Terug naar blog artikelen Wordt tijdens de winterperiode geïnspireerd met een tijdschriftenabonnement
Inspiratie

Wordt tijdens de winterperiode geïnspireerd met een tijdschriftenabonnement

Als de winterperiode is aangebroken brengen we meer tijd door in ons huis. Door de koude temperaturen en veel regen is er buiten weinig te beleven. Het perfecte moment om te genieten van verschillende tijdschriften om kennis op te doen en geïnspireerd te raken. Met een abonnement krijg je iedere uitgebrachte editie in huis. Een aanrader is de Libelle maar er zijn ook voldoende alternatieven mogelijk.

Geniet van verschillende tijdschriften om kennis op te doen en geïnspireerd te raken voor de winterperiode.
Geniet van verschillende tijdschriften om kennis op te doen en geïnspireerd te raken voor de winterperiode.

Breng de winterperiode door met diverse tijdschriften

Door het lezen van een tijdschrift creëer je heel eenvoudig even tijd voor jezelf. Zeker in de winterperiode wanneer het kouder is en je minder naar buiten toe kan. Ga met het blad lekker bij de kachel zitten en blijf op de hoogte van de laatste actualiteiten. Neem de tijd om interesse interviews door te nemen en lees de meest schokkende verhalen. Het zorgt ook voor lekker veel inspiratie. Misschien kom je te weten wat je aankomend weekend voor familie kan gaan koken of hoe je het huis moet gaan aankleden tijdens de kerstdagen.

Mocht je nog twijfelen of het lezen van tijdschriften iets voor jou is, kun je er voor kiezen om een proefabonnement te nemen. Dat is mogelijk bij Proefabonnementkrant.com. Je kunt het dan tijdelijk uitproberen. Bevalt het? Dan kun je het abonnement verlengen inclusief een mooie korting.


De tijdschrift voor vrouwen: Libelle

Iedere week opnieuw worden vrouwen geïnspireerd door de avonturen die in de LIbelle worden gedeeld. Je wordt onder andere op de hoogte gehouden van alles wat te maken heeft met relaties, wonen, fashion en nog veel meer. Ook staan er regelmatig heerlijke maar ook verantwoorde recepten in die je kunt maken voor een gezonder leven. Verder worden actuele onderwerpen natuurlijk ook besproken en kun je genieten van interviews van verschillende mensen. Iedere keer opnieuw is het lezen van de Libelle genieten geblazen. 

Naast de tijdschrift kun je ook terecht op de website waar je dagelijks wordt voorzien van de laatste nieuwtjes. Dat is nog niet alles want er is ook een app voor je smartphone, waarmee je content kunt bekijken dat exclusief is. Ook kunnen er video's worden bekeken en podcasts worden beluisterd.


Geniet van de Libelle Zomerweek

Libelle houdt ieder jaar voor de trouwe lezers een geweldig evenement dat zeven dagen duurt. Ga samen met je beste vriendinnen er een dag naar toe en neem deel aan verschillende workshops. Er zijn ook een groot aantal exposanten te vinden en daarnaast geniet je van diverse optredens van je favoriete artiesten, onder het genot van een hapje en een drankje. In het verleden werd het evenement altijd op het Almeerderstrand gehouden, maar de laatste keer in 2022 vond het plaats in Expo Haarlemmermeer. 


Welke alternatieve tijdschriften zijn er?

Libelle is één van de grootste tijdschriften van Nederland dat zich richt op vrouwen. Je wordt op de hoogte gehouden van alle onderwerpen die jouw interesse hebben. Het kan natuurlijk zijn dat je toch liever kiest voor een alternatief. Je zou eens een blik kunnen werpen op het tijdschrift Margriet. Ze richten zich op ouder worden op een gezonde manier maar delen ook de leukste roddels. Andere aanraders zijn Vriendin, Cosmopolitan en LINDA.

Van tijdschriften wordt iedere vrouw blij.
Van tijdschriften wordt iedere vrouw blij.

Geef een tijdschrift cadeau

Ben je op zoek naar een origineel cadeau om te geven tijdens de feestdagen? Van tijdschriften wordt iedere vrouw blij. Het kan natuurlijk ook gegeven worden voor een verjaardag of een andere gelegenheid. Je kunt een tijdschrift uitkiezen die het beste bij de persoon past of je maakt een bundel met verschillende tijdschriften. Doe er een leuk kaartje bij en pak het mooi in. Zo creëer je gemakkelijk een prachtige bundel. Het is natuurlijk ook mogelijk om via Proefabonnementkrant.com een proefabbonment te schenken. Het is een cadeau dat absoluut gewaardeerd zal worden.