Kerstmarkten Groningen 2017

Filters: Nederland Groningen

Kerstmarkten in Groningen 2017

Breng een bezoek aan één van de onderstaande 4 kerstmarkten in Groningen (Nederland). Laat ons via een recensie weten wat u van de kerstmarkt in Groningen 2017 heeft gevonden.

4 resultaten

Winter is Coming Fair

Groningen, Nederland

De winter is in aantocht en sinterklaas is in het land. De dagen worden korter en kaarsjes kunnen aan. Wat is er nu gezelliger om je sinterklaas en kerstinkopen onder 1 dak te vinden?

Lees verder
24 november 2017 Vandaag gesloten

Zweedse Kerstmarkt

Groningen, Nederland

De Zweedse Kerstmarkt is het leukste cadeautje van de koude decembermaand. Dé kans om de laatste kerstcadeaus te scoren en vooral hét weekend om te genieten van Zweeds geluk en heel veel Scandinavisch moois bij ruim 80 specialisten.

Lees verder
9 december - 10 december 2017 Vandaag gesloten

Kerstmarkt Groningen Martinikerk

Groningen, Nederland

16 December gaat het weer gebeuren. Kerstmarkt Groningen : Martinikerk Editie! Na een succesvolle markt afgelopen jaar zal ook dit jaar de Martinikerk weer zijn deuren open slaan voor een supergezellige kerstmarkt.

Lees verder
16 december 2017 Vandaag gesloten

Kerstmarkt Groningen Martinikerk Editie

Groningen, Nederland

16 December gaat het gebeuren. Kerstmarkt Groningen: Martinikerk Editie is een kerstmarkt zoals Groningen deze nog nooit gezien heeft. Proef hier de echte originele kerstsfeer zoals deze ook te beleven is in alle Duitse steden. Alles wordt uit de kas

Lees verder
16 december 2017 Vandaag gesloten
D-deals

Ontdek de unieke kerstmarkten in Valkenburg

  • 1 of 2 overnachtingen
  • Kortingsvoucher voor diner
  • Uitgebreid ontbijtbuffet
  • Entree Kerstmarkt Valkenburg
Bekijk deal
per kamer v.a.
67.50
Prijsvraag

Gratis toegangskaartjes?!

Kans maken op vrijkaarten voor een kerstmarkt of gratis toegang voor een winterfair en andere leuke evenementen? Simpel: doe mee met onze prijsvragen.