Meldingen ontvangen?

Altijd direct op de hoogte van de nieuwste artikelen vol inpiratie en de leukste prijsvragen!

Terug naar blog artikelen Inspiratie voor kerstgeschenken in 2021
Cadeaus

Inspiratie voor kerstgeschenken in 2021

Kerst is de tijd van gezelligheid met de familie. Maar het is ook de meest gebruikelijke gelegenheid om cadeautjes te geven. Niet alleen in de familie, maar ook aan collega’s, medewerkers en uiteraard relaties. Een goed gekozen kerstgeschenk is dan een mooie manier om duidelijk te maken dat je blij was met het afgelopen jaar en vol goede moed uitkijkt naar het komende jaar. Wil je inspiratie op doen voor kerst 2021? Hieronder staan een 4 opties waarmee je niet mis kunt gaan.

Er zijn maar weinig mensen die een kerstgeschenk van chocolade niet zullen waarderen.
Er zijn maar weinig mensen die een kerstgeschenk van chocolade niet zullen waarderen.

1. Een kerstgeschenk dat iedereen waardeert

Het is soms niet moeilijk om iets te kiezen waarvan je zeker weet dat 99,9% van de ontvangers het cadeau echt zal waarderen. Wat dacht je van een kerstgeschenk van chocolade? Er zijn maar weinig mensen die een exclusieve bonbon kunnen weerstaan. Als je deze dan ook nog in een mooie verpakking laat afleveren is het helemaal een prachtige verrassing op een schitterend feest. Uiteraard weet je dan zeker dat jouw cadeau een blikvanger zal worden. Als het een relatiegeschenk is of voor medewerkers laat je een logo/bedrijfsnaam plaatsen. Voor kerstgeschenken chocolade kiezen, is altijd een goed idee.


2. Een kerstgeschenk in was

Kaarsen horen ook bij de kerst, maar het kan ook exclusiever dan een theelichtje. Het is een puur Nederlands idee geweest om kaarsen te maken met de geur van een cocktail of ander drankje. Het is natuurlijk een exclusief geschenk voor Kerstmis 2021. Deze kaarsen zijn bedoeld om erg lang mee te gaan en hebben vaak een branduur van 40 uur of meer. Daarbij zitten ze verpakt in glas dat hergebruikt is en kan worden. Hierop kan je een logo of bedrijfsnaam laten plaatsen. De geur is verfijnd en de keuze is enorm. Een leuk alternatief voor een standaard kerstgeschenk.


Daarom is een kerstpakket geven belangrijk Een blijk van waardering onder personeel en vergroot de klantloyaliteit


3. Breng licht tijdens de kerst

Met LED lampen is er veel mogelijk en dat geldt niet alleen voor binnen. Kerstmis is ook de tijd van het licht. Daarover zijn vele meningen, maar in de donkerste tijd van het jaar is licht altijd een geschenk dat meer dan welkom is. Hierbij kan je kiezen uit allerlei types lampen. Misschien wil jij een lamp met een kerstthema of juist een lamp die het gehele jaar gebruikt kan worden. Bij een zakenrelatie kan je denken aan een bureaulamp, maar dan wel een exemplaar dat iets anders is dan een standaardmodel. Met de kerst mag het immers altijd net iets exclusiever dan normaal. Vergeet het logo/bedrijfsnaam niet. Een kerstgeschenk is echt belangrijk.

In de donkerste tijd van het jaar is licht altijd als een geschenk dat meer dan welkom is.
In de donkerste tijd van het jaar is licht altijd als een geschenk dat meer dan welkom is.

4. Green gift

Ook tijdens Kerstmis mag het milieu niet vergeten worden. Maar gedurende deze bijzondere tijd doe je dat op een andere manier: een duurzaam geschenk met waarde. Het aanbod is inmiddels enorm gegroeid. Er zijn winkels online en fysiek waarbij je zeker bent dat jouw geschenk meer goed doet dan alleen de ontvanger blij maken. In iedere categorie zijn er mogelijkheden om geschenken te geven die voor een eerlijke prijs zijn gekocht in gebieden waar iedere euro hard nodig is. Vaak is het handarbeid die alleen op deze manier eerlijk betaald kan worden. Ook dat hoort immers tot de kerstgedachte.