Terug naar blog artikelen Wat te doen op de Charloisse Winterfair
Uitstapjes

Wat te doen op de Charloisse Winterfair

Wil je eens een keer iets anders ontdekken? Dan is de Charloisse Winterfair misschien een goede optie. Als je van kerstmarkten houdt, dan is dit in ieder geval het soort plek waar je je op je gemak kan voelen. Zo kan je bijvoorbeeld heel gemakkelijk parkeren Rotterdam. Dat komt onder andere doordat er aan de rand van de stad, bij Charlois, een goede gelegenheid te vinden is. Zo kan je dus heel simpel met de auto heel dichtbij komen. Dat is wel zo gemakkelijk wanneer je allerlei leuke dingen ziet en koopt.


Lekker een dagje eruit

Het leukste aan lekker genieten op de winterfair is dat je het op alle mogelijke manieren kan doen. Er is namelijk van alles te doen. Daardoor kan iedereen zich er ook op een eigen manier vermaken. Waardoor je er dus ook bijvoorbeeld met het gezin een fijne dag van kan maken. Dat kan ook weleens leuk zijn. Stap gewoon samen ’s ochtends in de auto, zet hem neer in Charlois en ga lekker bekijken wat er allemaal te doen is. Je zal merken dat het een ontspannen en ongedwongen dag wordt. Dat kan iedereen zo nu en dan wel gebruiken.


Gaan wanneer je wil

Een voordeel van deze winterfair is dat je niet aan een bepaalde dag gebonden bent. Het is namelijk een event dat meerdere dagen beslaat. In dat opzicht is het dus ook meer dan de moeite waard om te bekijken wanneer jij tijd hebt om te gaan. Je kan er namelijk altijd wel zeker van zijn dat er ruimte is voor jou en jouw gezin of jouw vrienden om er een leuke dag van te maken. Op alle dagen is er dan ook van alles te beleven. Daar heb je dus ook verder geen enkele zorg om.

Openingsdagen

za 16 december t/m zo 17 december 2023

Openingstijden

za 10:00 tot 18:00
zo 11:00 tot 17:00

Vandaaggesloten

Prijzen

Toegang tot dit evenement is gratis.

Meer informatie


De stad verder ontdekken

Als je er dan toch bent, en je auto staat goed geparkeerd, maak dan gebruik van het moment. Je kan dan ook direct de rest van Rotterdam gaan ontdekken. Daar heb je namelijk ook alle mogelijkheden voor. Dat is wel zo fijn, want in deze stad is door de jaren heen meer en meer te beleven. Dat komt doordat het een gigantische ontwikkeling heeft doorgemaakt. Het is zeker ook de moeite waard om daar dus eens een keer voor te gaan. Dat is wat je zelf ook wel graag een keer wil doen op een vrije dag.

Spoorsingelkanaal in Provenierswijk, met ijs en sneeuw en op de achtergrond de hoogbouw van de binnenstad.
Spoorsingelkanaal in Provenierswijk, met ijs en sneeuw en op de achtergrond de hoogbouw van de binnenstad.

Net zo gemakkelijk weer naar huis

Uiteindelijk ben je na een voldane dag ook wel weer blij wanneer je weer naar huis kan. Ook dat is heel gemakkelijk te realiseren. Het is heel fijn om er zeker van te zijn dat je na de lange dag in de stad en op de fair je zo weer op de snelweg bent. Dan kan je ook gewoon weer lekker naar huis om te genieten van je aankopen en nog eens na te genieten van een geslaagde dag. Daar zijn dit soort uitjes ook het meest geschikt voor.