschenken te geven? In dat geval is het ook te overwegen om bijvoorbeeld een skihelm met een skibril te combineren.

Als wintersporter moet je een skibril hebben die 100% van de UV-straling blokkeert
Als wintersporter moet je een skibril hebben die 100% van de UV-straling blokkeert.