Meldingen ontvangen?

Altijd direct op de hoogte van de nieuwste artikelen vol inpiratie en de leukste prijsvragen!

Terug naar blog artikelen Het perfecte gepersonaliseerd kerstpakket aan je mederwerkers
Inspiratie

Het perfecte gepersonaliseerd kerstpakket aan je mederwerkers

Je hebt een leuk bedrijf wat al een paar jaar bestaat en je wil nu eindelijk eens echt het perfecte kerstpakket aan je medewerkers geven. Allerlei kerstpakketten heb je al bedacht en gegeven. Eerlijke, heerlijke, leuke, originele, sentimentele en die met een thema. Nu is het tijd voor die enige echte perfecte!

Waar zit jouw personeel op te wachten? Wat voor kerstpakket zou je collega willen hebben en welk pakket ziet die medewerker op de administratie het liefst in haar handen geduwd? Als je deze vragen goed kunt beantwoorden heb je het perfecte kerstpakket al in gedachten ontwikkeld. Nu nog uitvoeren. Vertaal al die kenmerken van al die verschillende medewerkers in een gepersonaliseerd kerstpakket en je hebt het!

Niets leuker dan de dag beginnen met het verrassen van je collega's
Niets leuker dan de dag beginnen door je collega's te verrassen met een kado voor de feestdagen.

Duurzaam

Belangrijk voor een bedrijf van nu is om duurzaam over te komen. En natuurlijk ook duurzaam te doen, je moet wel geloofwaardig en eerlijk blijven! Maar als dat op een goede manier in het kerstpakket tot uitdrukking kan worden gebracht, ben je al dichtbij het perfecte kerstpakket. Een perfect kerstpakket moet dus persoonlijk zijn en moet duurzame en eerlijke ingrediënten bevatten. Gezonde ingrediënten, producten zoals lekker geurige kruidenthee, brood zonder gist, glutenvrije pasta en jammetjes zonder suiker passen hier prima bij.

De leukste kerstcadeaus onder de kerstboom De bijzonderste kerstcadeautjes voor hem, haar en de kinderen op een rijtje.


Lekker bewust

Het is alleen een beetje lastig als je bedrijf bestaat uit een paar duizend totaal verschillende personen. Dan zou je dus ook een paar duizend verschillende kerstpakketten moeten krijgen. Dan kun je wel lekker bewust nadenken over wat er per persoon in het pakket gestopt moet worden, maar dan gaat het toch echt wel te veel tijd kosten. Dus toch maar concessies doen. De persoonlijke voorkeur van je personeel blijkt te veel uiteen te lopen en je moet meer voor de algemene deler gaan. Stop die ingrediënten erin waar jezelf in gelooft. Echt in gelooft. Duurzaam, eerlijkheid, bewust gezond. Pak die kernwoorden bij elkaar en stop daar het nieuwe kerstpakket mee vol.

Een persoonlijk Sinterklaas- of Kerstcadeau Zes cadeau tips voor de feestdagen; gegarandeerd een verrassend succes.

Wat duurzaam betreft: producten die lang mee gaan, waar geen extra bomen voor hoeven gekapt en die niet van ver komen. Betreffende eerlijkheid: producten die in fabrieken worden gemaakt waar volwassenen een goed salaris ontvangen. En voor wat betreft bewust gezond: gezonde spullen die eetbaar zijn zoals bijvoorbeeld die eerdergenoemde glutenvrije pasta, maar ook yoga of sport gerelateerde producten kun je cadeau doen!