Terug naar blog artikelen 5 manieren om op te vallen op een kerstmarkt met je kerst producten
Inspiratie

5 manieren om op te vallen op een kerstmarkt met je kerst producten

Wil je graag opvallen op een kerstmarkt en heb je geen idee hoe dat moet? Maak je maar geen zorgen. Na het lezen van dit artikel weet je precies hoe je bij kerstmarkten kan opvallen met je kerst producten.

Zorg ervoor dat je met goede eyecatchers de aandacht krijgt.
Zorg ervoor dat je met goede eyecatchers de aandacht krijgt. 

1. Laat een muts bedrukken

Om goed op te vallen op een kerstmarkt wil je goed van start gaan. Een muts met logo bedrukken is een goede manier om je merk te promoten op een kerstmarkt. Ontwerp een foute kerstmuts bij de kerstmarkt. Mutsen vallen vrij goed op in de menigte. Met behulp van een foute kerstmuts kan je extra goed opvallen.


2. Deel kerstkaarten uit

Kerstkaarten verkopen op een kerstmarkt is een hele goede boost voor je promotie. Kerstkaarten verkopen is een snelle manier om je merk te verspreiden. Het leukst is om zelf iets te ontwerpen en vervolgens de kerstkaarten drukken. Zelf een ontwerp maken is het beste omdat je kerstkaart dan niet snel vergeten wordt.


3. Zet een mooie banner neer

De klassieke manier om je kraampje op te laten vallen is een leuke kerstbanner. Een banner heeft het voordeel dat het in verschillende maten beschikbaar is. Bij een grotere banner heb je het voordeel dat je logo al van ver weg goed zichtbaar is. Je kunt het formaat zelf bepalen.

Top 10 kerstmarkten in Nederland Bekijk ook de leukste en meest bezochte Nederlandse kerstmarkten.


4. Doe een foute kersttrui aan

Wat is er nou nog leuker dan een foute kersttrui met kerst? Met foute kersttruien heb je een goede eyecatcher voor je kraampje op de kerstmarkt. Foute kersttruien op een kerstmarkt zijn helemaal in. Dus zorg ervoor dat je een origineel ontwerp hebt zodat je opvalt. Met een foute kersttrui kan je op een grappige manier je bedrijf promoten op de kerstmarkt.


5. Deel lekkere hapjes uit

Iets lekkers uitdelen helpt altijd goed om bezoekers rond je kraampje te krijgen. Zolang mensen gratis eten krijgen zullen ze langs je kraampje komen om te kijken. Een goede, maar een wat duurdere manier om snel de aandacht van het publiek te krijgen. Als je hapjes uitdeelt kan je bijvoorbeeld cocktailprikkers of hamburger prikkers bedrukken met je eigen merknaam. Ook kan je servetjes met eigen logo bedrukken.

Kortom er zijn diverse manieren om op te vallen bij een kerstmarkt. Zorg ervoor dat je met goede eyecatchers de aandacht krijgt en laat drukwerk in je voordeel werken.