Meldingen ontvangen?

Altijd direct op de hoogte van de nieuwste artikelen vol inpiratie en de leukste prijsvragen!

Terug naar informatie artikelen Adventskalenders gevuld met lekkere chocolade
Cadeaus

Adventskalenders gevuld met lekkere chocolade

Je wilt een adventskalender met chocolade weggeven als relatiegeschenk, wat is er dan allemaal mogelijk?

Een adventskalender is een kalender waarmee je vanaf 1 december 24 dagen aftelt tot aan 25 december, kerst.  Elke dag maak je een venster open en mag je een heerlijk chocolaatje eruit nemen. Een leuk en lekkere weggever die al sinds de vorige eeuw ongekend populair is. Ook de zakelijke markt heeft de adventskalender ontdekt als relatiegeschenk voor medewerkers en relaties.

Adventskalenders gevuld met lekkere chocolade
Adventskalenders gevuld met lekkere chocolade.

Wat is er nu allemaal mogelijk met een adventskalender, wij zetten de mogelijkheden voor je op een rij.

1. Diverse modellen

Je kunt kiezen uit diverse modellen adventskalenders. Je hebt natuurlijk de standaard modellen zoals een A4 of A5 formaat. Maar er Zijn ook modellen in de vorm van een toren, rond, in de vorm van een auto, truck of kerstster. Ook is het mogelijk om een adventskalender in een eigen ontwerp te laten maken.


2. Chocolade vulling

De vulling van de adventskalenders. Alle adventskalenders zijn gevuld met lekkere merkchocolade. Denk aan merken als Milka, Barry Callebaut of Lindt chocolade. Je kunt je keuze maken uit welke chocolade je wilt.


3. Je eigen ontwerp

Als je de keuze hebt gemaakt uit een model en de vulling, kun je het ontwerp gaan invullen. De gehele buitenzijde van de kartonnen doos van de adventskalender kun je in full colour bedrukken. Dus zowel de voorzijde, als achterzijde als zijkant wordt bedrukt met jullie ontwerp. En dat alles in full colour.

Elke dag aftellen tot aan de kerst dagen De 5 voordelen van adventskalenders als relatiegeschenk

Veel klanten maken hier gebruik van door foto’s van producten, medewerkers of het bedrijfspand erop af te beelden in samenhang met een kerstsfeer, het logo en een mooie kerstwens. Eigenlijk is er heel veel mogelijk. Ook al sje niet zo creatief bent is er ene oplossing. Wij hebben een groot aantal standaard ontwerpen waaruit je kunt kiezen en aan dat standaard ontwerp kunnen wij jullie logo en kerstwens toevoegen. Dan heb je ook een eigen adventskalender. Als derde mogelijkheid kunnen wij een van onze ontwerpers een ontwerp laten maken (tegen een meerprijs).


4. Verpakking

Je kunt er ook voor kiezen om de adventskalender te laten verpakken in een verzenddoos (meerprijs).


5. Orderbevestiging

Nadat jullie ontwerp is vastgesteld maakt de DTP afdeling een digitale drukproef. Deze drukproef mailen wij samen met de orderbevestiging naar je toe. Is alles akkoord dan start het drukproces. Houd welk rekening met 20 werkdagen levertijd!