Meldingen ontvangen?

Altijd direct op de hoogte van de nieuwste artikelen vol inpiratie en de leukste prijsvragen!

Terug naar blog artikelen Een kerstpakket geven is een goed idee
Cadeaus

Een kerstpakket geven is een goed idee

Ofschoon de kerstdagen van 2021 nog lang niet zijn aangebroken, kiezen veel bedrijven er wel voor om nu alvast het ideale kerstpakket samen te stellen. Het grootste voordeel is dat er nog volop keuze is en je later dit jaar niet last-minute kerstpakketten in grote getalen hoeft in te slaan. Dat gaat je dus een hoop stress schelen. Bovendien hoef je geen gehaaste keuze te maken in de samenstelling van het kerstgeschenk, waardoor je jouw creatieve ideeën de vrije loop kunt laten en een kerstpakket kunt uitkiezen dat past bij de persoon aan wie je het pakket wilt geven. Benieuwd met welke kerstgeschenken je indruk gaat maken? In dit artikel geven we daar antwoord op.


Personeel in de watten leggen

Om je collega’s, werknemers of zakenrelaties tijdens de feestdagen optimaal in de watten te leggen, doe je er beter aan om nu alvast rond te kijken naar een geschikt kerstpakket. Alhoewel een kerstpakket van oudsher vol zit met eten en je vroeger bijna alleen maar kon kiezen uit standaard pakketten, is dat vandaag de dag wel anders.

Kerstgeschenken worden steeds vaker aangepast aan de persoonlijke voorkeuren van de ontvanger. En dat is maar goed ook. Met een persoonlijk samengesteld kerstgeschenk maak je namelijk veel meer indruk, want je kunt een kerstpakket geven dat volledig aansluit bij de wensen die de ontvanger heeft. Bijkomend voordeel is dat de ontvanger zich extra gewaardeerd voelt. Dat heeft een mooi bijeffect, want hiermee stimuleer je de binding met je werknemer, maar versterkt dit ook de band tussen het personeel onderling.

Stel een duurzaam en persoonlijk kerstgeschenk samen
Met een persoonlijk samengesteld kerstgeschenk maak je veel meer indruk.

Wat zit er in het kerstpakket?

De volgende horde die genomen moet worden, is de inhoud van het kerstpakket bepalen. Als er een behoorlijke diversiteit onder je werknemers is, dan kan het juiste kerstgeschenk uitkiezen een lastige opgave zijn. Zo vallen Rituals pakketten kerst beter in de smaak bij vrouwen, terwijl mannen een bierkerstpakket over het algemeen meer kunnen waarderen. Daarom kiezen ook steeds meer bedrijven om hun werknemers zelf te laten bepalen wat de inhoud van het kerstpakket gaat zijn. Hoewel het verrassingseffect er dan een klein beetje af is, rekenen de meeste werknemers toch op een kerstgeschenk. Je kunt daarom maar beter inspelen op deze verwachting, en het liefst natuurlijk met een kerstpakket dat niet onderin de keukenla belandt. Succes!

Geef een Rituals kerstpakket weg
Een Rituals kerstpakket is een van de meest gewaardeerde kerstgeschenken bij vrouwen.