We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. Meer informatie

Maak kans op 2 vrijkaarten voor Country & Christmas Fair!

De uiterste inzenddatum van deze prijsvraag is verlopen.

De winnaars zijn bekend!

Tot 15 november 2017 kon je deelnemen aan de Country & Christmas Fair prijsvraag. Door mee te doen aan onze prijsvraag kon je 2 vrijkaarten voor Country & Christmas Fair winnen! Heb jij meegedaan en ben je benieuwd of je gewonnen hebt? Kijk dan snel of jouw naam in de lijst hieronder staat.

  • A.M. Vergeer, Papekop
  • Annet Pfaff, Tonden
  • Astrid Verdonk, Beuningen
  • Franscis de Klerk, Leerdam
  • Jos Verboven, Hoevenen (België)
  • Pieta van der Wijst, Sint Hubert
  • RM Keuter, Hendrik-Ido-Ambacht
  • Vivian van Brederode, Zaandam
  • j van vliet, de lier
  • neeltje van der stap, schiedam

Alle winnaars hebben inmiddels een e-mail van ons ontvangen. Kerstmarkten.net wenst jullie veel plezier met de gewonnen prijzen!


Al 20 jaar een unieke Kerstbeleving in sprookjessferen

De Country & Christmas Fair is in 20 jaar tijd uitgegroeid tot de grootste, mooiste en meest gevarieerde Kerstfair van de Benelux! Vanaf het moment dat u door de toegangspoorten loopt ademt u kerst in fabelachtige sferen. Naast het neerzetten van een sfeervolle ambiance, is het voor de organisatie iedere editie weer van groot belang om haar bezoekers een rijk aanbod aan stands te bieden. Zo wandelt u langs vele unieke stands, ieder met een eigen en uniek aanbod. Met onder andere leuke kerstsnuisterijen, delicatessen, prachtige woonaccessoires, antiek en kunst, mode- en cosmeticaproducten en meer is het aanbod zeer divers te noemen!

Als het koude winterzonnetje achter de horizon is verdwenen, lichten de honderdduizenden kerstlichtjes de Country & Christmas Fair prachtig op; een waar kunstwerk om te aanschouwen. Ook worden de vuurkorven ontstoken, draait de spetterende licht en watershow op volle toeren en zijn de stands tot liefst 22:00 uur geopend om op uw gemak langs te kuieren.

Kortom, de Country & Christmas Fair is het event in het midden van Nederland om in die o zo heerlijke kerstsfeer te komen, graag tot ziens!

Wat moet je er voor doen?

Om kans te maken op 2 vrijkaartjes voor dit evenement, moet je drie vragen beantwoorden.

We geven i.v.m. de 20 editie totaal 20 kaartjes weg (10 x 2) gratis toeganskaarten onder alle inzendingen! Winnaars krijgen die twee toeganskaarten thuis gestuurd krijgen. Deelname aan deze winactie is gratis en kan tot 15 november 2017.

Meer weten?

Proef de sfeer en laat je inspireren op onze detailpagina van Country & Christmas Fair. Bezoek de officiële website voor uitgebreide bezoekersinformatie.