Kerstmarkt Eext

0 reviews Schrijf een review

Kerstmarkt onze winkel Eext

In de donkere dagen voor Kerst kunt u dit jaar genieten van de Kerstmarkt in en buiten "onze winkel" aan de Stationsstraat te Eext.

De stationsstraat wordt op 15 december omgetoverd tot een prachtig en sprookjesachtig decor waarin je terug gaat naar het Engeland van 1850. De vrijwilligers van de kerstmarkt in Eext zullen gekleed zijn in Dickensstijl. Ook de medewerkers in de stands worden in de gelegenheid gesteld de Dickenskleding te dragen. Er is een gratis ijsbaantje voor de jeugd. 

Charles Dickens leefde van 1812 tot 1870 en is de bekendste en invloedrijkste Engelse schrijver uit de 19e eeuw. De sprookjesachtige wereld die Dickens beschreef was vooral de wereld van zijn vroegste jeugd. De Victoriaanse tijd, genoemd naar Queen Victoria is een tijd van grote sociale tegenstellingen, van rijkdom maar ook van grote armoede, wat uiteraard te zien is op de Eexterkerstmarkt in  Dickenstijl.

Wandel langs de kramen waar mooie, lekkere en ambachtelijke producten te vinden zijn die u alvast in kerststemming brengen. Lekker opwarmen kan met een hapje en drankje. De Kerstman zal de kerstmarkt van Eext bezoeken. In "onze winkel" zijn prachtige geschenken te koop. De markt vindt plaats op zaterdag 15 december van 13.00 -19.00 uur. zie ook https://kerstmarkt-eext.jouwweb.nl/

Meer informatie?

Kijk voor de meest actuele informatie over dit evenement op de website. Je kunt ook een bezoek brengen aan Facebook.


Met de auto naar Eext

Eext ligt op ongeveer 188 kilometer afstand van Utrecht. Met de auto doe je er vanuit Utrecht zo’n 2 uur over om Eext te bereiken.


Stedentrip Eext

Eext is dan ook een stad die de moeite waard is voor een stedentrip, boek eenvoudig een goedkope hotelovernachting. Bijvoorbeeld de accomodatie De Rustende Jager. Bekijk hieronder de verschillende hotelaanbieders:

Lees verder
10
Wehkamp

Kerstdagen in een sfeervol ingericht huis

Kleed je huis extra gezellig aan rond de feestdagen met de perfecte kerstboom, kerstdecoratie en versiering in jouw stijl.

HotelSpecials.nl

Blijf overnachten vlakbij Kerstmarkt Eext

Samen met HotelSpecials hebben we aantal hotels in de buurt van Eext voor je uitgezocht.

Bekijk Hotels
Bol.com

'n Gezellige kerst met de mooiste decoratie

Elk jaar opnieuw genieten we van de bijzondere sfeer van kerst. Bij Bol.com vind je alles voor een piekfijne kerst.

Kenmerken

  • 25+ kramen
  • Drinken
  • Eten
  • Gezin
  • Gratis parkeren
  • Kerstman
  • Kindvriendelijk
  • Levende kerststal
  • Live muziek
  • Schaatsbaan

Locatie Stationsstraat

evenementen in de buurt