Terug naar blog artikelen Aftellen tot kerst met de adventskalender met speciaalbier
Cadeaus

Aftellen tot kerst met de adventskalender met speciaalbier

Bij December denkt men aan: Kerst, Kerstmarkten, glühwein, gezelligheid, eten en na vandaag wordt daar een nieuw item aan toegevoegd! De Beery Christmas adventskalender met speciaalbier, verkrijgbaar bij HOPT.nl. Een smaakvolle afwisseling van alle chocolade, kerststollen en andere lekkernijen. Het is zo gezegd een kerstmarkt aan huis: elke dag een nieuw (k)raampje en elke dag een ontdekking!

De Beery Christmas, zo wordt aftellen tot kerst wel heel speciaal!

Het is alweer de 5e editie van de Beery Christmas en ook dit jaar zijn er 24 unieke speciaalbieren gekozen, allen in 24 verschillende stijlen. Het team van HOPT is maandenlang op zoek geweest naar 24 uitzonderlijke biertjes, afkomstig uit alle windstreken van de wereld. 

Zoals het design - een bieruniversum - al aangeeft wordt het een ware ontdekkingsreis door het universum wat speciaalbier heet, een smakelijke reis welke de smaakpapillen goed weet te "triggeren". Zo neemt HOPT de consument mee langs allerlei verschillende bierstijlen van bekende tot minder bekende bierstijlen, van Smoked Beer tot IPA, van Barley Wine tot Tripel. Daarnaast zijn de biertjes veelal eenmalig gebrouwen, dus je zou kunnen zeggen dat het limited editions zijn. Soms is het bier hetzelfde, maar is het label nét even anders, daar het speciaal voor de Adventskalender is gebrouwen.

Er hebben 29 brouwerijen meegewerkt aan deze adventskalender waarvan er 6 tot de top 100 ter wereld behoren.

Speciaalbierkosmos

Omdat het een ontdekkingsreis door de speciaalbierkosmos betreft heeft HOPT dit jaar het extra groots aangepakt om ook de verpakking van een extra technologisch snufje te voorzien. Zo blijft men met de NFC chip op de hoogte van het te proeven bier, smaakprofielen en bier-spijscombinaties.


Kun je niet wachten om het bieruniversum te bestellen? De Beery Christmas is hier te koop!