Kerstmarkten Parijs 2017

Filters: Frankrijk Parijs

Kerstmarkten in Parijs 2017

Slenteren langs een sfeervol verlichte Seine, wandelen door de feestelijk versierde winkelstraten en intiem dineren in een prachtig versierde bistro. Kerst in Parijs is magisch. De grote warenhuizen Galeries La Fayette en Printemps kun je niet voorbij lopen zonder een blik in de etalage te werpen. Prachtige kersttaferelen, met vaak bewegende onderdelen, zijn werkelijk spectaculair. De winkels zijn ook binnen zeer smaakvol aangekleed, zodat je kunt kerstshoppen in stijl. De kerstmarkt bij La Défense begint op 20 november.

Door de Franse hoofdstad heen vind je meerdere kerstmarkten. De grootste kerstmarkt van de stad is te vinden bij La Défense. Vooral ’s avonds is deze kerstmarkt één van de hoogtepunten van Parijs, want de kerststalletjes en het monument zijn dan prachtig verlicht.
Rondom de Eiffeltoren is er vanaf 13 december een internationale kerstmarkt te vinden. Je kunt er terecht voor bijzondere kerstdecoratie, lekker eten en er zijn verschillende attracties voor kinderen opgezet.
Langs de Champs-Elysées worden er tijdens de kerstperiode gezellige kraampjes op de boulevard geplaatst, waar je heerlijk kunt snuffelen tussen de mooie kerstornamenten, kleine geschenken en handgemaakte verzorgingsproducten. De bomen langs de winkelstraten worden ieder jaar bijzonder verlicht, wat vooral een spectaculair gezicht is vanuit het reuzenrad aan het einde van de boulevard.
Vanaf 14 november kun je de kerstmarkt langs de Champs-Elysées al bezoeken.

Toon meer
2 resultaten

Kerstmarkt Champs-Élysées

Parijs, Frankrijk

De Champs-Élysées is dan weer een straat met tweehonderd bomen, versierd met meer dan 12 kilometer LED-verlichting.

Lees verder
11 november - 2 januari 2018 Vandaag van 10:30 tot 00:00 geopend

Kerst in Disneyland Parijs

Parijs, Frankrijk

Je allermooiste kerstcadeau ligt extra vroeg voor je klaar dit jaar, want in Disneyland Paris begint de kerst al op 11 november ... om pas op 7 januari te eindigen! Met de mooiste muziek, dwarrelende sneeuw en Disney figuren in prachtige feestkostuums worden dit feestdagen vol verrassende ervaringen en onvergetelijke herinneringen voor de hele familie.

Lees verder
11 november - 7 januari 2018 Vandaag van 10:00 tot 20:00 geopend
TravelBird

Parijs met het hele gezin

Stedentrip 1, 2, 3, 4 of 5 nachten inclusief extra's zoals:

  • Dagelijks ontbijtbuffet
  • Een halve fles wijn per kamer
  • 1x cruise op de Seine
Boek nu
incl. ontbijt v.a.
29.00 p.p.

12% korting op alle kerstverlichting

Kerststerren, slingers of lichtgevende figuren. Ontdek een arsenaal aan kerstverlichting op www.lampen24.nl!

Kortingscode: NL17-KERST12