Kerstmarkt Wesel

0 reviews Schrijf een review

Een wandeling over de Adventsmarkt aan de Dom is voor de hele familie de moeite waard. Vooral in de avonduren is een bezoek aan de markt erg sfeervol.

Met de indrukwekkende Willibrordi-Dom op de achtergrond, vindt in Wesel jaarlijks tijdens het eerste adventsweekend een erg bijzondere kerstmarkt plaats: de Adventsmarkt aan de Dom. Wat deze markt zo bijzonder maakt? Hier presenteren uitsluitend binnenlandse verenigingen, bonden en liefdadigheidsinstellingen zich. Ze bieden een grote verscheidenheid aan handgemaakte producten aan – van kerstachtige lekkernijen als jam, likeur of gebak tot bloemstukken, kransen en prachtige houtsnijwerken.

De gezellige sfeer, de liefdevolle decoraties en de producten die met hart en ziel geproduceerd zijn, geven de charme aan deze geliefde ontmoetingsplaats voor jong en oud. De organisatie van de Weseler Kerstmarkten wordt mogelijk gemaakt door de grote betrokkenheid van de Volksbank Rhein-Lippe.
De parkeergarage onder de Grote Markt is op beide dagen geopend. De openingstijden van de garage zijn aan de openingstijden van de Adventsmarkt aangepast.

Meer informatie?

Kijk voor de meest actuele informatie over dit evenement op de website.


Met de auto naar Wesel

Wesel ligt op ongeveer 143 kilometer afstand van Utrecht. Met de auto doe je er vanuit Utrecht zo’n 1 uur en 45 minuten over om Wesel te bereiken.


Stedentrip Wesel

Wesel is dan ook een stad die de moeite waard is voor een stedentrip, boek eenvoudig een goedkope hotelovernachting. Bijvoorbeeld de accomodatie Welcome Hotel Wesel. Bekijk hieronder de verschillende hotelaanbieders:

Lees verder
3
HotelSpecials.nl

Blijf overnachten vlakbij Kerstmarkt Wesel

Samen met HotelSpecials hebben we aantal hotels in de buurt van Wesel voor je uitgezocht.

Bekijk Hotels
Belangrijk

Winterbanden in Duitsland

Het is in Duitsland verplicht winterbanden, vier seizoenen banden of all season banden te hebben indien er sprake is van winterse omstandigheden.

Meer over winterbanden

Kenmerken

  • Kindvriendelijk
  • Rolstoel geschikt

evenementen in de buurt