Terug naar informatie artikelen Met een huurauto naar een kerstmarkt
Vervoer

Met een huurauto naar een kerstmarkt

Hou je ook van gezelligheid en de kerstsfeer? Geniet dan in alle vrijheid van de kerstmarkten en stap in de auto waar je maar wilt! Huur eenvoudig een auto vanaf het vliegveld en treinstation of lekker dichtbij het hotel en geniet van de kerstmarkten! Ook zin gekregen in een gezellig uitstapje?

De beste prijzen om een auto te huren krijgt u ongeveer tot 14 dagen voor het vertrek, ook zijn de prijzen op het vliegveld lager dan in het stadscentrum.

Kerstmarkten in Duitsland

Voor Nederlanders staat Duitsland het meest bekend om zijn kerstmarkten, denk bijvoorbeeld aan Keulen, Berlijn, München of Stuttgart. Wil je een kersttour langs verschillende dorpjes maken maar dit in je eigen tempo doen? Huur dan een auto en ontdek alle stukjes van Duitsland!

Kerstmarkt met kraampjes in winkelstraat

Bovendien hoef je niet te denken aan de winteruitrusting, dit is bij een huurauto al inbegrepen. Ook is het mogelijk om de huurauto over de grens of ergens anders in Duitsland weer terug te brengen.

Kerstmarkten in Nederland

Geen auto bij de hand maar alsnog gezellig van dorp naar dorpje willen rijden? Dan is een huurauto ontzettend handig om te hebben! Neem al je vrienden mee en struin alle kerstmarkten in Nederland af, van de sfeervolle kraampjes in Den Haag tot de grotten in Valkenburg.

Grotten in Valkenburg met kraampjes

Huur vlakbij je huis een huurauto of haal hem eenvoudig op in het centrum of vanaf het treinstation of vliegveld. Het is mogelijk om zowel kleine als grotere auto’s te huren waardoor je alle cadeautjes, familie en vrienden kan meenemen. Ook is het mogelijk om met de huurauto naar Oberhausen, Münster of Osnabrück te rijden. Kijk daarvoor voor meer informatie op Rentcars.com.

Kerstmarkten in Frankrijk en België

In België en Frankrijk zijn er ook kerstmarkten te vinden, in België zijn voornamelijk de winterfeesten in Brussel, Antwerpen, Luik en Gent en Brugge. Bezoek in Antwerpen bijvoorbeeld de schaatspiste op het Steenplein en de Village de Noël in Luik en Charleroi.

Jongen aan het schaatsen op schaatsbaan in Duitse stad

In Frankrijk worden de kerstmarkten Village de Noël genoemd en zijn voornamelijk in het noorden kerstmarkten in Parijs en Lille zijn ook een bezoekje waard. Tevens heeft Disneyland ook een kerstmarkt, uitstekend voor als de kinderen ook meegaan!


Handig overzicht: wat heb je nodig voor de huurauto?

We hebben speciaal een lijstje gemaakt voor wat je nodig hebt om een auto voor de kerstmarkten te huren. Let op dat alle genoemde zaken op naam van de hoofdbestuurder moeten staan:

  • Het originele rijbewijs
  • De originele ID-kaart of paspoort
  • De uitgeprinte voucher
  • Een geldige creditkaart met ingedrukte letters