Populairste kerstmarkten – Deze week

1: Kerstmarkt Leiden

Leiden, Nederland

De Leidse kerstmarkt is de enige drijvende kerstmarkt van Nederland, met aangrenzende ijsbaan en nostalgische kermis op de kade. Het is vanaf de kerstmarkt ook mogelijk om een rondvaart te maken vanuit de insteekhaven van de kerstmarkt.

Lees verder
15 december - 27 december 2017 Vandaag gesloten

2: Country & Christmas Fair

Utrecht, Nederland

Laat u betoveren door de sprookjesachtige sfeer van Country & Christmas Fair 2017. Terwijl buiten de vrieskou kraakt, spelen zich hier de warmste verhalen af. Rond het kasteel zorgen lichtjes, prachtige decoraties en kerstbomen voor een feestelijke ambiance en gezellige shopbeleving.

Lees verder
21 november - 26 november 2017 Vandaag gesloten

3: Kerstmarkt Aken (Aachen)

Aken, Duitsland

De kerstmarkt van Aken – de charme van feestelijke kerstkraampjes in de omgeving van de dom en het stadhuis. Ieder jaar opnieuw tijdens de periode voor kerstmis veranderen de pleinen en steegjes in de omgeving van het Akense stadhuis in een sfeervol paradijs van schitterende lichtjes en prachtige kleuren, feestelijke klanken en verleidelijke (aangename) geuren.

Lees verder
18 november - 23 december 2017 Vandaag gesloten

4: Kerstmarkt CentrO Oberhausen

Oberhausen, Duitsland

De kerstmarkten van Oberhausen zijn niet alleen bijzonder populair onder Nederlanders, een van de kerstmarkten ligt ook nog eens bij een winkelcentrum met maar liefst tweehonderd winkels. Je kunt deze kerstmarkt dus prima combineren met een middagje shoppen en kerstinkopen doen.

Lees verder
16 november - 23 december 2017 Vandaag gesloten

5: Kerstmarkt Münster

Münster, Duitsland

Midden in de historische binnenstad van Münster worden er op vijf prachtige pleinen met elk hun eigen sfeer en karakter vijf romantische kerstmarkten gehouden met in totaal 300 kraampjes.

Lees verder
27 november - 23 december 2017 Vandaag gesloten

6: Groote kerstmarkt Dortmund

Dortmund, Duitsland

Bezoek een van de grootste en mooiste kerstmarkten van Duitsland! Bij de rond 300 kraampjes met kunstnijverheid, kerstdecoraties, bijzonder speelgoed en nog veel meer vindt u bijna alles wat uw hart begeert in deze gezellige tijd.

Lees verder
23 november - 30 december 2017 Vandaag gesloten

7: Castle Christmas Fair

Heemskerk, Nederland

Castle Christmas Fair, dé indoor en outdoor kerstmarkt van Noord-Holland wordt gehouden van 07 t/m 10 december 2016 in Slot Assumburg te Heemskerk.

Lees verder
7 december - 10 december 2017 Vandaag gesloten

8: Kerstmarkt Essen

Essen, Duitsland

Sfeerverlichting, feestelijkheden en een vleugje kaneel in de lucht – van 23 november tot 23 december 2017 vergroot de Internationale kerstmarkt Essen al weer voor de 44ste keer de voorpret op het geschenkfeest. Met meer dan 250 sfeervol ingerichte marktkraampjes kan deze markt tot een van de mooiste kerstmarkten in Duitsland worden gerekend.

Lees verder
23 november - 23 december 2017 Vandaag gesloten

9: Allerhande Kerstfestival 2017

Utrecht, Nederland

Op 8, 9 en 10 december brengt Albert Heijn klanten alvast in sprookjesachtige kerstsferen tijdens het derde Allerhande Kerstfestival. Het foodfestival vindt plaats in het tot winterwonderland omgetoverde Spoorwegmuseum in Utrecht en neemt jong en oud mee op reis door het kerstmenu van 2017.

Lees verder
8 december - 10 december 2017 Vandaag gesloten

10: Oberhausener Weihnachtswald (Altstadt)

Oberhausen, Duitsland

Een bos in het midden van de stad? - Twee dingen die op het eerste gezicht niet bij elkaar passen, is de aantrekkingskracht van de Advent in de stad Oberhausen.

Lees verder
21 november - 23 december 2017 Vandaag gesloten