Terug naar blog artikelen Je zakenrelatie laten weten dat je hem waardeert? Zo doe je dat
Inspiratie

Je zakenrelatie laten weten dat je hem waardeert? Zo doe je dat

Bedankt… bedankt dat jij er bent! Zakelijke partnerschappen zijn essentieel voor het succes van elke onderneming. Er zijn er immers twee nodig om een bedrijf goed te laten lopen. Maar, een goed zakelijk partnerschap in stand houden is niet altijd gemakkelijk. Een manier om je zakenrelatie tevreden en productief te houden is hem te laten weten dat je hem waardeert. Bedank hem voor zijn harde werk en toewijding. En hoe doe je dat nu beter dan door onderstaande tips te volgen? Lees snel verder.

Kies een uniek geschenk dat herinnert en gewaardeerd zal worden.
Kies een uniek geschenk dat herinnert en gewaardeerd zal worden.

Verstuur een kaart

Gewoon een kaartje om te laten weten dat je aan diegene denkt. Maak een mooie zakelijke kerstkaart en zet je zakenrelatie in het zonnetje. En hoe laat je dat zonnetje nu beter doorschijnen dan door te kiezen voor een kaart met foliedruk? Kies bijvoorbeeld voor een kaart met goudfolie, zilverfolie of roséfolie. Design de kaart met een mooie foto van je personeel en je zult niet snel vergeten worden. Wil je net dat stapje verdergaan? Start dan met een blanco ontwerp en kies voor een kerstkaart op hout. Voeg een eigen foto, tekst en logo toe en jouw one-of-a-kind kerstkaart is ready to go.


Geef een borrel

Wil je graag wat meer geven naast prachtige, zelf ontworpen kerstkaarten? We kunnen dat best begrijpen. Nadat we er lang op hebben moeten wachten, mag het eindelijk weer! Gezellig samen zijn. Wat de reden ook is, een bijeenkomst organiseren voor een zakelijke ontmoeting kan een geweldige manier zijn om verstandhouding en relaties op te bouwen met klanten en collega's. Een mooie bijkomstigheid is dat deze bijeenkomsten meestal erg gezellig zijn! Er gaat niets boven lekker eten en een goed gesprek om het ijs te helpen breken en een goede verstandhouding op te bouwen. Dus, als je een manier zoekt om je volgende zakelijke bijeenkomst wat meer ontspannen en vriendelijker te maken, overweeg dan een bijeenkomst te organiseren. Wellicht de sleutel tot een nieuwe succesvolle samenwerking?

Organiseer een gezellige bijeenkomst voor een zakelijke ontmoeting.
Organiseer een gezellige bijeenkomst voor een zakelijke ontmoeting.

Geef een mooi presentje

Een zakenpartner is iemand met wie je een professionele relatie hebt. Dat kan een collega, klant of leverancier zijn. Bij het geven van geschenken zijn er een paar dingen die je in gedachten moet houden. Denk eerst aan de relatie die je met de persoon hebt. Zijn jullie hechte vrienden of meer toevallige kennissen? Ten tweede, denk na over wat de persoon leuk vindt. Wat zijn zijn hobby's of interesses? Probeer ten slotte een uniek geschenk te kiezen dat herinnert en gewaardeerd zal worden. Een welgemeend bedankbriefje of een mooie kerstkaart kan een zinvolle manier zijn om je waardering te tonen. Wat je ook kiest, het belangrijkste is dat je laat zien dat je oprecht dankbaar bent voor de fijne samenwerking!