Filters
Land
Plaats
Datum
Kies een van en tot datum. Alleen evenementen binnen deze periode worden getoond.
Types
Toegang
Duur
In deze lijst kun je kiezen voor het totaal aantal openingsdagen van een evenement.
Afstand vanaf
Vul je vertreklocatie in en kies de maximale reisafstand om evementen in dit gebied te tonen.
Kenmerken
In deze lijst zie je aan welke kenmerken een evenement kan voldoen.

Evenementen

0 van 4 evenementen

Kerstmarkten in Parijs 2023

Slenteren langs een sfeervol verlichte Seine, wandelen door de feestelijk versierde winkelstraten en intiem dineren in een prachtig versierde bistro. Kerst in Parijs is magisch. De grote warenhuizen Galeries La Fayette en Printemps kun je niet voorbij lopen zonder een blik in de etalage te werpen. Prachtige kersttaferelen, met vaak bewegende onderdelen, zijn werkelijk spectaculair. De winkels zijn ook binnen zeer smaakvol aangekleed, zodat je kunt kerstshoppen in stijl. De kerstmarkt bij La Défense begint op 20 november.

Door de Franse hoofdstad heen vind je meerdere kerstmarkten. De grootste kerstmarkt van de stad is te vinden bij La Défense. Vooral ’s avonds is deze kerstmarkt één van de hoogtepunten van Parijs, want de kerststalletjes en het monument zijn dan prachtig verlicht.
Rondom de Eiffeltoren is er vanaf 13 december een internationale kerstmarkt te vinden. Je kunt er terecht voor bijzondere kerstdecoratie, lekker eten en er zijn verschillende attracties voor kinderen opgezet.
Langs de Champs-Elysées worden er tijdens de kerstperiode gezellige kraampjes op de boulevard geplaatst, waar je heerlijk kunt snuffelen tussen de mooie kerstornamenten, kleine geschenken en handgemaakte verzorgingsproducten. De bomen langs de winkelstraten worden ieder jaar bijzonder verlicht, wat vooral een spectaculair gezicht is vanuit het reuzenrad aan het einde van de boulevard.
Vanaf 14 november kun je de kerstmarkt langs de Champs-Elysées al bezoeken.


Er zijn geen resultaten gevonden. Pas jouw zoekcriteria aan of


We helpen je graag verder...

Proef de sfeer en laat je inspireren tijdens de donkere dagen voor kerst. Wij geven je een top 10 van de leukste kerstmarkten in Europa. Mocht je nog niet weten naar welk evenement je wilt gaan neem dan eens kijkje bij de onderstaande toplijsten.