Populairste kerstmarkten – Deze maand

1: Kerstmarkt Aken (Aachen)

Aken, Duitsland

De kerstmarkt van Aken – de charme van feestelijke kerstkraampjes in de omgeving van de dom en het stadhuis. Ieder jaar opnieuw tijdens de periode voor kerstmis veranderen de pleinen en steegjes in de omgeving van het Akense stadhuis in een sfeervol paradijs van schitterende lichtjes en prachtige kleuren, feestelijke klanken en verleidelijke (aangename) geuren.

Lees verder
18 november - 23 december 2017 Vandaag gesloten

2: Kerstmarkt Leiden

Leiden, Nederland

De Leidse kerstmarkt is de enige drijvende kerstmarkt van Nederland, met aangrenzende ijsbaan en nostalgische kermis op de kade. Het is vanaf de kerstmarkt ook mogelijk om een rondvaart te maken vanuit de insteekhaven van de kerstmarkt.

Lees verder
15 december - 27 december 2017 Vandaag gesloten

3: Castle Christmas Fair

Heemskerk, Nederland

Castle Christmas Fair, dé indoor en outdoor kerstmarkt van Noord-Holland wordt gehouden van 07 t/m 10 december 2016 in Slot Assumburg te Heemskerk.

Lees verder
7 december - 10 december 2017 Vandaag gesloten

4: Winterfair Orvelte

Orvelte, Nederland

Sfeervolle winterfair in het autovrije monumentale boerderijendorpje Orvelte

Lees verder
25 november - 26 november 2017 Vandaag gesloten

5: Country & Christmas Fair - 20ste editie

Utrecht, Nederland

Laat u betoveren door de sprookjesachtige sfeer van Country & Christmas Fair 2017. Terwijl buiten de vrieskou kraakt, spelen zich hier de warmste verhalen af. Rond het kasteel zorgen lichtjes, prachtige decoraties en kerstbomen voor een feestelijke ambiance en gezellige shopbeleving.

Lees verder
21 november - 26 november 2017 Vandaag gesloten

6: Winterfair Zoetermeer

Zoetermeer, Nederland

Tussen het monumentale oude dorp en het Stadshart wordt de Winterfair Zoetermeer georganiseerd. De locatie is beeldschoon omdat rondom de Grote Dobbeplas een echte sfeer wordt gecreëerd tussen oud en nieuw.

Lees verder
8 december - 7 januari 2018 Vandaag gesloten

7: Amsterdam Light Festival

Amsterdam, Nederland

Donkere wintermaanden zijn in Amsterdam verleden tijd dankzij Amsterdam Light Festival. Tijdens dit jaarlijkse festival voor jong en oud toveren hedendaagse (internationale) lichtkunstenaars de stad om tot een ware lichtstad.

Lees verder
30 november - 21 januari 2018 Vandaag gesloten

8: Kerstmarkt Alkmaar

Alkmaar, Nederland
In de prachtstad Alkmaar wordt ook dit jaar weer een gezellige kerstmarkt georganiseerd. Na het succes van vorig jaar op de Paardenmarkt, wordt dit jaar de Kerstmarkt gehouden op het Waagplein. Het Waagplein wordt omgetoverd tot een sfeervolle kerstm
Lees verder
14 december - 17 december 2017 Vandaag gesloten

9: Dickens by Night

Drunen, Nederland

Het gebied rond het oude Raadhuis van Drunen verandert in een geweldig sfeervolle kerstmarkt in Dickenssferen. Er zijn optredens, er hangt een geur van punch, glühwein en brandend hout. Duizenden kleine lichtjes zorgen voor een sprookjesachtige sfeer

Lees verder
16 december 2017 Vandaag gesloten

10: Kerstmarkt CentrO Oberhausen

Oberhausen, Duitsland

De kerstmarkten van Oberhausen zijn niet alleen bijzonder populair onder Nederlanders, een van de kerstmarkten ligt ook nog eens bij een winkelcentrum met maar liefst tweehonderd winkels. Je kunt deze kerstmarkt dus prima combineren met een middagje shoppen en kerstinkopen doen.

Lees verder
16 november - 23 december 2017 Vandaag gesloten
Tip

Prachtige hotel aanbiedingen

Combineer het bezoeken van een kerstmarkt met een leuke hotel overnachting!

Hotel aanbiedingen
Tip

Prachtige hotel aanbiedingen

Combineer het bezoeken van een kerstmarkt met een leuke hotel overnachting!

Hotel aanbiedingen