Terug naar prijsvragen Win 2 vrijkaartjes voor het Kerstcircus Ahoy Rotterdam 2023

Win 2 vrijkaartjes voor het Kerstcircus Ahoy Rotterdam 2023

De uiterste inzenddatum van deze prijsvraag is verlopen.

De winnaars zijn bekend!

Tot 15 december 2023 kon je deelnemen aan de Win vrijkaartjes voor het Kerstcircus Ahoy prijsvraag. 84 deelnemers hebben meegedaan aan de winactie Win 2 vrijkaartjes!! Heb jij meegedaan en ben je benieuwd of je gewonnen hebt? Kijk dan snel of jouw naam in de lijst hieronder staat.


  • E. Pyle, Huizen

Alle winnaars hebben inmiddels een e-mail van ons ontvangen. Kerstmarkten.net wenst jullie veel plezier met de gewonnen prijs!


Om kans te maken op 2 vrijkaartjes moet je de onderstaande drie vragen beantwoorden.

Komt dat zien, komt dat zien! Kerstcircus Ahoy. Het oudste en grootste kerstcircus van Nederland. Aan het einde van het jaar is het altijd extra gezellig in Rotterdam Ahoy. In het sfeervolle Ahoy Theater verzamelt zich dan de crème de la crème van de internationale circuswereld. Van 25 december 2023 t/m 1 januari 2024 trakteert een groot aantal topartiesten uit alle windhoeken het hooggeëerde publiek op een wervelende, nieuwe show voor jong en oud. Geniet van ijzersterke acrobatiek, unieke vertederende acts met dieren, doldwaze clowns en meer! Er is zoveel méér te zien, te horen en te doen in en om Kerstcircus Ahoy. O.a. een live circusorkest dat alle acts muzikaal omlijst, in de voorpiste van het Ahoy Theater heuse attracties en natuurlijk volop lekkers te eten en te drinken. Kortom, alle ingrediënten voor een onvergetelijk dagje uit voor jong en oud.

Kerstcircus Ahoy

Openingsdagen

ma 25 december 2023 t/m ma 1 januari 2024

Openingstijden

ma-zo 11:00 tot 18:30

Vandaaggesloten

Prijzen

€ 34,95 Tribuneplaats
€ 27,50 Tribuneplaats kids
€ 44,95 Gold seats
€ 37,50 Gold seats kids
€ 39,95 Rolstoelplaats
€ 49,95 VIP (Loges)
€ 42,50 VIP (Loges) kids
€ 2,95 Programmaboek
€ 19,00 Parkeerticket

Meer informatie

Wat kun je winnen?

We mogen één winnaar gelukkig maken met twee tribunetickets voor een gratis voorstelling op zondag 31 december van 11:30 uur! Deelname aan deze winactie is gratis en kan tot en met vrijdag 15 december 2023.

Niet gewonnen?
Niet gewonnen? Bestel nu kaarten voor Kerstcircus Ahoy.

Meer weten?

Proef de sfeer en laat je inspireren op onze detailpagina van Kerstcircus Ahoy Rotterdam. Bezoek de officiële website voor uitgebreide bezoekersinformatie.