Terug naar blog artikelen De leukste kerstcadeaus voor hem, haar en de kinderen onder jouw kerstboom
Cadeaus

De leukste kerstcadeaus voor hem, haar en de kinderen onder jouw kerstboom

Veel mensen hebben ondertussen de kerstboom weer staan. Nog enkele dagen en dan is het weer kerst. Heb jij de kerstboom al staan en de leukste, mooiste en bijzonderste kerstcadeautjes onder de boom liggen? Winkels en webshops verwachten dit jaar weer enorme drukte rondom de kerstperiode. Het vroegtijdig kopen van jouw kerstcadeautjes is daarom zeker aan te raden. Heb je niet voldoende inspiratie? Wij helpen je graag, in dit artikel zetten we de leukste Hema kerstcadeaus voor onder boom voor je op een rijtje.

Inspiratie opdoen voor cadeaus met kerstmis bij Hema.

De leukste kerstcadeaus voor hem

Kerstcadeautjes zijn er voor iedereen, ook voor mannen. Mannen doen vaak stoer, maar ook mannen worden hartstikke blij van leuke kerstcadeaus. Vaak zijn mannen gek op praktische cadeautjes, een cadeau waar hij dus echt iets aan heeft. Denk bijvoorbeeld aan nieuwe kleding zoals bijvoorbeeld sokken of boxershorts. Maar een lekker drankje zoals een bierpakket of een flesje wijn doet het vaak goed bij mannen. De leukste kerstcadeautjes van 2018 voor mannen bij de Hema zijn:

De leukste kerstcadeaus voor hem
Van links naar rechts: Kaartspel in blikReceptenboek en Bier brouw pakket.


De leukste kerstcadeaus voor haar

Vrouwen zijn vaak gek op kerst en geef ze eens ongelijk? Vrouwen waarderen een leuk kerstcadeau dan ook ten zeerste. Of het nu voor je moeder, vrouw, dochter of een vriendin is, een kerst zonder cadeautje is geen kerst. Zoek je een origineel kerstcadeau voor haar? Met onderstaande cadeautjes maak je haar zeker blij:

De leukste kerstcadeaus voor haar
Van links naar rechts: Sleutelhanger #Retro letterbord en Geurstokjes linen.


De leukste kerstcadeaus voor kinderen

Voor kinderen is december een maand vol speciale en spannende gebeurtenissen. Sinterklaas is achter de rug en dan staat kerst alweer voor de deur. Een kind kun je altijd blij maken met een leuk kerstcadeau. De Hema heeft een uitgebreide collectie aan baby en kindercadeautjes speciaal voor de kerst. Met onderstaande cadeautips voor kinderen, weet je zeker dat je een goede keuze maakt:

De leukste kerstcadeaus voor kinderen
Van links naar rechts: Oud & Nieuw spelHouten broodset en Babyservies bamboe.


Pak al jouw kerstcadeaus feestelijk in

Kerst is een gezellige en speciale gelegenheid. Lekker eten, drinken en vooral het samenzijn met je geliefde familie en vrienden maken kerst speciaal. Je maakt de kerst extra leuk door jouw aangekochte cadeautjes op een leuke manier te verpakken. Met onderstaande verpakkingstips voor jouw kerstcadeautjes scoor je zeker punten.

Geef een persoonlijk tintje aan jouw verrassing Kerstcadeaus geven verpakt in zelf ontworpen inpakpapier.

Cadeaupapier

Van een cadeautje een leuke verrassing maken, dat doe je met het kerstcadeaupapier van de Hema. Een cadeautje krijgen en nog niet kunnen zien wat je gekregen hebt, dat brengt die extra unieke gevoelens met zich mee. Verpak jij je cadeautje in één van de onderstaande cadeaupapieren? Dan kan de ontvanger vast niet wachten om hem eindelijk te mogen uitpakken!

De mooiste cadeaupapieren op één rij.
Van links naar rechts: Cadeaupapier wit met kerstfiguren patroon3-pak cadeaupapier goud met ho-ho-ho patroon en 2-pak cadeaupapier rood met rendier patroon.


Verpakking en accessoires

Een leuke uitstraling meegeven aan je kerstcadeautjes? Kies dan voor één van de onderstaande verpakkingen en accessoires van de Hema. Deze speciale verpakkingen en verpakkingsaccessoires maken jouw kerstcadeau pas echt af.

Verschillende verpakkingen en accessoires voor de kerstcadeaus.
Van links naar rechts: Katoendraad rood-witcadeaudoosje rood met rendier en mini-kerstbal goud.

Maak een feestje van kerst

Kerst is speciaal en daar mogen we gerust een extra speciaal feestje van maken. Veel mensen trekken op deze dagen dan ook letterlijk en figuurlijk alles uit de kast om er een geslaagd feest van te maken. Bij het heerlijke eten en drinken en de mooi opgetuigde kerstboom, hoort natuurlijk ook een fantastische kerst outfit.


Feestkleding

Wie aan Hema denkt, denkt aan oer-Hollandse producten en kleding van goede kwaliteit. Met kerst mogen we graag gezien worden in prachtige kleding. De feestkleding van Hema is uitermate geschikt om jouw kerst op een fijne en comfortabele manier door te brengen. Wil jij shine met kerst? Kies dan voor een kerstoutfits van Hema.

De leukste feestkleding voor kinderen van de Hema.
Van links naar rechts: kinderoverhemd met zwarte strikjes printkinderrok zwart van tule en haarband cadeautje met verlichting.


Foute kerstkleding

Foute kerstkleding is al een aantal jaar helemaal hip en happening. Ook in 2018 kun je weer met een gerust hart in extreem foute kerstkleding verschijnen. De Hema heeft ook voor 2018 weer een unieke en zeer uitgebreide foute kerstkleding collectie. Dit jaar heeft de Hema zelfs foute kerstkleding voor je hond!

Gezin met hond in foute kerstkleding verkleed als elf.
Van links naar rechts: huisdier onesie, pyjama elf rood en sloffen in de vorm van elfenvoetjes.


Voor op de kersttafel

Heb je de cadeautjes in huis en de juiste kleding in de kast? Dan is het tijd om na te denken wat je met kerst op de kersttafel gaat zetten. Ga je dit jaar lekker koken of bak je iets overheerlijk af? En hoe ga je de kersttafel dit jaar aankleden? Met de kook en tafelaccessoires van de Hema maak je er iets speciaals van. Heb je ook al gedacht aan een heerlijke wijn? De wijnen van de Hema zijn bijna allemaal bekroond door absolute wijnkenners.

Feestelijke kersttafel met mooi service en lekkere wijnen.
Van links naar rechts: Geweven servet met een stippendessin, Glühwein appel-kaneel en Goudkleurig menu- of naamkaartje met rendier.


Dit artikel is geschreven samen met Hema. Alles kan met kerst!