Filters
Land
Stad
Datum
Duur
Types
Afstand vanaf
Kenmerken

Evenementen

1 van 254 evenement

Kerstmarkten in Parijs 2019

Slenteren langs een sfeervol verlichte Seine, wandelen door de feestelijk versierde winkelstraten en intiem dineren in een prachtig versierde bistro. Kerst in Parijs is magisch. De grote warenhuizen Galeries La Fayette en Printemps kun je niet voorbij lopen zonder een blik in de etalage te werpen. Prachtige kersttaferelen, met vaak bewegende onderdelen, zijn werkelijk spectaculair. De winkels zijn ook binnen zeer smaakvol aangekleed, zodat je kunt kerstshoppen in stijl. De kerstmarkt bij La Défense begint op 20 november.

Door de Franse hoofdstad heen vind je meerdere kerstmarkten. De grootste kerstmarkt van de stad is te vinden bij La Défense. Vooral ’s avonds is deze kerstmarkt één van de hoogtepunten van Parijs, want de kerststalletjes en het monument zijn dan prachtig verlicht.
Rondom de Eiffeltoren is er vanaf 13 december een internationale kerstmarkt te vinden. Je kunt er terecht voor bijzondere kerstdecoratie, lekker eten en er zijn verschillende attracties voor kinderen opgezet.
Langs de Champs-Elysées worden er tijdens de kerstperiode gezellige kraampjes op de boulevard geplaatst, waar je heerlijk kunt snuffelen tussen de mooie kerstornamenten, kleine geschenken en handgemaakte verzorgingsproducten. De bomen langs de winkelstraten worden ieder jaar bijzonder verlicht, wat vooral een spectaculair gezicht is vanuit het reuzenrad aan het einde van de boulevard.
Vanaf 14 november kun je de kerstmarkt langs de Champs-Elysées al bezoeken.

Kerst in Disneyland Parijs

Parijs, Frankrijk
1 review
Je allermooiste kerstcadeau ligt extra vroeg voor je klaar dit jaar, want in Disneyland Paris begint de kerst al op 10 november ... om pas op 6 januari te eindigen! Met de mooiste muziek, dwarrelende sneeuw en Disney figuren in prachtige feestkostuums worden dit feestdagen vol verrassende ervaringen en onvergetelijke herinneringen voor de hele familie.
Bekijk evenement
9 november 2019 t/m 6 januari 2020 Vandaag gesloten
Prijsvraag

Gratis toegangskaartjes winnen?!

Kans maken op vrijkaarten voor een kerstmarkt of gratis toegang voor een winterfair en andere leuke evenementen? Simpel: doe mee met onze prijsvragen.