Kerstmarkt Ulm

0 reviews Schrijf een review

Op de Münsterplatz, tegen de imposante achtergrond van het Ulmer munster, de hoogste kerktoren ter wereld, zorgen ruim 130 versierde kraampjes voor een feestelijke kerstsfeer. De kerststal met echte schapen en levensgrote figuren, de sprookjestent en de sfeervolle events wekken elke dag opnieuw veel enthousiasme. Ook Neu-Ulm keert terug naar vroegere tijden. Op de middeleeuwse kerstmarkt worden activiteiten als boogschieten en messen werpen georganiseerd en allerlei ambachten – waaronder smeden en kaarsen maken – uitgeoefend. Speciale kerstarrangementen en extra stadsrondleidingen maken het feestprogramma compleet.

Meer informatie?

Kijk voor de meest actuele informatie over dit evenement op de website.


Met de auto naar Ulm

Ulm ligt op ongeveer 672 kilometer afstand van Utrecht. Met de auto doe je er vanuit Utrecht zo’n 7 uur over om Ulm te bereiken.

Heb je al een milieusticker? (Voorkom een boete!)

Ulm valt binnen een Milieuzone (Umweltzonen) waar een Milieusticker (Umweltplakette) verplicht is. Voor slechts € 12,50 inclusief verzendkosten kun je op Milieusticker-Duitsland.nl éénvoudig online een Milieusticker voor Duitsland aanvragen. Let op! Géén milieusticker, een oude rode sticker of rijdt je met een gele sticker in een Umweltzone waar de groene sticker verplicht is? Dan riskeer je een boete van € 80,00.


Stedentrip Ulm

Ulm is dan ook een stad die de moeite waard is voor een stedentrip, boek eenvoudig een goedkope hotelovernachting. Bijvoorbeeld de accomodatie Orange Hotel und Apartments. Bekijk hieronder de verschillende hotelaanbieders:

Lees verder
6
HotelSpecials.nl

Blijf overnachten vlakbij Kerstmarkt Ulm

Samen met HotelSpecials hebben we aantal hotels in de buurt van Ulm voor je uitgezocht.

Bekijk Hotels
Verplicht

Met de auto naar Ulm? Vergeet niet de Mileusticker!

Reis je binnen de milieuzone dan is een umweltplakette verplicht. Voorkom een boete van € 80,00!

Meer informatie
gratis verzending
12.50
Belangrijk

Winterbanden in Duitsland

Het is in Duitsland verplicht winterbanden, vier seizoenen banden of all season banden te hebben indien er sprake is van winterse omstandigheden.

Meer over winterbanden

Kenmerken

  • Kindvriendelijk
  • Rolstoel geschikt

Locatie Ulm

evenementen in de buurt