Dinsdag 23 oktober 2018 Kerstmarkten.net Bugje gevonden?

We hebben er de afgelopen maanden hard aan gewerkt. Het ontwerp is geheel vernieuwd, maar alle vertrouwde functies zijn aanwezig. Het vertrouwde aanbod aan kerstmarkten en andere evenementen in een nieuw jasje. Een overzichtelijke navigatie waardoor je sneller inspiratie kunt vinden en makkelijker de sfeer kunt proeven. De vernieuwde website zal optimaal werken op je tablet, mobiel en computer.

Slim zoeken met Filters

Met het zeer handige filter systeem is het nu nog makkelijker om evenementen te vinden. De mogelijkheden zijn eindeloos... maak een selectie en het resultaat is direct zichtbaar.

Nieuw ontwerp van homepage Kerstmarkten.net

Weet je al waar je heen wilt gaan? Zoek dan op naam. Is er komend weekend een kerstmarkt in de buurt geopend? Zoek dan bijvoorbeeld op regio en datum. Of ben je op zoek naar een rolstoeltoegankelijk evenement? Filter dan op kenmerken.

Favorieten evenementen opslaan

Voeg interessante evenementen toe aan je persoonlijke favorieten. Vervolgens kun je op deze pagina een overzicht bekijken en vervolgens delen met je vrienden, kennissen of familie. Bekijk alle evenementen voor leuke uitstapjes.

Hoe kun je favorieten evenementen opslaan?

Schrijf een review!

Reeds een kerstmarkt of ander evenement bezocht? Laat andere bezoekers weten wat jij ervan hebt gevonden en schrijf een review. Op de pagina van het evenement kun je eenvoudig via "Schrijf een review" een beoordeling achterlaten.
Schrijf een review en maak kans op een VVV Cadeaukaart

Maak kans op een VVV Cadeaubon

Onder alle bezoekers die in oktober tot en met december een beoordeling schrijven verloten wij vijf VVV Cadeaukaarten t.w.v. €10,-. Maak ook kans en schrijf nu een review!

Bugje gevonden?

De komende dagen zullen we nog optimalisaties doorvoeren en het ontwerp aanscherpen. Heb je iets ontdekt dat niet goed werkt? Dan kun je het direct aan ons melden via dit formulier.