Top 10 populairste kerstmarkten van deze maand 2023

De onderstaande kerstmarkten top 10 wordt automatisch samengesteld aan de hand van de gedrag van onze bezoekers deze maand. Onderstaande kerstmarkten zijn deze maandhet vaakst bekeken door onze bezoekers en dus erg populair!

1: Dickensfestijn Wintelre

Wintelre, Nederland
reviews
Wandel mee met de Dickens figuren, struin over de kerstmarkt in Dickensstijl, bekijk ambachten uit de tijd van Dickens of verwen de inwendige mens onder het genot van muziekgezelschappen in Dickensstijl.
Bekijk evenement
16 t/m 17 december 2023 Vandaag gesloten

2: WinterDroom in de Orchideeën Hoeve

Luttelgeest, Nederland
reviews
Bezoek van 8 t/m 31 december 2023 de magische 'WinterDroom' in de Orchideeën Hoeve en beleef er alles wat een kersthart maar wensen kan. Shop naar haar hartenlust in het Winterdorp, swing mee met de live muziek en bezoek het magische junglepark.
Bekijk evenement
8 t/m 31 december 2023 Vandaag gesloten

3: Dickens Brink Festijn - Havelte

Havelte, Nederland
0 reviews
Struinen langs sfeervol verlichte kramen, met vaak plaatselijke en ambachtelijke producten, vele mensen in sfeervolle kledij, omlijst door muziek van koren en muzikanten. Al vriest het min 10, daar word je toch warm van!
Bekijk evenement
16 december 2023 Vandaag gesloten

4: Dickens Fair Bennekom

Bennekom, Nederland
0 reviews
Stap in de wereld van Charles Dickens 'Victoriaanse Bennekom, waar het kerst is en het weerklinken van Koren die vol feestvreugde de straten met een kerstsfeer doen vullen!
Bekijk evenement
8 t/m 9 december 2023 Vandaag gesloten

5: Country & Christmas Fair

Utrecht, Nederland
reviews
Laat u inspireren tijdens de Country & Christmas Fair 2023 op onze nieuwe locatie; Slot Zeist.
Bekijk evenement
21 t/m 26 november 2023 Vandaag gesloten
NS International

Rechtstreeks met de trein naar de kerstmarkt?

Stap met je vrienden of familie deze winter comfortabel in de trein met NS International en stap op de kerstmarkt ontspannen weer uit.

Zoek treintickets
retour al vanaf
20.00

6: Kerstmarkt van Eupen

Eupen, België
0 reviews
Al 51 jaar worden bezoekers uit de Euregio betoverd door de kunstnijverheid en de culinaire hoogstandjes. Honderdduizenden ledlampjes, een sfeervolle ambiance, hutten voor fijnproevers en verleidelijke geuren betoveren de bezoekers van de kerstmarkt
Bekijk evenement
15 t/m 17 december 2023 Vandaag gesloten

7: Kerstival Sterksel

Sterksel, Nederland
0 reviews
Kerstival Sterksel is een geweldig kerstspektakel in Sterksel! Kerstival is een feest in kerstsfeer, een feest van het ontmoeten, een feest met straattheater, een feest met muzikale optredens, een feest van een gezellige kerstmarkt.
Bekijk evenement
17 december 2023 Vandaag gesloten

8: Kerstmarkt 's-Gravenzande

's Gravenzande, Nederland
0 reviews
Dit jaar de vijfde editie van de altijd sfeervolle Kerstmarkt in 's-Gravenzande. Naast 60 kramen zijn er voor de kinderen leuke activiteiten, live muziek en winterse terrassen. Uiteraard is de Kerstman van de partij.
Bekijk evenement
16 t/m 17 december 2023 Vandaag gesloten

9: Victorian Christmas Fayre

Zeijen, Nederland
reviews
Het is tijd voor de jaarlijkse Victorian Christmas Fayre. Tijdens deze dagen wandel je regelrecht een oud negentiende eeuws Engels stadje binnen. Kom langs en proef de sfeer van weleer.
Bekijk evenement
9 t/m 10 december 2023 Vandaag gesloten

10: Winterfestijn Zutphen

Zutphen, Nederland
reviews
Tijdens het Winterfestijn is het pas echt feestelijk shoppen in de binnenstad van Zutphen! Een heerlijke dag uit voor de hele familie. Geniet van live muziek, straattheater, kinderattracties, foodtrucks en sfeervolle kerstkramen.
Bekijk evenement
10 december 2023 Vandaag gesloten
Toplijsten

De 10 leukste kerstmarkten in Nederland

Weet je nog niet welke Nederlandse kerstmarkten je dit jaar wilt gaan bezoeken? Bekijk hier de 10 leukste en mooiste kerstmarkten in Nederland.