Meldingen ontvangen?

Altijd direct op de hoogte van de nieuwste artikelen vol inpiratie en de leukste prijsvragen!

Terug naar blog artikelen Waarom je als bedrijf kerstkaarten zou moeten versturen
Creatief

Waarom je als bedrijf kerstkaarten zou moeten versturen

Ondanks het feit dat we tegenwoordig veel digitaal versturen, is het versturen van kerstkaarten via de post nog steeds populair. Dat is niet voor niets. Waarom je als bedrijf ook kerstkaarten zou moeten versturen? We leggen het je hieronder uit.


Een kaartje is veel persoonlijker

Natuurlijk kun je al jouw klanten en relaties een mailtje sturen, maar dit is veel minder persoonlijk dan het sturen van een leuk kaartje. Daarnaast zien we mail, omdat we er soms tientallen per dag krijgen, al snel als spam en worden ze zonder te lezen al gearchiveerd. Zonde toch? Door jouw klanten en relaties een kaartje te sturen laat jij hem/haar even speciaal voelen. Je hebt namelijk de moeite gedaan om een kaartje te versturen. Wees nou eerlijk, echte post vind jij toch zelf ook veel leuker?

Stuur een zelfgemaakte kerstkaart!
Persoonlijke kerstkaart maken en laten afdrukken bij een goede drukker

Een kerstkaartje geeft jou niet alleen de mogelijkheid om een kerstwens over te brengen. Je hebt ook de mogelijkheid om jouw klanten en relaties te bedanken voor de samenwerking van het afgelopen jaar. Kijk ook vooruit en neem jouw klant mee in de plannen die je hebt voor het komende jaar. Zo houd jij jouw klanten en relaties betrokken en maak je ze tegelijkertijd ook nieuwsgierig.


Je eigen kerstkaarten laten drukken en versturen

Een kaartje op de mat valt op. Je speelt jezelf hiermee opnieuw in de kijker. Zeker wanneer jij jouw kaartje helemaal afstemt op jouw huisstijl. Dit zorgt namelijk voor herkenbaarheid. Niet alleen het ontwerp is onderdeel van een mooie kerstkaart. Ook de kwaliteit van het drukwerk is van belang. Een slecht gedrukte kerstkaart doet namelijk afbreuk aan het ontwerp. Wees er daarom zeker van dat je ze laat drukken bij een goede drukker. Een drukker die jou tevredenheidsgarantie biedt en waar je ruime keuze hebt uit verschillende papiersoorten, druk- en afwerkmogelijkheden.

Ontvang een mooie kerstkaart per post!
Verstuur je eigen persoonlijke kerstkaarten

Wil jij kerstkaarten drukken die écht opvallen? Kies dan bijvoorbeeld voor het drukken van kerstkaarten met foliedruk (keuze heb je uit maar liefst 10 verschillende foliekleuren, waaronder: goud, zilver en koper) of kerstkaarten met spot-UV.


Kerstkaarten direct door de drukker laten versturen

Informeer bij de drukker ook naar de mogelijkheid om kerstkaarten direct te laten versturen via PostNL. Dit scheelt jou een hoop werk. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is het aanleveren van alle adressen en een voorbeeld van hoe je de adressen op de kaart/envelop gedrukt wilt hebben. De gegevens worden vervolgens meegedrukt en de partij wordt rechtstreeks aangeboden bij PostNL. Zo heb je er helemaal geen omkijken meer naar. Kerstkaarten versturen was nog nooit zo leuk en gemakkelijk!