Meldingen ontvangen?

Altijd direct op de hoogte van de nieuwste artikelen vol inpiratie en de leukste prijsvragen!

Terug naar blog artikelen Maak je kerstgroet extra speciaal met Kaartje2go
Inspiratie

Maak je kerstgroet extra speciaal met Kaartje2go

Het is weer bijna december! Tijd om de kerstboom gezellig op te tuigen, prachtige lichtjes in de tuin te hangen en familie en vrienden blij te maken met een mooie kerstkaart. Dit jaar maak je je kerstgroet extra speciaal met een persoonlijke kerstkaart. Bij Kaartje2go kun je namelijk zelf kerstkaarten maken zoals jij het wilt. Je hebt de keuze uit heel veel verschillende kerstkaarten, zoals moderne kerstkaarten, kerstkaarten met foto en kerstkaarten met jaartal!

Persoonlijke kerstkaarten zelf maken

Bij Kaartje2go kun je kiezen voor een leuk ontwerp uit de galerij, of starten met een blanco kaart. Wat je ook kiest, je kunt de kaart helemaal naar je eigen smaak maken. Plaats bijvoorbeeld een foto van jou, je gezin of je huisdier. Verander de achtergrond, plaats een feestelijk kader en/of maak gebruik van de vele kerstfiguren om je kerstkaart nog vrolijker te maken. En natuurlijk schrijf je een lieve tekst in je favoriete lettertype met bijpassende kleur. Bestel een GRATIS proefdruk zodat je kunt zien of de kaart helemaal naar wens is.

Persoonlijke kerstkaarten komen helemaal tot z'n recht in een kaartenrek.
Persoonlijke kerstkaarten komen helemaal tot z'n recht in een kaartenrek.

Bij Kaartje2go kun je kiezen uit verschillende mooie extra's voor jouw kerstkaarten. Zo hebben we verschillende luxe papiersoorten, zoals stijlvol linnen of feestelijk parelmoer. Wist je trouwens dat je bij een pakketje kerstkaarten GRATIS rode enveloppen kunt kiezen? Voor een klein bedrag extra kun je ook gaan voor gouden of zilveren enveloppen, voor een extra luxe uitstraling. Met een mooie sluitzegel en/of adressticker maak je je kerstkaart helemaal af!


Tips voor een leuke kerstfoto

Foto kerstkaarten zijn ontzettend leuk om te maken en te versturen. Een kerstige foto past hierbij helemaal in de sfeer! Je kunt bijvoorbeeld een kerstige setting opzoeken, zoals een kerstmarkt of een kerstboomkwekerij. Maar je kunt je foto ook bewerken met de kerstfiguren in onze kaartmaker. Plaats bijvoorbeeld kerstmutsjes op de hoofden en gebruik een kader met sneeuw. Zo heb je in een handomdraai een sfeervolle foto kerstkaart!

Speciale kerstkaarten sturen met Kaartje2Go.
Speciale kerstkaarten sturen met Kaartje2go.

Bestel en verstuur kerstkaarten online

Kerstkaarten maken doe je bij Kaartje2go dus in een handomdraai! En wist je dat Kaartje2go jouw kerstkaarten graag voor je op de post doet? Je betaalt ook het decembertarief, dus je kerstkaarten online versturen is net zo goedkoop als je kaarten zelf op de bus doen. Dus waar wacht je nog op? Start met het maken van jouw eigen persoonlijke kerstkaarten. Zo maken we kerst samen extra feestelijk dit jaar.