Meldingen ontvangen?

Altijd direct op de hoogte van de nieuwste artikelen vol inpiratie en de leukste prijsvragen!

Terug naar blog artikelen Amsterdam in a Box: de allerlekkerste lokale drink- en etenswaren in een box
Vrije tijd

Amsterdam in a Box: de allerlekkerste lokale drink- en etenswaren in een box

Als je aan kerst denkt komen er al snel een paar dingen in je op. Gourmetten met je familie, de kerstboom opzetten, kerstmarkt in o.a. Amsterdam bezoeken en een kerstpakket van je werkgever ontvangen bijvoorbeeld.

In onze hoofdstad kan het niet anders dan dat er groots uitgepakt wordt met kerst. En dat gebeurd dan ook volop door zowel de bewoners als de bedrijven als de stad zelf. Van de Rai tot het Museumplein tot Amsterdam Noord vind je de leukste kerstmarkten, activiteiten en winkels.

Amsterdam sfeervol verlicht op straat tijdens kerstmis!
Amsterdam sfeervol verlicht op straat tijdens kerstmis!

Neem de Rai, waar je kan schaatsen (binnen en buiten), curlen, losgaan op après-ski muziek, een rondje reuzenrad, langlaufen, filmpje kijken of genieten van de livemuziek. Of het Museumplein dat elk jaar veranderd in een soort dopje met allemaal kleine chalets waar je allerlei kerst spulletjes kan kopen, ook kan dansen op livemuziek en zelfs schaatsen.

Schaatsen in Amsterdam tijdens de kerst periode.
Schaatsen in Amsterdam tijdens de kerst periode.

Qua kerstpakketten is er ook genoeg keuze in Amsterdam. Bijna elke lokale winkel maakt wel z’n eigen pakketjes en er zijn ook hele markten waar je eigen pakket kan samenstellen onder het genot van een lekkere glühwein of een warme chocomelk met slagroom.


Amsterdam in a Box

Één van de leukste opties voor kerstpakketten zijn toch wel de Boxen van Amsterdam in a Box. Zij verzamelen de allerlekkerste lokale eten- en drinkwaren en bieden dit voornamelijk aan als kerstpakketten aan bedrijven. Het leuke aan dit concept is dat je een echt uniek kerstpakket krijgt wat op alle manier verschilt van de standaard opties die 80% van de bedrijven geeft aan hun werknemers.

Maak de feestdagen compleet met een Amsterdam in a Box!
Maak de feestdagen compleet met een Amsterdam in a Box!

Neem een kijkje op de website van Amsterdam in a Box voor hun volledige verhaal en alle leuke/lekkere kerstpakketten die ze aanbieden!