Terug naar blog artikelen Laat de magie van kerst smaken: Kerst catering op zijn best
Koken

Laat de magie van kerst smaken: Kerst catering op zijn best

Met de kerstdagen voor de deur is het tijd om jezelf en je dierbaren te trakteren op een onvergetelijke culinaire ervaring. Hapjes aan Huis bezorgd met trots al sinds 2008 smakelijke kerst catering bij bedrijven, aan huis en op verschillende locaties door heel Nederland. Ontdek de magie van onze kerst catering en geniet van een feestelijk samenzijn zonder zorgen.

Gezellig met de familie tijdens kerstmis genieten van een kerstbuffet
Gezellig met de familie tijdens kerstmis genieten van een kerstbuffet

Kerstbuffet bestellen: Feestelijk genieten in overvloed

Een kerstbuffet is de perfecte manier om een overvloed aan smaken te delen en samen te komen. Onze kerstbuffetten zijn samengesteld met zorg en aandacht voor detail, zodat je gasten kunnen genieten van een feestelijke variatie aan gerechten. Van traditionele lekkernijen tot moderne culinaire hoogstandjes, ons kerstbuffet brengt de warmte en gezelligheid van Kerstmis naar elke tafel.


Kerst gourmet: Sfeervol samenzijn rond de gourmettafel

Maak van kerst een interactieve en gezellige ervaring met ons kerst gourmet. Kies uit een scala aan hoogwaardige ingrediënten en laat iedereen zijn eigen culinaire meesterwerkjes creëren. Onze gourmetgerechten zijn met zorg samengesteld om de kerstsfeer te versterken, zodat jij en je gasten kunnen genieten van een sfeervol samenzijn rond de gourmettafel.

Ga gezellig met kerstmis met de familie fourmetten, dit is een Nederlandse traditie
Ga gezellig met kerstmis met de familie fourmetten, dit is een Nederlandse traditie

Kerstdiner voor thuis: Gemak en smaak in eigen huis

Breng de sfeer van een restaurant naar de intimiteit van je eigen huis met ons kerstdiner voor thuis. Onze chef-koks hebben met passie een menu samengesteld dat niet alleen smakelijk is, maar ook gemak biedt. Laat ons de catering verzorgen, zodat jij je kunt concentreren op het creëren van kostbare kerstherinneringen met je dierbaren, allemaal in de comfortabele setting van je eigen huis. Of zet je eigen kerstdinner op tafel en koop luxe producten hiervoor.


Kerst high tea: Een theatrale verwennerij

Vier Kerstmis met een vleugje elegantie met onze kerst high tea. Laat je betoveren door een selectie van heerlijke zoete en hartige lekkernijen, vergezeld van verfijnde thee. Onze kerst high tea is een theatrale verwennerij voor de zintuigen, perfect voor een ontspannen middag vol warmte en genegenheid.

Geniet van een luxe higtea tijdens de feestdagen met lekkere zoetigheden erbij
Geniet van een luxe higtea tijdens de feestdagen met lekkere zoetigheden erbij

Kersthapjes bestellen: Kleine smaakexplosies van vreugde

Voor een feestelijke knaller zijn onze kersthapjes de ideale keuze. Van klassieke favorieten tot verrassende nieuwe smaken, onze kersthapjes zijn kleine smaakexplosies van vreugde. Laat ons de catering verzorgen en breng je gasten in de feeststemming met deze heerlijke, handzame lekkernijen.

In de drukke kerstperiode biedt onze kerst catering de perfecte oplossing om te genieten van heerlijk eten zonder stress. Bestel vandaag nog en laat ons jouw kerstfeest transformeren in een onvergetelijke culinaire ervaring!